Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płaczecie na bugi, olewka itd.. to jest 4fun, wbijasz -> robisz eq -> bijesz ludzi -> nudzisz sie -> idziesz gdzie indziej

Chceli zapewnic rozrywke na wakacje i udalo im się, bynajmniej ja tak uwazam.

Jezeli nie padnie do konca sierpnia, zagram na kolejnej odslonie serwera nukeya czy tam tego drugiego ;P

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płaczecie na bugi, olewka itd.. to jest 4fun, wbijasz -> robisz eq -> bijesz ludzi -> nudzisz sie -> idziesz gdzie indziej

Chceli zapewnic rozrywke na wakacje i udalo im się, bynajmniej ja tak uwazam.

Jezeli nie padnie do konca sierpnia, zagram na kolejnej odslonie serwera nukeya czy tam tego drugiego ;P

I teraz zastanów się jak to bardzo niszczy klimat Metina. Ile do c***a razy można w ciągu jednego miesiąca zmieniać serwer bo ktoś miał olewke jak to wyjdzie "byle ktoś miał zabawę na wakacje" ;-;

Opublikowano

Teraz kolejna zmiana serwa - Castios... Będzie to samo co tutaj z tego co się orientuję - czyli bug na bugu, duet Crime - Nukey - czyli śmietnik jak na każdej odsłonie setnej wersji serwera robionego przez tych dwóch ... Nie polecam.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Teraz kolejna zmiana serwa - Castios... Będzie to samo co tutaj z tego co się orientuję - czyli bug na bugu, duet Crime - Nukey - czyli śmietnik jak na każdej odsłonie setnej wersji serwera robionego przez tych dwóch ... Nie polecam.

Co jak co ale szacunej dla Nukeya się należy!!

Ten serwer stoi dłużej niż wszystkie inne jego serwery razem wzięte :)

Jakiś postęp jest.

Podobno na serwerze jest więcej navi niż było na xenoxie xD

Polecam z serca!

weźcie do teamu Asfena i będzie najlepsze trio w Polsce

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Co jak co ale szacunej dla Nukeya się należy!!

Ten serwer stoi dłużej niż wszystkie inne jego serwery razem wzięte :)

Jakiś postęp jest.

Podobno na serwerze jest więcej navi niż było na xenoxie xD

Polecam z serca!

weźcie do teamu Asfena i będzie najlepsze trio w Polsce

To jest mój pierwszy serwer tłumoku. xD

Opublikowano

masz racje bo tamte ciężko jest nazwać ''serwerem metin2'' xD

Ale z ciebie bezbek.

początek polecam a teraz to nie polecam bo w is to ja nie oplaca sie i pozdr all :)

ok. xD

Opublikowano

Nie polecam zaczynać jak i kontynuować tutaj gry. Na serwerze pojawiły się kd masakry :) Oto dowód :)http://ifotos.pl/z/wqwqrpa/
Nie jest to żaden Cheat Engine, gdzie item został stworzony ale nie istnieje tak na prawdę. Biorąc pojedynek z graczem biłem mu zaledwie 5k skilami. Zdjął broń z kd masakry i dostawał po 300k + :) Magia po prostu !! Jeszcze raz! NIE POLECAM TU GRAC!!!!!!!!!!!!

081315262_wqwqrpa.jpg

Opublikowano

@BedzioPL Ten serwer jest zjebany popatrz na to ile dmg zabieram w najlepszej broni :)

728961439478737927093.png

Jak pisałem wcześniej KD Masakry :) 100% na obrażenia :) A po 2 ten koleś stoi w mieczu na 1 lvl: )

Opublikowano

Shandi rozdawał itemy za darmo wieczorami. Sam na prywatna postać wziął ze 100 takich kd. Jeszcze chyba było kd albo obrony albo uchylania co dawało 200%+ wartości, ludzie mówili na to zbugowana tarcza ale to było kd do zbroi.

Nie polecam grac. Bo po co ? Tracić czas?

Opublikowano

No ależ to było oczywiste że tak będzie :) Nukey, Crime - to samo będzie na Castios-srasios. Zobaczycie ;) Nie warte jest tracenie czasu na "projekty" tych że osobników :) :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No ależ to było oczywiste że tak będzie :) Nukey, Crime - to samo będzie na Castios-srasios. Zobaczycie ;) Nie warte jest tracenie czasu na "projekty" tych że osobników :) :)

Odwal się ode mnie człowieku bo ja ingeruje w ten serwer tak, jak Hannah Montana w Globala.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odwal się ode mnie człowieku bo ja ingeruje w ten serwer tak, jak Hannah Montana w Globala.

Gdzie jeszcze walniesz taki post bo pod każdą prezką widze takie posty z twojej strony. Słownictwo ubogie czy coś ?

Opublikowano

Co mogę powiedzieć o serwerze nie warto zaczynać gry, ponieważ robisz perfect eq klasowe coś może pozabijasz w pvp wejdzie typ full is i masz pograne. GM nolife sprzedaje unikaty(bronie których nie da sie zdobyć tylko wygrywając ox. Lecz nie które unikaty jak lanca gm nie rozdaje jednak kupić zawsze można, ponieważ każdy ma swoją cenne) za psc.

Co dalej można o tym serwie powiedzieć niektórzy ludzi zakolegowali się z GM co za tym idzie dostaniesz perma za wyzywanie się z kolegą GM a kolega GM nie dostanie nigdy bana.

Koledzy GM graja na czitach i co bana nie dostana. Już nie wspominam o bugach, ludzie którzy znają wygrywają proste.

Jeszcze raz odradzam grę bo nie warto tracić czasu. :)

Opublikowano

Sewer polecam z jeden strony fajnie się gra.

Z drugiej stronie polecam przez rozdawanie unikatów... i tych jebanych kd które nie działają ale mimo tego płacz jest i graczy ubywa.

sygna2.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...