Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko z*********e, ale bardzo mnie wpienia że raz w Łuku mam wbudowany lud, a raz kur*a krytyka i przeszywke.

75217085885568519449.png

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko z*********e, ale bardzo mnie wpienia że raz w Łuku mam wbudowany lud, a raz kur*a krytyka i przeszywke.

od 180 lub 190 masz lud i zrecznosc w luku :)

Opublikowano

Błędów nie naprawił a na jutro event zuo planuje hah .. 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przy założeniu PD cofa expa :v

Tak jeśli są włączone raty serwerowe postaramy się to naprawić expa coffa +- do 110 lv 

Opublikowano

Ja też p... skoro nie można tu normalnie expić w av3 i av4. Nie każdy w tym posranym świecie metina lubi grać w grupach i wołać połowę serwera, żeby łaskawie wejsć na dungeon i wbijac lev...

Opublikowano

Ja też p... skoro nie można tu normalnie expić w av3 i av4. Nie każdy w tym posranym świecie metina lubi grać w grupach i wołać połowę serwera, żeby łaskawie wejsć na dungeon i wbijac lev...

Potrzebne są 2 osoby z 110 poziomem o ile dobrze pamiętam. Więc nie przesadzaj. 

Opublikowano

Ile tutaj online jest?

Ciągle rośnie, naprawdę polecam grac :)

Godzik rób szybko te błędy bo ludzie mogą sie zniechęcać :/

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ciągle rośnie, naprawdę polecam grac :)

Godzik rób szybko te błędy bo ludzie mogą sie zniechęcać :/

A jak z eq, w ile da się od zera dobić na jakieś do pvp?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polceam tego serwera, na którym będzie grało 100 osób za tydzień. Dokładnie tak samo było na poprzednich odsłonach, administracja obiecuje reklame, a za tydzień nikt już nie gra.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie polceam tego serwera, na którym będzie grało 100 osób za tydzień. Dokładnie tak samo było na poprzednich odsłonach, administracja obiecuje reklame, a za tydzień nikt już nie gra.

Panie Macieju kiedy w Polsce zlikwidują podatek dochodowy? Wszystko wiesz to odpowiedź mi na to pytanie ;d 

A jak z eq, w ile da się od zera dobić na jakieś do pvp?

Tydzień to max jak mało grasz 

Opublikowano

Panie Macieju kiedy w Polsce zlikwidują podatek dochodowy? Wszystko wiesz to odpowiedź mi na to pytanie ;d 

Tydzień to max jak mało grasz 

Nie zlikwidują.

Taka prawda, było już tak 2 razy, nie radze dawać im trzeciej szansy.

A chętnie bym pograł na tym serwerze, gdyby administracja się wzięła, a nie znów zmarnuje swój czas, na obiecankach,

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ludzie zrozumncie ze tu zadnej reklamy nie bedzie bo jedyna reklame tych kariesow lanerisow sresow mieli u diablo ale z nim spina wiec nic nie bedzie bo nie bylo a bugi nie naprawia bo nie umia

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Po zarejestrowaniu sie wpisuje passy do klienta i "Nieprawidlowa nazwa konta lub haslo".

Ktos pomoze ?

Opublikowano

Po zarejestrowaniu sie wpisuje passy do klienta i "Nieprawidlowa nazwa konta lub haslo".

Ktos pomoze ?

Zarejestruj się jeszcze raz 

Opublikowano

Panie Admin, zwiększcie drop Zasuszonych Głów bądź dodajcie ich drop do metinów na 90, bo sami wiecie, że tylko w dungu można expić, a k***a jest 6 oponek na całe 200-300 osób usiłujących wyexpić ten lvl. Na dodatek dropnąłem pieczęć mounta który nie działa.

75217085885568519449.png

Opublikowano

To kiedy ta przerwa i naprawienie wszystkich błędów?

Opublikowano

Widocznie tępym dzidom z administracji wystarczy to co skapnie z is od tych parunastu nolifów, resztę mają w d...ie. A mógłby być całkiem niezły serwer gdyby dało się expić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...