Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd bronie 75? Kto dobry do pvp/expa? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

bronie 75 nie wiem

pvp/exp dagger, mental, wp, smok

6/7 zostaje

tak 10 kamieni do p

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd bronie 75? Kto dobry do pvp/expa? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

1. Jeżeli jest misja, to z misji. (ewentualnie metiny wyższe mapy)

2. Polecam WP na początek, sam nim gram.

3. Tak.

Co do 6/7, mam nadzieje że zostały usunięte. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jeśli jest ktoś chętny do ekipy  zapraszam na PW na MPC  ( gramy u niebieskich ) Chętnych zapraszam do wysyłania wiadomosci do mnie !

Opublikowano

ZROZUMCIE ŻE 6.7 NIE ZOSTANIE USUNIĘTE PONIEWAŻ Z TEGO SERWER SIE UTRZYMUJE I 6.7 TO JEST WIZYTÓWKA SERWERA,TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak jak UP, bez 6/7 ten serwer nie ma przyszlosci bo wbic max lvl i perf 1-5 kazdy potrafi, ciekawe ile byscie pograli na takim serwie skoro nie bylo by juz nic do roboty :)

WQyaZF.png

Opublikowano

Skąd bronie 75? Postacie zbalansowane? 6/7 na klasy zostaje? Nie mówcie, że 10 kamieni do p i nie każdy wchodzi...Po co mam się bawić z tymi kamieniami skoro to jest easy no ludzie...Nie płaczcie mi odrazu że to 20 minut roboty bo mi osobiście bardzo nie podobał się ten system...

Bronie na 75 dropią z Map 100+ (Metiny itp) oraz z misji do 70 lvl'a możesz dostać stalke i trute. Tak. 10 Kamieni do P i nie każdy wchodzi, chyba, że coś zrobili z tym, ponieważ już nie ma zmiany klasy postaci (Wybierasz WP np i nie możesz zmienić na BM). A 10 kamieni do P i nie każdy wchodził, ponieważ administracja poinformowała nas, żebyśmy szybko klas nie zmieniali. Jakoś na s1 to było i nikomu nie przeszkadzało to raptem teraz znalazło się 2~6 osób, którym nie pasuje ?

Dokladnie nie mowcie ze kamieniami skille bedziemy robic bo to w*****a.. I Odpiszcie wkoncu czy te postacie beda zbalansowane admini no kur,,,a

Co do kamoli tak jak up. Na razie nie ma informacji na temat balansu, ponieważ mam nadzieje administracja ma ciekawsze rzeczy do roboty :D.

Ludzie zrozumcie, że 6/7 zostanie. Tak samo będzie z Kamieniami do P. Wcześniej nikt dupy nie zawracał o to i było dobrze, teraz się robi harmider.

(Pewnie połowa z was nie grała na s1 i nie wie nic o 6/7 więc ci co nie grali mogą się nie wypowiadać :))

Opublikowano

Jak rozpakować tego clienta? Bo jakieś zjebane rozszerzenie TGZ...

Nie ważne, już poczytałem.

Dla nie wiedzących: Clienta można rozpakować 7-zipem.

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak rozpakować tego clienta? Bo jakieś zjebane rozszerzenie TGZ...

Otwórz za pomocą... WinRar.
i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

ZROZUMCIE ŻE 6.7 NIE ZOSTANIE USUNIĘTE PONIEWAŻ Z TEGO SERWER SIE UTRZYMUJE I 6.7 TO JEST WIZYTÓWKA SERWERA,TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC?

Każdy ma inne zdanie i nie musi podchodzić pod waszą ideę.

Opublikowano

Denerwuje mnie pierdo*enie że nie grają bo 6/7...Ci co tak gadaja i tak wbiją do gry ;)

No tak, ale po to jest temat aby wypowiedzieć własne zdanie dotyczące tego czy tamtego. :)

Nie wiem na co niektórzy narzekają. Mirror/Client leci mi tak samo:

07181728488704421743.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...