Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jutro

No nukey wypowiedz się teraz, pierdoliłeś na moje serwer ale bynajmniej ja umiałem je ogarnąć w miarę, przerobić aby był ciekawy serwer, na pewno k***a ogarniam edycję dropu szkatek itd, ale widzę że tobie ciężko to idzie haha. :)

Także lepiej zamknij bo się do tego nie nadajesz, hejtowałeś, hejtowałeś moje serwery poczuj teraz jak to jest być hejtowanym przez to że gówno potrafisz, rozumiem że mało ogarniasz ale żeby k***a jego mać Common drop item było w Player w Navicacie to żeś dojebał haha!  xD  xD  B)  Teraz ja się trochu z ciebie i Imagusia pośmieję.  B)  xD  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

No nukey wypowiedz się teraz, pierdoliłeś na moje serwer ale bynajmniej ja umiałem je ogarnąć w miarę, przerobić aby był ciekawy serwer, na pewno k***a ogarniam edycję dropu szkatek itd, ale widzę że tobie ciężko to idzie haha. :)

Także lepiej zamknij bo się do tego nie nadajesz, hejtowałeś, hejtowałeś moje serwery poczuj teraz jak to jest być hejtowanym przez to że gówno potrafisz, rozumiem że mało ogarniasz ale żeby k***a jego mać Common drop item było w Player w Navicacie to żeś dojebał haha!  xD  xD  B)  Teraz ja się trochu z ciebie i Imagusia pośmieję.  B)  xD  xD  xD

idz sie pytaj jak zrobic usera w bazie

elo laku

Opublikowano

idz sie pytaj jak zrobic usera w bazie

elo laku

Wolę się o to spytać niż nie wiedzieć gdzie zmienić drop z szkaty.. Haha.  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

Aktualizacja na dzień 17 lipca:

1. Nowy ekran logowania.

2. Zniwelowany kick hack, dla tych szpanerów wyżej (rano to ogranicze do maximum więc nawet jak nie uruchomicie autopatchera to i tak nie wejdziecie na tym)

3. Poprawiona sura bm i reszta klas. (jeszcze do testów)

4. Arena wojen powinna działać. (nie sprawdzane)

5. Dodany exp w m2.

6. Dodane PD'ki do handlarzy.

7. Szybszy exp.

8. Dodano wartość ataku oraz szybkość zaklęcia do bonów 1-5.

i chyba coś tam jeszcze ale nie pamiętam

Ale że ja nie wejdę na tym kickhacku czy jak, co ty sobie myślisz? xD

Tego nie ograniczysz # przynajmniej przede mną na 99.99% xD

topic##: Czyli trzeba expić do 250 lv i nie będzie questa?...

Opublikowano

­

vYAYxQw.png

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra zamykaj serwer strata Dedyka i wszystkiego cierpliwości graczy. :)

Jednym słowem nie nadajesz się na stanowisko Technika Nukej.

Nukey to profesjonalny technik, czego oczekujesz?

i jeszcze znalazl milosc w internecie chlopak 

Opublikowano

Balans klas jest po prostu z*******y :)

Mental bez kryta ze skilla wali wiecej niz WP z krytem, o BMie i daggerze nie wspominajac. Do tego laguje tak, ze nawet nie widac jakim skillem zabil przeciwnik + wywala blad i klienta przy kazdorazowym teleportowaniu sie. Gdyby klasy byly realnie wyrownane i serwer odmulony bylby 10/10, a tak to sie tylko wkurzam widzac, ze dostaje przy full absach na woja 400/500 k z samego duchowego (hp mam 600k), w zamian oddaje az 80k z palca. Podniecie WP oslabcie tamtych 3 i bedzie sie dalo grac.

Opublikowano

Jak on ten server juz zamyka bo za duży hejt poszedł :D, w Dodatku nic Na nim nie potrafi zrobić, nawet Dodać 5 bonu do hełmu..

Dokladnie a pisze ze mialo go nie byc xD

Opublikowano

Wolę się o to spytać niż nie wiedzieć gdzie zmienić drop z szkaty.. Haha.  xD  xD

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nukey to profesjonalny technik, czego oczekujesz?

i jeszcze znalazl milosc w internecie chlopak 

Dokladnie a pisze ze mialo go nie byc xD

Ale że ja nie wejdę na tym kickhacku czy jak, co ty sobie myślisz? xD

Tego nie ograniczysz # przynajmniej przede mną na 99.99% xD

topic##: Czyli trzeba expić do 250 lv i nie będzie questa?...

trochę za nisko napisy daliście xD ale to nic w sumie ja nigdy takich błędów nie popełniam przy podrabianiu ss na serwerach ale niech będzie a teraz prawdziwy komentarz

HAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA A NIE K***A MÓWIŁEM J****Y LESZCZU ŻE SRAKUŚ TEGO NIE OGARNIE 

świat taki mały a debili coraz więcej. [*]

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Temat przepełniony nienawiścią. Coraz więcej ludzi jest dwulicowych. Już nawet nie wiadomo z kim pisać, żeby nie wrzucił twojej rozmowy ;-; soo sad. Osobiście do Nukeya nic nie mam, bo go po prostu nie znam. 

2361314371684431217167.png

Sorrcia, ale to jest przeróbka. Nawet nie chodzi o te emotkę i "j" bo to wchodzi w siebie i tak ma być. Odstęp od nazwy jest zdradliwy. 

Dawno nie grałam na 4Fun i chętnie bym zagrała, ale trochę boję się tych komentarzy. Mam dość mediumów i hardów. 

Opublikowano

świat taki mały a debili coraz więcej. [*]

Dobra debili sam z Siebie debila robisz bo pisales ze naprawisles 7 rzeczy czy tam 8 z czego 5 i tak niedziala lub dziala( Kick hack) xD

Opublikowano

Dobra debili sam z Siebie debila robisz bo pisales ze naprawisles 7 rzeczy czy tam 8 z czego 5 i tak niedziala lub dziala( Kick hack) xD

Możesz to po Polsku napisać? Bo jak na razie to dorównujesz poziomowi Asfena, co Ci nie działa?

Skoro jesteś aż takim debilem to wątpię że Ci zadziała, kończę dyskusję z Tobą, wolę odpuścić idiocie i mieć spokój niż lecieć na kolejne warny, strzałka.  ;)

Opublikowano

Możesz to po Polsku napisać? Bo jak na razie to dorównujesz poziomowi Asfena, co Ci nie działa?

Skoro jesteś aż takim debilem to wątpię że Ci zadziała, kończę dyskusję z Tobą, wolę odpuścić idiocie i mieć spokój niż lecieć na kolejne warny, strzałka.  ;)

Haha imaguś nie potrafi wziąć liba z innych plików i podpiąć na KickHacka zapewne nie wie jak...  xD  xD

Teraz struga z siebie pacana jak by nic nie było, on to jest opanowany człowiek serwer im się sypie ale ten na spokojnie to traktuję, 3/4 tych postów to czysta Prawda Imagusiu.  <3

53594961070274399019.png

Opublikowano

Haha imaguś nie potrafi wziąć liba z innych plików i podpiąć na KickHacka zapewne nie wie jak...  xD  xD

Teraz struga z siebie pacana jak by nic nie było, on to jest opanowany człowiek serwer im się sypie ale ten na spokojnie to traktuję, 3/4 tych postów to czysta Prawda Imagusiu.  <3

No i jesteś akurat żywym dowodem na to, że debili na tym świecie nie da się po prostu wyeliminować.

Mam Ci przypomnieć kto miał 50 serwerów (jak nie więcej) i żaden nie wytrzymał miesiąca?

Tak? To możesz już lekko mówiąc - wypierdalać, bo nie mam zamiaru kłócić się z debilem z którego 3/4 mpc ma beke: żegnam.

Nic się nie sypie, mimo że to nie mój serwer zaraz Ci udowodnię że nawet Nukey potrafi więcej od Ciebie.  <3

Opublikowano

Dalej twierdzicie ze was alchemik ddosuje? XDDDDDDDDDDDDDDD

Kto tak twierdził? To że na TS'ie ktoś taką informacje powiedział (gdy serwer jeszcze był na vps) nie musi się to równać z prawdą.

Opublikowano

Kto tak twierdził? To że na TS'ie ktoś taką informacje powiedział (gdy serwer jeszcze był na vps) nie musi się to równać z prawdą.

Miałem 8 serwerów trudno że padły ale bynajmniej były w miarę dobre zrobione technicznie, większości moje serwery się podobało lecz upadały w tym sęk. :)

Na pewno było lepsze zrobione niż te twoje haha. 

Pokaż co Nukey więcej potrafi ode mnie czekam.  :O

53594961070274399019.png

Opublikowano

naprawcie tą arene i balans popracujcie nad mentalem i bm za dużo biją..

+ kick hack .. zbanujcie wkońcu..

Dla Ciebie 30k duszek to jest za dużo?

No to przepraszam bardzo, ale ja nie pomogę Ci jak nie potrafisz zrobić EQ.

Co do kickhacka, najpierw sprawdź czy działa. :)

Opublikowano

Dla Ciebie 30k duszek to jest za dużo?

No to przepraszam bardzo, ale ja nie pomogę Ci jak nie potrafisz zrobić EQ.

Co do kickhacka, najpierw sprawdź czy działa. :)

No tak, dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...