Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wezcie dodajcie te dungi co sie kostiumy dropilo, przeciez jezeli isa nie ma, a inne k***y maja te kostiumy i pety, to dlaczego reszta nie moze ? Ruszcie troche tymi pustymi glowami.

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

psychiatre zalecam

hehehe

smiej się dalej z asfena lub z shaggyego, a twoje umięjetnosci sięgają zera mistrzu. XDDDD

Opublikowano

Nie ma bonow wartosc ataku, szybkosc zaklecia, nie dziala arena, kick hack dziala, zmienil sie tylko ekran logowania po 15 minutach.

Opublikowano

Aktualizacja na dzień 17 lipca:

1. Nowy ekran logowania.

2. Zniwelowany kick hack, dla tych szpanerów wyżej (rano to ogranicze do maximum więc nawet jak nie uruchomicie autopatchera to i tak nie wejdziecie na tym)

3. Poprawiona sura bm i reszta klas. (jeszcze do testów)

4. Arena wojen powinna działać. (nie sprawdzane)

5. Dodany exp w m2.

6. Dodane PD'ki do handlarzy.

7. Szybszy exp.

8. Dodano wartość ataku oraz szybkość zaklęcia do bonów 1-5.

i chyba coś tam jeszcze ale nie pamiętam

TO CIE TERAZ ZDZIWIE :D

Kick Hack dziala i ma sie w jak najlepszej formie :DDDDDDD

tutaj ss :D zeby nie bylo :) SZPANERZE

Te wiadomosci, jakby ktos nie wiedzial jak dziala KC, powstaly w wyniku kickniecia garczy xD

Jak wy stworzyliscie serwer, skoro nie potraficie glupiego hacka usunac.

post-802090-0-40857100-1437165621_thumb.png

Opublikowano

Aktualizacja na dzień 17 lipca:

1. Nowy ekran logowania.

2. Zniwelowany kick hack, dla tych szpanerów wyżej (rano to ogranicze do maximum więc nawet jak nie uruchomicie autopatchera to i tak nie wejdziecie na tym)

3. Poprawiona sura bm i reszta klas. (jeszcze do testów)

4. Arena wojen powinna działać. (nie sprawdzane)

5. Dodany exp w m2.

6. Dodane PD'ki do handlarzy.

7. Szybszy exp.

8. Dodano wartość ataku oraz szybkość zaklęcia do bonów 1-5.

i chyba coś tam jeszcze ale nie pamiętam

xD

-Nowy ekran na uj to komus?

-Kick Hack działa ;)

-Jakos roznicy nie widac

-Nie działa

-Fakt exp jakos leci ale po uj to komus?

-PDKI na uj to komus?

-Na uj to komus?

-Jedyna rzecz przydatna ktora dodaliscie.

Opublikowano

Jak taki Nukej and Imaguś nie potrafi wziąć głupiego Liba z plików Lastivi i go podpiąć do pliku startowego, to się k***a nie dziwcie że wam KickHack działa i Nukej nie potrafi tego ogarnąć...

Balansu ni c***a nie poprawia sami bo nie potrafią, Imaguś zresztą kiedyś się mnie pytał jak skille zwiększyć lub zmniejszyć bo nie potrafi mam jeszcze te rozmowy. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Oni nie Ogarniaja tematu...nie liczcie na coś co oni Piszą... Przynajmniej nie prędko. Juz w dzień startu pisali ze naprawia balans i co?... Po prostu nie umieją tego zrobić

Opublikowano

Oni nie Ogarniaja tematu...nie liczcie na coś co oni Piszą... Przynajmniej nie prędko. Juz w dzień startu pisali ze naprawia balans i co?... Po prostu nie umieją tego zrobić

jak jestes taki dobry mozesz nam pomoc

Opublikowano

jak jestes taki dobry mozesz nam pomoc

No czyli Nukejek się przyznał że nie potrafi tego ogarnąć, k***a zamiast zapytać jakiegoś ogarniętego na tym twoim GG jak to zrobić albo pomóc to dawno by ci pomógł ale jak ty jesteś taki tępy to nie moja wina.

Jeszcze ci wytłumaczę już mniej więcej może do twojego łba coś zaświta za przeproszeniem.

Wejdź w Navicat - Skill_proto + Klient - Locale - Skill_proto i ustawiaj wszystko masz na MPCForum wystarczy odpowiednią kolumnę zmienić literki. :)

Kacper jest taki dobry że postawił serwer na Gotowcu + Zmieniając nic to na dodatek nie potrafi ogarnąć podstawowych rzeczy beka w chujj.

To ja już lepiej bym ogarnął ten serwer znając życie lecz jestem idiotom że szybko je wyłączam, może się to zmieni.

vYAYxQw.png

Jprd... No coment już k***a widać co Nukej potrafi haha!!  xD  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

­

Nie pykła Ci ta przeróbka truskulu :s

trochę za nisko napisy daliście xD ale to nic w sumie ja nigdy takich błędów nie popełniam przy podrabianiu ss na serwerach ale niech będzie a teraz prawdziwy komentarz

HAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA A NIE K***A MÓWIŁEM J****Y LESZCZU ŻE SRAKUŚ TEGO NIE OGARNIE 

Opublikowano

przerobka XDDDDDDDDDDDDDDDD

Co nie zmienia faktu ze nic nie umiesz i nic nie zmeiniliscie ;)

2361314371684431217167.png

Widać że buźka wchodzi na "j" takze slaba przerobka^^

Opublikowano

przerobka XDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra zamykaj serwer strata Dedyka i wszystkiego cierpliwości graczy. :)

Jednym słowem nie nadajesz się na stanowisko Technika Nukej.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze nic nie umiesz i nic nie zmeiniliscie ;)

Widać że buźka wchodzi na "j" takze slaba przerobka^^

i jest za nisko nicku :D 

Opublikowano

­

trochę za nisko napisy daliście xD ale to nic w sumie ja nigdy takich błędów nie popełniam przy podrabianiu ss na serwerach ale niech będzie a teraz prawdziwy komentarz

HAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA A NIE K***A MÓWIŁEM J****Y LESZCZU ŻE SRAKUŚ TEGO NIE OGARNIE 

Mam Ci nagrać całe archiwum żebyś mi uwierzył? On jest tak nierozgarnięty, że przed startem miałem passy do dedyka (i nie, nie dostałem ich od nikogo).

Nawet na VPS nie potrafił się zalogować by pliki przerzucić na dedyka

Szkoda mi tylko czasu który poświęciłem na forum, oraz sponsora u którego też się za nich wstawiłem i teraz będę miał pewnie przejebane za to :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...