Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG...

Roska na magię, tak ?

A co ma powiedzieć Szaman Healer ?

Był słaby, teraz pewnie jest jeszcze gorszy...

Nie roska na magie, tylko dołożyli 20% w nowej zbrojce, a w starej już sie dało 15 % wbić i jest w cholere za dużo na magie, bo aż 75 %. Powinni przywrócić dawną wartość, czyli 55% i usunąć w piz*u to nowe 20 %. Co do szamana to masz pewnie rację, nie gram tą postacią, ale ten to musi mieć teraz przej*bane xD

Opublikowano

serwer niby fajny ale   ten balans jest niesamowity bodym jest szczyt szczescia wygrac z kimś pvp

Chyba grać nie umiesz... ja bodym mógłbym pocisnąć każdego (prócz BM przed tą aktualizacją... teraz to tam nawet nie wchodzę) 

Serwer fajny był tydzień od startu, teraz to coraz gorszy się robi

Opublikowano

Jak przeniosę go na Source. W przyszłym tygodniu powinien wystartować. ;)

@1373230489-U611928.pngNukey

Kiedy poprawicie balans?

(odp. Nigdy bo ani imagus ani nukey tego zrobic nie potrafią.)

@anty....

Skąd truta?

Ehh, czego wy się spodziewacie po nukeyu i imagusiu aka crime aka technik wszech czasów?

Skoro na castiosie crime nie potrafił zrobić balansu w ciagu 3 miesięcy to myślicie ze tu go zrobią? To samo tyczy się wojen gildi i ślubów(bo wątpię ze je naprawili)

Cała nagonka na moja osobę wymyslona przez tych 2 małolatów jest tak wiarygodna jak ich umiejętności.

Nie polecam.

Polska cebula nie zna granic, co Ty człowieku jeszcze tworzysz?

Ja próbuję się wyrobić w terminie z moim serwerem a Nukeyowi pomagam przelotnie, więc marna jest Twoja prowokacja w naszą strone, jeśli już chcesz nas zbytnio znieść na ziemie to chociaż poprzyj to argumentami, bo jak na razie to widzę stare pierdolenie cannzasa.

Serwer polecam, na wieczorne dni wprost idelany, da się z kim pograć jak i pobawić.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No wypowie się ktoś z administracji w końcu na temat tego absu ma magie? Na forum olewacie tematy, to może chociaż tu odpowiedzcie  -.-

Opublikowano

Nie grajcie tu, zrobił się syf ;) pełno bugów, a admini zamiast naprawiać dodają więcej gówna ... no comment 

Jak chcecie to zapraszam pograć ze mną i moją ekipą na Ter*os.pl (PW) 

NIE POLECAM !!!

Opublikowano

Ja próbuję się wyrobić w terminie z moim serwerem a Nukeyowi pomagam przelotnie, więc marna jest Twoja prowokacja w naszą strone, jeśli już chcesz nas zbytnio znieść na ziemie to chociaż poprzyj to argumentami, bo jak na razie to widzę stare pierdolenie cannzasa.

Serwer polecam, na wieczorne dni wprost idelany, da się z kim pograć jak i pobawić.

Idelany moze tak, bo idealny to on nie jest. Na wieczorne dni? To takie jak jest noc polarna? :D Z reszta, nawet na wieczorne wieczory sie nie nadaje, bo jak bym chcial poklikac cos co mnie w*****a to jest saper, przynajmniej nie wywala bledu c++, z ktorym nic nie da sie zrobic ._. Administracje widze pierwszy raz, wiec nawet nie za bardzo wierze, ze im sie to uda ogarnac.

Opublikowano

Tak, tak podsumuję twoje umiejętności twoimi słowami

"no co moglem zrobic? przez 3 miesiace pracowalem tylko na zmienianiu linkach w stronie, forum i grze : )"

A żeby było śmieszniej jeszcze screena wkleje

http://prntscr.com/7ws9pr

I ta twoja wyczerpująca odpowiedź "ha.." tylko na tyle cię stać KRULU TECHNIKUF

Topic

Jak się zalogować? bo jakiś błąd wywala?

Ps. Mało argumentów? dołożyć jeszcze bo w ostatniej rozmowie się trochę pogrążyłeś, i mam tyle argumentów że całe mpc zasypie nimi.

Opublikowano

Tak, tak podsumuję twoje umiejętności twoimi słowami

"no co moglem zrobic? przez 3 miesiace pracowalem tylko na zmienianiu linkach w stronie, forum i grze : )"

A żeby było śmieszniej jeszcze screena wkleje

http://prntscr.com/7ws9pr

I ta twoja wyczerpująca odpowiedź "ha.." tylko na tyle cię stać KRULU TECHNIKUF

Topic

Jak się zalogować? bo jakiś błąd wywala?

Ps. Mało argumentów? dołożyć jeszcze bo w ostatniej rozmowie się trochę pogrążyłeś, i mam tyle argumentów że całe mpc zasypie nimi.

Oficjalnie zostałeś nominowany debilem* roku 2015, osatni post here w Twoją strone, czekam na prezentacje castiosa.

#Logujesz się poprzez wpisanie swoich danych w kliencie do logowania, nic nie wywala.

#Chętnie, wstaw je w odpowiednim temacie możesz nawet temat w dziale media zrobić.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie grajcie tu, zrobił się syf ;) pełno bugów, a admini zamiast naprawiać dodają więcej gówna ... no comment 

Jak chcecie to zapraszam pograć ze mną i moją ekipą na Ter*os.pl (PW) 

NIE POLECAM !!!

Typowy hipokryta.. 

Pierw kochasz, potem tracisz w nim zainteresowanie a następnie wyzywasz od najgorszych i nie polecasz. To trochę smutne. :)

Server polecam. Jak nie masz gdzie pobawić się ze znajomymi w metinie wieczorami, to tutaj na pewno znajdziecie tą rozrywkę, a graczy nie brakuje. 

Opublikowano

Oficjalnie zostałeś nominowany na debilem roku 2015, osatni post here w Twoją strone, czekam na prezentacje castiosa.

#Logujesz się poprzez wpisanie swoich danych w kliencie do logowania, nic nie wywala.

#Chętnie, wstaw je w odpowiednim temacie możesz nawet temat w dziale media zrobić.

Spokojnie reszte zostawie na prezke twojego serwera.

Ja z siebie robię debila roku? Chyba tylko w twoich zmulonych oczach.

Ps. Popracuj troche nad polskim bo co drugi wyraz zle piszesz desperacie.

Ps2. To kiedy w końcu ten balans postaci zrobicie? Aa sorry zapomniałem wy tego nie potraficie zrobić :s

Ps3. Fajnie jak ktos hejtuje nie? Widzisz dla ciebie nie ma taryfy ulgowej. Aa właśnie zacznij zbierać hajsy bo bd musial znowu wykupić zamkniecie prezki mojego serwera juz w przyszłym tygodniu zapowiedz castios.pl, a ty znowu będziesz płakał jak zdesperowany bachor.

Opublikowano

Spokojnie reszte zostawie na prezke twojego serwera.

Ja z siebie robię debila roku? Chyba tylko w twoich zmulonych oczach.

Ps. Popracuj troche nad polskim bo co drugi wyraz zle piszesz desperacie.

Ps2. To kiedy w końcu ten balans postaci zrobicie? Aa sorry zapomniałem wy tego nie potraficie zrobić :s

Ps3. Fajnie jak ktos hejtuje nie? Widzisz dla ciebie nie ma taryfy ulgowej. Aa właśnie zacznij zbierać hajsy bo bd musial znowu wykupić zamkniecie prezki mojego serwera juz w przyszłym tygodniu zapowiedz castios.pl, a ty znowu będziesz płakał jak zdesperowany bachor.

Ps4. wypierdalaj

Opublikowano

jak mam zrobic nowe eq jak wchodze na dg a tam lata X typa 

poprawcie bodego

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

usunąłeś* nauczysz się pisać kiedyś?

no to mi odpowiedz na to pytanie XDDDDDD

Dalej Cię nie stać na mikrofon?

Jak tam lizanie dupy Asilla czyt mery? ^^

Opublikowano

no to mi odpowiedz na to pytanie XDDDDDD

Dalej Cię nie stać na mikrofon?

Jak tam lizanie dupy Asilla czyt mery? ^^

a dobrze xD

Opublikowano

Typowy hipokryta.. 

Pierw kochasz, potem tracisz w nim zainteresowanie a następnie wyzywasz od najgorszych i nie polecasz. To trochę smutne. :)

Server polecam. Jak nie masz gdzie pobawić się ze znajomymi w metinie wieczorami, to tutaj na pewno znajdziecie tą rozrywkę, a graczy nie brakuje. 

A jak Twój najlepszy znajomy zrobi CI krzywdę, to nadal go lubisz?

Opublikowano

Pobrałem serwer zarejestrowałem się pograłem i stwierdzam że serwer niestety zawiodłem się na nim.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Co z absem na magie, ile razy mam o to pytac?

Nie odpowiedzą ci bo sami nie wiedzą gdzie maja ręce włożyć żeby cokolwiek naprawić.

@topic

Kiedy balans postaci??(Proszę o odpowiedź bo chciałbym zagrać)

Opublikowano

Nie odpowiedzą ci bo sami nie wiedzą gdzie maja ręce włożyć żeby cokolwiek naprawić.

@topic

Kiedy balans postaci??(Proszę o odpowiedź bo chciałbym zagrać)

Przecież wystarczy tylko usunąć abs na magie z tej nowej zbrojki, to nawet dziecko w przedszkolu potrafi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...