Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie nie mowcie ze kamieniami skille bedziemy robic bo to w*****a.. I Odpiszcie wkoncu czy te postacie beda zbalansowane admini no kur,,,a

giphy.gif

Opublikowano

My mówimy o cliencie, a ty pobierałeś Lauchera :) A to co innego, bo laucher to 30sek :)

Czyli pobrać spakowana wersje (mirror) i się szybko pobierze tak?

Opublikowano

Czytam te komy i tak pacze że bronie z isu po 100zł wtf xDD Mam takie pytanie czy ten serwer jest jakoś totalnie pod is ? Ugram coś tutaj bez wydawania hajsu ? 

W ile wbije 150/180 lvl ? 

Ten buff na start jest do 120 czy do 150 lvla ?

długo się robi re tak do 150 lvla ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czytam te komy i tak pacze że bronie z isu po 100zł wtf xDD Mam takie pytanie czy ten serwer jest jakoś totalnie pod is ? Ugram coś tutaj bez wydawania hajsu ? 

Buff do 120lv, Screen jest z s1.

Opublikowano

Ekipa LoreMore z s1 zawita :) topka 2/3 letnia imetina :) 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

My mówimy o cliencie, a ty pobierałeś Lauchera :) A to co innego, bo laucher to 30sek :)

Ciebie kolego pojebało ? nie mam 12 lat i wiem co pobieram . ból dupy że mi szybko się pobiera  a tobie 5h :) zrobię ci ss zaraz :) jak nie wierzysz

To jest client kolego ;)

http://ifotos.pl/z/wawarqw/

Opublikowano

Bron do pvp najlepiej przerabiac z broni na 65 lvl ;)

BS bedzie czy trzeba bedzie samemu zrobic? :) bo nigdzie nie skumalem w prezentacji 

clienta najlepiej pobierac z 2 zrodla 10000 razy lepsza predkosc 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Client pobiera się jak gówno a mam dobrego neta^^ Inne w 3 minuty ten w 1h ;d Dajcie to na mega

xUoT8Ta.png

Co Ty gadasz za głupoty... Client bardzo dobrze się pobiera.

Na serwerze będzie leciała kasa tak jak kiedyś?

Opublikowano

Ty myślisz że dodania i zmianki 6/7 lecą jak jakieś syfiaste ulepki? :D heh...

No aż tak to nie lecą, ale wystarczy ze są w itemshopie.

Tak, jest totalnie pod itemshop. Ugrać ugrasz jak umiesz grać, ale dużo tutaj itemshop znaczy. 

Opublikowano

niemoge pobrac klijenta nie wiem czemu dochodzi 10 % i staje juz z 3 razy tak pzdr

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mam pytanie czemu wy narzekacie na poberanie gdzie idzie te około 120kb/s jak macię spakowana wersja (mirror) i to pobieranie juz zalezy od internetu ???

Opublikowano

No aż tak to nie lecą, ale wystarczy ze są w itemshopie.

To był sarkazm :p Koleś myśli że będą w shopach lub dropią z best.kapitana.

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych. 6/7b był od zawsze jeżeli pamięć mnie nie myli i jakoś dużo graczy na serwerze było. Jak mniemam to i tak minie w chuy i jeszcze trochę czasu zanim pojawią się full eq wojenne/klasowe z 6/7b. Co do skilli polecam bota do wbijania kamieni duchowych :) 2-3min i all skille na P.

IDcncno.png

Opublikowano

xUoT8Ta.png

Co Ty gadasz za głupoty... Client bardzo dobrze się pobiera.

Na serwerze będzie leciała kasa tak jak kiedyś?

Pobierać spakowany mirror? Czy jaki wkońcu?

Opublikowano

Wy naprawdę uważacie że jak napiszecie "6/7 na klasy to nara" to ktoś będzie płakał albo specjalnei dla was to zmieni? :-)

Skąd bronie 75? :-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Pobierać spakowany mirror? Czy jaki wkońcu?

Zacznij pobierać z 1 linku i po 30 sekundach zakończ i zacznij pobierać z 2 linku i wtedy porównasz po tych 30 sekundach, przy którym będziesz miał mniejszy czas pobierania i ten zaczniesz pobierać. Według mnie to najszybszy sposób na wybór linku do pobrania, a szczególnie jak jest ich tylko 2, niż czekanie na opinie innych graczy/użytkowników.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Skąd bronie 75? Kto dobry do pvp/expa? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

Opublikowano

Zacznij pobierać z 1 linku i po 30 sekundach zakończ i zacznij pobierać z 2 linku i wtedy porównasz po tych 30 sekundach, przy którym będziesz miał mniejszy czas pobierania i ten zaczniesz pobierać. Według mnie to najszybszy sposób na wybór linku do pobrania, a szczególnie jak jest ich tylko 2, niż czekanie na opinie innych graczy/użytkowników.

Co za debil . Napisałem temu cepowi że tak się pobiera i teraz tak doradza ludziom  pozdro <3 600

Opublikowano

Ehh a ja niestety zaraz do pracy idę więc na serwer dopiero zawitam jutro , co za pech .....

Ale i tak się cieszę że startuję najlepszy najlepszy serwer w nowej odsłonie z jakim miałem do czynienia ....

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

Skąd bronie 75? Kto dobry do pvp/expa? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...