Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd truty/bronie 75?

Skille dostajemy od razu P ?  Jeśli nie to polecam tak zrobić bo teraz 90% graczy nie lubi tego robić na EASY serwerach. A nikogo z administracji nic nie zbawi jeśli coś pozmieniają. 

Rozumiem, że buff potrzebny?

Bez IS'a grać można czy trzeba wydać na IS bo exp nie leci?

Może zawitam!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd truty/bronie 75?

Skille dostajemy od razu P ?  Jeśli nie to polecam tak zrobić bo teraz 90% graczy nie lubi tego robić na EASY serwerach. A nikogo z administracji nic nie zbawi jeśli coś pozmieniają. 

Może zawitam!

1. zadania/mapy powyżej 100

2. nie, m1, g1 kupujemy i z g1 do p kamolami

3. tak

4. można

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Skąd truty/bronie 75?

Może zawitam!

Truty najlepiej na początku na mapce 110 z metinami,potem beran,genki itd.

Nie,skille robimy kamolami 

Noo... potrzebny

Da sie grać bez IS,nie jest niezbędny

79160594027661829163.png

Opublikowano

Głupszej wymówki nie słyszałem. xD Albo, może to prawda :O

Nie zagram, powodzenia. Jakoś mnie ta prezentacja nie urzeka.

Opublikowano

Skąd truty/bronie 75?

Może zawitam!

A na jakim serwerze trzeba grać z IS ? mój kolega na PL bez isa wbił 105 co z tego że w 6 lat ale wbił xD

Opublikowano

Działał tu kiedykolwiek bonus odp. na ogień, wiatr w pvp? Będzie działał na s2? Ciężko będzie o 6/7?

Opublikowano

Działał tu kiedykolwiek bonus odp. na ogień, wiatr w pvp? Będzie działał na s2? Ciężko będzie o 6/7?

O 6/7 na eventach typu halloween,swieta itd jest bardzo łatwo ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Troche do dupy ze bez buffa ze 120 lvl nie ruszysz.. Powinni na is wystawiac ten zwoj blogoslawienstwa szamanki na jakis czas, 

SprNtxPomPa 

Nie wierz we wszystko co ci powiedza koledzy :D

xD znam się z nim 18 lat  i  mieszka koło mnie :P czyli chyba wiem na 100 %  i trudno zobaczyć czas gry  grając z nim na PL ;) LOGIKA Z*******A W H*J :D

Opublikowano

jako ze nie grywam na Easy serwerach a z nudów był sb pograł dla picu kilka pytań :

1. Potrzeba tego bufa na 120lv+ ( nie wiem czy opłaca sie robić czy nie )

2. Można brać slub normalnie i tepać sie na nowych mapach czy z buta będę musiał chodzić ?

3. Wp zapewne do expa wymiata czy moge sie mylić ?

4. Łatwo ulepszyć itemki ? jak tu z ulepkami jest

5. w ile czasu tak na oko grając cały czas idzie wbić max lv :D?

Dzieki z góry za odp. i powodzonka na starcie :D

Opublikowano

Wie ktoś czym się będą różniły bronie przerabiane z tych na 65 od tych przerabianych na 70? :)

Ze te na 65 są ok do jakiegoś czasu,na początku. Ale na 150+ już lepiej spiac poslady i robić broń z broni na 70+ bo potem będą lepsze i robi sie z tego ostatnie bronie

jako ze nie grywam na Easy serwerach a z nudów był sb pograł dla picu kilka pytań :

1. Potrzeba tego bufa na 120lv+ ( nie wiem czy opłaca sie robić czy nie )

2. Można brać slub normalnie i tepać sie na nowych mapach czy z buta będę musiał chodzić ?

3. Wp zapewne do expa wymiata czy moge sie mylić ?

4. Łatwo ulepszyć itemki ? jak tu z ulepkami jest

5. w ile czasu tak na oko grając cały czas idzie wbić max lv :D?

Dzieki z góry za odp. i powodzonka na starcie :D

1. Tak,potrzeba xD

2. Nie wiem

3. To chyba logiczne że wp wymiata w exp xD

4. Ulepszanie nie jest trudne,o ulepy to samo ale na starcie za łatwo nieb bedzie

5. Zależy,na s1 pierwszy 250 lvl był dopiero po kilku miesiącach,ale to expiło sie na metinach z tego co pamietam 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Na starym imetinie nie bylo bsa itd,potem dodali jakiś syf że tylko u beak go da sie bonować ale raczej nie będzie bsa,a jak sie pytasz czy dozwolony to nawet na to nie patrz,bo nie wiem jak mieliby wykryć u Ciebie bsa ; P

79160594027661829163.png

Opublikowano

Admini Będą jakieś eventy po starcie :D ? Powinniscie coś zrobić żeby ciepło przyjąć graczy tak jak  starym imetinie

Sądze że na  starcie nie bo każdy będzie myslal o topce,i watpie że komus odrazu po wbiciu bedzie sie chcialo bawić w jakieś eventy ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Na starym imetinie nie bylo bsa itd,potem dodali jakiś syf że tylko u beak go da sie bonować ale raczej nie będzie bsa,a jak sie pytasz czy dozwolony to nawet na to nie patrz,bo nie wiem jak mieliby wykryć u Ciebie bsa ; P

Być może po tym jak szybko zmieniałby bony :-)

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...