Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To armia tych szmaciarzy co dostali is od Gm'a...

Czasem zdarzają się idi...ci którzy potrafią wydać plnki na takim serwerze :) chociaż wątpię aby ktoś był aż tak głupi także uważam że twierdzenie może być słuszne 

Serwe lipa kiedy bd balans ??? już taki dopracowany a nie na odczep 

Opublikowano

Zapytam ponownie.

Co to za zbroje i jak je zdobyc? IS NIE DZIALA.

1. Spam

2. Odpowiedź już padła na to pytanie

3. Fajna reklama (wystarczy zobaczyć chat serwera na screenie)

edit: Co do serwera choć Nukey'a i Crime'a nie znam (choć za wiele akcji nie szanuję) i chętnie czytam te gównoburze na wielu tematach że są durniami jakich mało to serwer przynajmniej potrafi zabić czas na 1h/2h i można się ponaparzać. (choć balans tragiczny i momentami laga łapie małego)

Opublikowano

Czy balans tu bedzie wprowadzony?

Szamanka smok w full abs i full eq nie ma szans najmniejszych z mentalem o identycznym eq i rowniez z absami.

Ja mu z hita - 80k. On mi - 120k. Ja mu ze skilli 150-180k. On mi z duchowego - 400k, z walniecia dobre ponad 250. Ze skowytu bilem mu tyle, co on mi z uderzenia mieczem. To sa jakies jaja...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szamanka smok w full abs i full eq nie ma szans najmniejszych z mentalem o identycznym eq i rowniez z absami.

Ja mu z hita - 80k. On mi - 120k. Ja mu ze skilli 150-180k. On mi z duchowego - 400k, z walniecia dobre ponad 250. Ze skowytu bilem mu tyle, co on mi z uderzenia mieczem. To sa jakies jaja...

No tak jest, ale szamanem masz przewagę nad osobami w eq "wojennym".. Zwykle jest to hp+miecze/dwuręka/sztylety/strzały, więc wpadasz szamanem i jest spoko.. Choć tutaj eq robi się 10min, więc szaman jest lekko pokrzywdzony. Sam zrobiłem na serwerze dla testu archera, smoka, bma i powiem że archer ma ładne dmg, bm ustoi dość dużo... a smok... szkoda gadać :D

edit: zapomniałęm o WPku, którym podczas pvp nie wiedziałem czy mam to całe eq epik, czy może jednak to na 1lvl bez bonów (dużo nie dostaje, ale jego skille są żałosne(hity jeszcze bardziej))

Opublikowano

No tak jest, ale szamanem masz przewagę nad osobami w eq "wojennym".. Zwykle jest to hp+miecze/dwuręka/sztylety/strzały, więc wpadasz szamanem i jest spoko.. Choć tutaj eq robi się 10min, więc szaman jest lekko pokrzywdzony. Sam zrobiłem na serwerze dla testu archera, smoka, bma i powiem że archer ma ładne dmg, bm ustoi dość dużo... a smok... szkoda gadać :D

edit: zapomniałęm o WPku, którym podczas pvp nie wiedziałem czy mam to całe eq epik, czy może jednak to na 1lvl bez bonów (dużo nie dostaje, ale jego skille są żałosne(hity jeszcze bardziej))

No tak ale jak o pvp chodzi to to przeciez jakas zenada jest, smok nie robi nic a nic...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gram od początku, ale już rezygnuję. Balans klas, kur@# żenada. Były chyba dwa "pseudo" eventy, jakaś gildia zapierdala jeszcze w specjalnych kostiumach, które podobno były tylko na tych eventach (to cała gildia wygrała te kostiumy?! dziwne trochę). Serwer polecam tylko na 1/2 dni zabawy, i tak ludzi już powoli ubywa.

PS. Bug na bugu niestety

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

A zaden pajac wam nie wmawial, ze to norma i ze nie umiecie grac? Za niedlugo ruszy odbugowany prawdziwy serwer pvp, tam sie bedziecie mogli bawic nie martwiac o smieszny, niewyrownany dmg ;) Ludzi niby 350 ale to pewnie sami mentale i bmy (ew. Daggerzy) bo nikim innym nic sie tam nie ugra.

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy w końcu wyłączą ten zbugowany serwer przez psedu, 16-latka GM'a "Nukeya". Może w końcu odezwiesz się na TS'ie czy jeszcze masz piskliwy głos?

A zaden pajac wam nie wmawial, ze to norma i ze nie umiecie grac? Za niedlugo ruszy odbugowany prawdziwy serwer pvp, tam sie bedziecie mogli bawic nie martwiac o smieszny, niewyrownany dmg ;) Ludzi niby 350 ale to pewnie sami mentale i bmy (ew. Daggerzy) bo nikim innym nic sie tam nie ugra.

@LB197 jaki serwer startuje? 

dddtly.jpg

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy w końcu wyłączą ten zbugowany serwer przez psedu, 16-latka GM'a "Nukeya". Może w końcu odezwiesz się na TS'ie czy jeszcze masz piskliwy głos?

@LB197 jaki serwer startuje?

Kochany przez jednych i nienawidzony przez innych ProMT2. Na fb Deco przyznal, ze sam by nie gral na tak zbugowanym serwie jak byl ostatnio jego, ale znalazl przyczyne tego, dlaczego ostatnio ciagle wywalalo i naprawia reszte bugow. Jezeli zabierze siedo tego solidnie to bedzie serw 10/10, bo teraz IS bedzie tylko dla leniwych :) Tam tak czy siak przynajmniej jest balans idealny w pvp.

Opublikowano

W no isie kazdy ma z kazdym szanse. Ba! Jak ktos umie grac to mieczem na 1 lv posklada dziecko isu bez problemu :)

Jeszcze jedna rzecz mi sie przypomniala odnosnie tego serwa. Ludzie, ktorzy na nim graja. Jakies durne nicki z przeklenstwami albo gildie typu JanPedal2 za dobrze na opinie o serwie rozgarnietych ludzi nie wplynie :)

Opublikowano

Polecam

A co do p**mt2 to nie osmieszaj sie Tam szaman zamiast pomocy smoka ma czarowane ostrze, zamiast blogo bezszelestny chód, choć te skille i tak nic nie daja. Dobry serwer xDDD

Opublikowano

Polecam

A co do p**mt2 to nie osmieszaj sie Tam szaman zamiast pomocy smoka ma czarowane ostrze, zamiast blogo bezszelestny chód, choć te skille i tak nic nie daja. Dobry serwer xDDD

Naucz sie czytac zanim zaczniesz hejtowac. Napisalem przeciez, ze sam wlasciciel uznal, ze by nie gral na tak zabugowanym serwie. Obecnie jest off, ale juz przed offem serwer byl miliard razy bardziej grywalny niz w momencie, o ktorym mowisz. Chociaz wtedy beka byla przynajmniej.

Opublikowano

Deco miał już 100 serwerow i każdy był pod is więc...

Skąd truta?

100 serwerow? Jeden byl przed pro, podobno dziennie 2400 luda, potem pro (trzyma go od 2010 roku) i mega.

Truty chyba nie ma (przynajmniej nie w sklepie), jest inna bron ze sr i bonami na potwory :)

Opublikowano

Gowno prawda, jedyna klasa ktora potrzebuje nerfa to BM, bo faktycznie jest za silny. Ale kazde inne klasy sa bardzo wyrownane.

Wracajac do mentala, jego duchowe mozesz ominac. Zawsze na kazdym serwerze mental z  ducha walil miliardy.

Opublikowano

Gowno prawda, jedyna klasa ktora potrzebuje nerfa to BM, bo faktycznie jest za silny. Ale kazde inne klasy sa bardzo wyrownane.

Wracajac do mentala, jego duchowe mozesz ominac. Zawsze na kazdym serwerze mental z ducha walil miliardy.

Zwlaszcza jak serwer chodzi tak, ze musze sie pytac goscia jakim skillem mnie dobil, bo widzialem tylko jak obok mnie przeszedl. I walenie 2/3 hp na skilla nawet jesli mozna go ominac nie jest w porzadku.

I nawet jesli 10 edycji to jednak sie nie poddaje, a graczy caly czas ma. Niektorzy zaczeli 5 lat temu a dalej graja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...