Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież wystarczy tylko usunąć abs na magie z tej nowej zbrojki, to nawet dziecko w przedszkolu potrafi

Usuniecie absu nie sprawi, ze mental przestanie tak napierdalac :)

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuniecie absu nie sprawi, ze mental przestanie tak napierdalac :)

Ale przynajmniej bedzie mozna w koncu grac normalnie postaciami magicznymi, a nie ku*wa tak jak teraz, zaraz na serwie beda same mentale

Zreszta ten serw i tak juz pada, pare dni po starcie bylo 600 online, a teraz nawet 200 nie ma xD

Opublikowano

Ale przynajmniej bedzie mozna w koncu grac normalnie postaciami magicznymi, a nie ku*wa tak jak teraz, zaraz na serwie beda same mentale

M

Zreszta ten serw i tak juz pada, pare dni po starcie bylo 600 online, a teraz nawet 200 nie ma xD

WPkowi i tak nic nie pomoze, bo na tym serwie jest zerem. Musieliby gleboko szukac, zeby mu poprawic skille na jakims sensownym poziomie :)

Taka demotywująca informacja. Konkurencja na P zaczyna zbierać siły, zostały tylko 2 bugi, z czego tylko jeden daje w kość w pvp, a do tego już zajmują się dopieszczaniem klas w pvp. Da się? Da się! <tylko trzeba umieć> :)

Do tego: Przedwczoraj 300 osób, wczoraj 250, dziś 200. Oblicz kiedy serw będzie pusty ;)

Opublikowano

­Droga administracja tego serwera widzę że jest bardzo aktywna w tym temacie.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Tak!!! I Serv w końcu padnie bo szkoda tych ludzi co tu Grają.

A tobie Nukey szmaciarzyku życzę c***a do buzi za zmarnowane 2 dni na servie.

Opublikowano

Nie wiem jakim idiotą trzeba być by wchodzić na serwery Nukey'a xD

Serwera nie polecam, administracja to dno

Opublikowano

@topic

Serwer juz upada.

Dzisejszy turniej został odwołany, chociaz Nukey napisał ze ludzie ktorzy bede przeszkadzali dostana bana :D

Opublikowano

@topic

Serwer juz upada.

Dzisejszy turniej został odwołany, chociaz Nukey napisał ze ludzie ktorzy bede przeszkadzali dostana bana :D

Jakoś aktualnie odbywa sie turniej, jak ja moglem pisac jeżeli to nie ja go prowadze. o.O

Opublikowano

zalecam psychiatre

ja ci zalecam psychiatre zeby tak ludzi w c***a robic...

( PS. chyba ta internetowa milosc tak ci w glowie namotała.

Opublikowano

Lepiej już nigdy nie bierz się za serwery, gówno wiesz na tym NIC nie poprawiłeś. Aż za Ciebie musiał Crime aktualizacje robić debilu serwer sprzedać za 200zł. Zabawny jesteś, gdy ktoś napisze, że nie oplaca sie kupywać z is, (bo ty bys kase dostal za to) to odrazu banujesz. Nie pozdrawiam G1bon :)))))))))

Opublikowano

Po takim czasie nadal 0 balansu, BM'em cisnę jak chcę. Serwera nie polecam, administracja najwyraźniej ma olewkę na serwer.

Opublikowano

Tak jak wyżej. Serwer nie dopracowany, w ch@# bugów, 0 balansu, co raz mniej ludzi. Nie polecam.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Tak jak wyżej. Serwer nie dopracowany, w ch@# bugów, 0 balansu, co raz mniej ludzi. Nie polecam.

Moze bylo by wiecej, gdyby nie banowali kogo popadnie, czesto chyba nawet bez powodu :) Poobno mental potafi teraz pierdzielnac wiecej ze skilla niz sie hp ma, wszystko jest na dobrej drodze ._.

Opublikowano

­Takiej ilości bugów to ja na żadnym serwerze nie widziałem. 'Administracja' (o ile można tak to nazwać) banuje sobie "od tak". Napisałem do kogoś "Zamknij ryj" a ten mi wyjechał z permem (xD). Zbugowany syf, nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...