Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego w zapowiedzi pisało, że to MEDIUM a teraz, że to EASY? Zmieniliście zdanie?

I dalej wracam do biżu, czy będzie ulepszanie go czy tylko hełm/zbroja i broń się ulepsza?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dlaczego w zapowiedzi pisało, że to MEDIUM a teraz, że to EASY? Zmieniliście zdanie?

I dalej wracam do biżu, czy będzie ulepszanie go czy tylko hełm/zbroja i broń się ulepsza?

Na 100% nie zmienili rat, serwer jest bardziej pod easy, a po drugie easy w tytule bardziej przyciąga niż medium 

Opublikowano

Dalej czekam na odp co z tym balansem...

­

Archer, Mental, WP 3 klasy, którymi jedynie coś zdziałasz, no ewentualnie szaman smok jak nikt na początku nie będzie miał 2x magii. 

Opublikowano

Skąd bronie 75, ten zwój na buffy? Postacie zbalansowane? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi... @Fifolski

Opublikowano

"jakie będą raty serwera?"

"takie jak na starym Imetinie, będzie to Medium z ratami 999%"

w tytule tematu widzimy iMetin S2 [Dedyk] [easy] - kolejny zabieg by ludzi przyciągnąć ?

gdzie tabela bonusów ?

na screenie weryfikującym, zgubiliście literkę "a"  :)

Opublikowano

Z broni 70.

Raczej się mylisz. Na s1 noże/łuk na 70lvl miały w sobie % pomocny do expa (Nóż siamese oraz luk niebieskiego smoka)

Bronie do PvP robi się z broni na 65lv (Olbrzymi łuk żółtego smoka oraz smocze noże).

Opublikowano

Raczej się mylisz. Na s1 noże/łuk na 70lvl miały w sobie % pomocny do expa (Nóż siamese oraz luk niebieskiego smoka), a luk na 70lv ma bonus doświadczenia.

Bronie do PvP robi się z broni na 65lv (Olbrzymi łuk żółtego smoka oraz smocze noże).

Zobacz prezentacje z działem broni, a pozniej się wypowiadaj. Z broni na 70 robisz do maxa, a z zwyklych do jakigos nedznego lvl.

Opublikowano

Zobacz prezentacje z działem broni, a pozniej się wypowiadaj. Z broni na 70 robisz do maxa, a z zwyklych do jakigos nedznego lvl.

Ale się tak nie spinaj, Boże. Jestem na telefonie, wiec ciężko mi cokolwiek zobaczyć, zresztą napisałem 'Raczej się mylisz' a nie "Mylisz się'.
Opublikowano

Szkoda tylko że tak późna godzina, nie dacie rady np. około 18?

Raczej się mylisz. Na s1 noże/łuk na 70lvl miały w sobie % pomocny do expa (Nóż siamese oraz luk niebieskiego smoka)

Legendarne bronie (te na 235 około) robi się z broni 70, z broni 65 robi się do około 115. :)

/i tak bronie is przebijają wszystkie do 200 levela, mam nadzieje że będą dropić z cienia. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Szkoda tylko że tak późna godzina, nie dacie rady np. około 18?

Legendarne bronie (te na 235 około) robi się z broni 70, z broni 65 robi się do około 115. :)

/i tak bronie is przebijają wszystkie do 200 levela, mam nadzieje że będą dropić z cienia. ;)

Czyli ! z czego się tu robi broń do pvp i expa ;d? bo już nie kminie kompletnie

Opublikowano

Czyli ! z czego się tu robi broń do pvp i expa ;d? bo już nie kminie kompletnie

Zależy jak.

Broń PVP mniejsze levele = 65. 

Na wyższe = 70. (demoniczne ostrze itede)

Broń exp = truta.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...