Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, piszecie na innych, że mają kupić internet, a sami żeby wrzucić tego clienta dla nich na Mega czy coś to już nie za bardzo? Najpierw pomyślcie, co możecie zrobić zamiast pisać, żeby sobie kupili nowy internet :)

Ja bym wrzucił, ale mój upload to jedyne 30kbs xD

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto pobiera clienta i się rejestruje 9min przed startem..? :D Wszystko było ładnie podane już wczoraj.

Dokładnie ja sb w nocy pobierałem do 4 mb/s ładnie szło wiadomo że swój hosting mają to przed startem zawsze są problemy duzo ludzi chce pobierać/reje. było mysleć wczesniej :D

Powodzonka na starcie i byle ładnie wszystko smigało

Opublikowano

Dokładnie ja sb w nocy pobierałem do 4 mb/s ładnie szło wiadomo że swój hosting mają to przed startem zawsze są problemy duzo ludzi chce pobieraćarrow-10x10.png/reje. było mysleć wczesniej :D

Powodzonka na starcie i byle ładnie wszystko smigało

rejestracja byla wyłączona...

Opublikowano

Wy macie problemy... Też dopiero pobieram i nie spinam (pobiera po 200 kB) 

Pozdrawiam dzieciaki.

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

Gdzie jest napisane że każdy o 20;00 MUSI grać? :-) chyba nic się nie stanie jak godzine po starcie ktoś pobierze clienta? Co za czasy... 

imetin_logo.png

Opublikowano

po serwie xDD hahahahha xD

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Nie płaczcie do spania ....jeśli ktoś nie  chce czekać

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Zakładam że z 15 minut odpalania i przygotowania serwera do pełnych obrotów to im zejdzie, co wy się tak spinacie jak murzynek na bateryjkę ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...