Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No speedshare to syf jak pobiera po 32 to wyobraź sobie po ile ja to wrzucałem :D

Zapraszamy na zuo o 18

Jak wrzucasz na mega, to po max łączu(upload), ale pobieranie idzie po 32 kb/s :)

Opublikowano

Jak wrzucasz na mega, to po max łączu(upload), ale pobieranie idzie po 32 kb/s :)

Na speedshare wrzucałem 

Licznik na stronie bedzie dzialal?

W starej edycji serwera byl.

Nie nie będzie bo strona czasami nawala i juz wczoraj pokazywała niestworzone rzeczy.  

Opublikowano

Na speedshare wrzucałem 

Nie nie będzie bo strona czasami nawala i juz wczoraj pokazywała niestworzone rzeczy.  

To skoro stawiacie ponownie serwer to powinniscie miec pojecie aby to naprawic.

Opublikowano

To skoro stawiacie ponownie serwer to powinniscie miec pojecie aby to naprawic.

To wina hostingu gra sporo osób to powinno wystarczyć. 

Ile online?

up

Jak serwerek polecacie? Jest jakaś łatka, czy całego clienta trzeba ściągać?

Jeśli miałeś starego klienta to łatkę znajdziesz na stronie głównej w newsach na 1 lub 2 stronie. 

Opublikowano

Jeśli chodziło Ci o wypowiedz Umpika w sprawie ile online to nie o to mi chodziło...Chodzi mi o konkretną liczbę..

Opublikowano

Smok zostal tylko na dungeonie czy nadal jest w komnatach ze mozna wejsc na wh i sobie go ubijac solo?

Nie ma już w komnatach. 

Nie miałem starego clienta, nie da rady wkleić łatki do clienta innego serwera i się nie zaktualizuje?

Nie da sie. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Możecie wkońcu powiedzieć ile online, albo dać ten głupi licznik?

W m1 na ch1 jino jest jakies z 30 luda wiec na calym serwie mysle ze z 250-300

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, lecz lipa że nie ma ludzi :/

Polecam! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, lecz lipa że nie ma ludzi :/

Polecam! :)

Trochę jest nie przesadzaj :) staramy się jak możemy :) 

jest około 300/400 osób +- 

Dużo osób dochodzi bo wczoraj strona się zjebała i klienta nie mogli pobrać :)

Opublikowano

no i ten exp Ci co expią normalnie maja dopiero 130 lvl a Ci co wiedzą gdzie bugować maja po 200 + gz

Tyle sie expi na tym serwerze i nie chodzi wcale o bugowanie wejdź pograj i oceń.  

Ja śmiało mogę powiedzieć, że nigdy tak się nie starałem na żadnym serwerze a było ich dużo 20/50 nie wiem.  To moj ostatni serwer i wkładam w niego mnóstwo czasu.  

Informuje, że w czwartek mnie nie ma przez cały dzień więc nie denerwujcie się jak nie będę opisywał. 

W nocy jak ktoś będzie miał sprawę pojawie się na ts na max 1h. 

Opublikowano

Tyle sie expi na tym serwerze i nie chodzi wcale o bugowanie wejdź pograj i oceń.  

Ja śmiało mogę powiedzieć, że nigdy tak się nie starałem na żadnym serwerze a było ich dużo 20/50 nie wiem.  To moj ostatni serwer i wkładam w niego mnóstwo czasu.  

Informuje, że w czwartek mnie nie ma przez cały dzień więc nie denerwujcie się jak nie będę opisywał. 

W nocy jak ktoś będzie miał sprawę pojawie się na ts na max 1h. 

no własnie wszedłem i oceniam i pisze co widzę np mapa do expa 105 lvl czysta 0 luda a lvl wbijają potem next mapa 120 raptownie na 4 ch kilka osob a inni z lvl lecą wiec pierd... za przeproszeniem to możesz 

Opublikowano

Ty dalej z tym gównem startujesz?

Miałeś łbie 1 odsłonę następnie miałeś s2 pod inną nazwa.

Teraz znów ten s**t? Przecież ten serwer to jest badziew chuy jak twoja inteligencja. 

Kasa się skończyła? Więc 3ba znowu naiwnych ludzi na serwer nazbierać?

Jesteście wręcz żałośni..  Chyba żaden serwer nie ma tak dużej ilości bugów jak ten..

Bug z SM naprawiłeś? DMG broni w chuy pobugowane. Misje pobugowane.

Jak już mówiłem Gówno Gówno Gówno! 

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...