Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak client tak wolno się pobiera to pozdro :D Wrzucicie na mega to zagram

2 min ? to długo okej . a mam neta słabego ;(

Opublikowano

Powroci Archer z lukiem boga *,*

Trzeba go będzie kupić w itemshopie za przeszło 100 zł jak zresztą wszystko na imetinie.

Pytam już chyba któryś raz, bo w zapowiedzi tez pytałem.

Kupimy wszystko w itemshopie czy coś sobie podarowaliście?

Opublikowano

Trzeba go będzie kupić w itemshopie za przeszło 100 zł jak zresztą wszystko na imetinie.

Pytam już chyba któryś raz, bo w zapowiedzi tez pytałem.

Kupimy wszystko w itemshopie czy coś sobie podarowaliście?

O ile pamiętam to bronie typu łuk boga kosztowały około 80 zł smsem czy jakoś tak,a 30/40 przelewem ;P

79160594027661829163.png

Opublikowano

O ile pamiętam to bronie typu łuk boga kosztowały około 80 zł smsem czy jakoś tak,a 30/40 przelewem ;P

Widać że chyba za sm ten łuk kupowaliście :D

Ja się popytałem graczy i 20 zł dałem xD

Opublikowano

Którą wersję pobierać czym się różnią to wersja spakowana (mirror) czy bez tej dopiski ? 

Mirror i za 5 minut ci się ściągnie 

Wersja spakowana mi po 7 godzin xD

Opublikowano

6.7 klasy nara z tym gniotem.

Może i człowiek by zagrał ale te 6/7 z miejsca mówie nara.

Powodzenia szkoda ze nie usuniecie klas z 6.7/

iMetin to serwer retro. Dlaczego ci nie pasuje 6/7 ? Co w tym złego ? Jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć, to możesz przeczytać temat o imetinie s2 w Zapowiedziach

6/7 na klasy nie poleciłbym : ] klasowe cioty beda w pvp

A ja poleciłbym. Co z tego, że ktoś będzie miał klasę? Zanim 1 set wojny 5.5 powstanie to minie 2/3 miesiące. Poza tym mały % ludzi będzie go miał. Wątpię, żeby od razu ludzie chcieli robić klasy, tylko najpierw zajmą się 10mob, 10mob.50wartość. To na tyle. Serwer jak najbardziej polecam, ze względu na doświadczony Team, jak i zaangażowanie w serwer.

Mam problem z clientem. Pobrał się a archiwum winrar puste niema nic związanego z imetinem. Ma ktośclienta na mega.nz ? 

Pewnie już pobrałeś klienta ale to nic. Jak otworzysz archiwum to poczekaj trochę i ci się pojawi folder z iMetinem s2.

Opublikowano

2 minuty client? Pobierałem 15 minut i mialem dopiero 2% pozdro

wersja mirror i jedziesz 2 min .

ta 2 wersja po 7 h się pobiera do 10 xD

Opublikowano

2 min ? to długo okej . a mam neta słabego ;(

My mówimy o cliencie, a ty pobierałeś Lauchera :) A to co innego, bo laucher to 30sek :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer może i byłby fajny gdyby nie te cholerne 6/7 na klasy. Co za frajda robić wojny albo pvp jak w eq trzeba mieć 100 itemów na zmianę na każdą klasę. 0 przyjemności z takiej gry. do PVP w 6/7 powinno byc HP, wartosc ataku, wartosc magicznego ataku i wystaczy zeby zrobic fajne eq.

Opublikowano

Widać że chyba za sm ten łuk kupowaliście :D

Ja się popytałem graczy i 20 zł dałem xD

Nie kupywałem nic na imetinie ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ludzie spinacie się o te 6/7 bony jakies ulepki itp widac ze nie graliscie na serwerze z 6/7 albo graliscie tam gdzie sa przesadozne wartosci lub wogole nie mieliscie stycznosci z Imetinem...

Przynajmniej na s1 stawiam na to ze na s2 takze bo robi to ten sam czlowiek jest wszystko zbalansowane,wszystko zapiete na ostatni guzik ostatniego guzika

Stabilnosc,Profesjonalizm i napewno ludzie wroca do Imetina :D

Widzimy się na starcie :D

@Edit   nie chce mi sie czytac dokladnie w prezce ale czy bedzie tak jak kiedys na S1 z yangami? ze bedzie ich dropilo bardzo wiele?

i beda sposoby na perly typu dropisz w lesie i kupujesz perle za pare kkk? czy odrazu tak jak jest teraz?

Opublikowano

Skąd bronie 75? Postacie zbalansowane? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

Opublikowano

Serwer może i byłby fajny gdyby nie te cholerne 6/7 na klasy. Co za frajda robić wojny albo pvp jak w eq trzeba mieć 100 itemów na zmianę na każdą klasę. 0 przyjemności z takiej gry. do PVP w 6/7 powinno byc HP, wartosc ataku, wartosc magicznego ataku i wystaczy zeby zrobic fajne eq.

Ty myślisz że dodania i zmianki 6/7 lecą jak jakieś syfiaste ulepki? :D heh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...