Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ByGod, widzę,że się tutaj próujesz udzielać, a co z forum? Będzie wyczyszczone z TOP Posterów itd?

Zagrać spróbuje, nagram GP może. Ale mam tą obawę ciągle.

Napisze do liska żeby ogarnął forum bo on się tym zajmuje. 

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzi o to, tylko na Kariesie brakowało nowości, i po wyjściu tego serwera, bardzo duże grono osób odeszło, na Kariesei chciałem dziś zagrać z kumplami, ale jak pisałem wyżej, Karies potrzebuje powiewu świeżości, moim zdanie, jezeli chcesz odnowić serwer, to  nową odsłonę zrób [Easy], żeby na nim się spędzało miłe godziny grania, a nie raz dwa, jak to bywa.To moje zdanie, zapraszam do dalszej dyskusji.

Niech zostanie tak jak było na starej senthi, typu serwer dinvineworld dodali tylko podstawowe rzeczy i gra 1k osób, tutaj też tak będzie tylko reklama i żeby naprawili bugi.

Również żeby się tym serwerem zajmowali.

Nic nie dodajcie tylko naprawcie bugi i będzie cacy.

Napisze do liska żeby ogarnął forum bo on się tym zajmuje. 

@1361622928-U485574.pngByGod

Ty czasem nie jesteś TheLisek aka IZumi?

Opublikowano

Niech zostanie tak jak było na starej senthi, typu serwer dinvineworld dodali tylko podstawowe rzeczy i gra 1k osób, tutaj też tak będzie tylko reklama i żeby naprawili bugi.

Również żeby się tym serwerem zajmowali.

Nic nie dodajcie tylko naprawcie bugi i będzie cacy.

Bugi które ja znałem naprawiłem po starcie również będę naprawiał jak jakieś wyjdą, Późno w nocy będą odbywały się przerwy techniczne.  

Opublikowano

Wbijam! :) Problem ze strona nadal jest pomimo kilku prob :/

Spróbuj jeszcze kilka razy się zarejestrować postaramy się jak najszybciej zmienić serwerownie 

Opublikowano

Spróbuj jeszcze kilka razy się zarejestrować postaramy się jak najszybciej zmienić serwerownie

A jednak udalo sie ! :)

Opublikowano

ByGod, usuńcie tych Top Posterów.

Ja dziś o 18 zapraszam na stream, z Kariesa. Oraz na mini konkurs.

Postaramy się jak najszybciej 

A jednak udalo sie ! :)

To super za 30 min dodam link do klienta wraz ze skanem :) 

Opublikowano

To jest nowy start serwera?

Jezeli tak to mental nadal bedzie najmocniejsza postacia wraz z szamanem?

Mental na każdym serwerze jest najmocniejszą postacią przynajmniej powinien być :) 

Ale dmg zostało zmieniane :) 

Opublikowano

Tak jak pisałem jeszcze przed startem, na serwerze NIGDY nie grałem na KarieS, niby coś tam na Senthii, ale tak czy siak, zawitam na serwer. ^^

75217085885568519449.png

Opublikowano

kilka pytań, czy rzeczyiscie bedzie zbroja na 250 lvl i max 255 jak jest w prezce czy znowu w c***a lecicie?

kolejne pytanie czy sklad jest taki sam izumi lisek i surek?

kolejne pytanie czy macie zamiar robic zuo co 2 dni tak jak na poprzedniej odslonie zeby owdrocic uwage graczy od waszego nieudolstwa?

kolejne pytanie czy wprowadziliscie jakikolwiek balans klas? z tego co pamietam szaman smok i ninja dagger bardzo pokrzywdzeni?

kolejne pytanko czy bedzie kostium azraela do pvp? jak chcieliscie go usunac to cos wam nie wyszło pamietasz?

next czy naprawiliscie buga z kostiumem azraela na facecie sury?

jak będzie z 400 osob na starcie to dam wam koleją szanse bo pomimo kretynskiej administracji grało się przyjemnie

edit; up ja wbiłem max w tydzien nie siedzac nałogowo i nie expiac caly czas, ale luz bo jak juz ktos ogarnie 250 to mozna bugowac expa na mapie 180 :)

Opublikowano

nie da sie za registerować..

Na pw napisz mi login jaki chcesz miec zrobię Ci konto ręcznie hasła nie musisz podawać nie chce potem być oskarżony, że Cię gdzieś okradłem.  

1. W ile wbiję max lv

2. Ciężko o ulepy i ulepszanie eq?

Może zawitam :)

Grając normalnie koło tygodnia bez is'a 

kilka pytań, czy rzeczyiscie bedzie zbroja na 250 lvl i max 255 jak jest w prezce czy znowu w c***a lecicie?

kolejne pytanie czy sklad jest taki sam izumi lisek i surek?

kolejne pytanie czy macie zamiar robic zuo co 2 dni tak jak na poprzedniej odslonie zeby owdrocic uwage graczy od waszego nieudolstwa?

kolejne pytanie czy wprowadziliscie jakikolwiek balans klas? z tego co pamietam szaman smok i ninja dagger bardzo pokrzywdzeni?

kolejne pytanko czy bedzie kostium azraela do pvp? jak chcieliscie go usunac to cos wam nie wyszło pamietasz?

next czy naprawiliscie buga z kostiumem azraela na facecie sury?

jak będzie z 400 osob na starcie to dam wam koleją szanse bo pomimo kretynskiej administracji grało się przyjemnie

edit; up ja wbiłem max w tydzien nie siedzac nałogowo i nie expiac caly czas, ale luz bo jak juz ktos ogarnie 250 to mozna bugowac expa na mapie 180 :)

Nie odpowiem Ci na żadne z pytań zero kultury osobistej.  

Opublikowano

Na pw napisz mi login jaki chcesz miec zrobię Ci konto ręcznie hasła nie musisz podawać nie chce potem być oskarżony, że Cię gdzieś okradłem.  

Grając normalnie koło tygodnia bez is'a 

Nie odpowiem Ci na żadne z pytań zero kultury osobistej.  

Nie odpowiesz bo wesz, że mam racje, lecicie w c***a, w prezce jest tak a w grze zupelnie inaczej, prezka przekopiowana pewnie z senthii a wy tylko nazwy zmieniliscie, nawet pytanie i odpowiedzi nie są wasze, kolejny serwer izumiego na 2 tygodnie zeby kasy natrzepac a potem wyjebane i postawi nowy serwer, juz z 3 lub 4 chyba w tym roku 

nie polecam, a jak ktos juz musi to smiało mozna na wh cisnac, przez miesiac gry bana nie zlapalem

Opublikowano

Nie odpowiesz bo wesz, że mam racje, lecicie w c***a, w prezce jest tak a w grze zupelnie inaczej, prezka przekopiowana pewnie z senthii a wy tylko nazwy zmieniliscie, nawet pytanie i odpowiedzi nie są wasze, kolejny serwer izumiego na 2 tygodnie zeby kasy natrzepac a potem wyjebane i postawi nowy serwer, juz z 3 lub 4 chyba w tym roku 

nie polecam, a jak ktos juz musi to smiało mozna na wh cisnac, przez miesiac gry bana nie zlapalem

No, to się ciesz, że bana nie dostałeś.  

Prezentacja jest nasza nie senthi belki zostały kupione od arisy ( graficzki, strona itd też) 

Nic nie wiesz, to się nie wypowiadaj siedzisz  na tym forum i hejtujesz każdy jeden serwer, typowy noname. 

Więcej na twoje posty nie odpowiem cebulo.  

Opublikowano

No, to się ciesz, że bana nie dostałeś.  

Prezentacja jest nasza nie senthi belki zostały kupione od arisy ( graficzki, strona itd też) 

Nic nie wiesz, to się nie wypowiadaj siedzisz  na tym forum i hejtujesz każdy jeden serwer, typowy noname. 

Więcej na twoje posty nie odpowiem cebulo.  

tylko ten serwer hejtuje, prezka jakby była wasza to by się zgadzało to co jest w grze z tym co jest w prezce, pokaz mi w grze tą zbrojke na 250 i lvl 255, pytania są wasze? dobre xD prezka jest identyczna jak na poprzedniej odsłonie, nawet pytania odnosnie serwera wpisane w prezke są identyczne, z tym ze na tamtej odslonie nie bylo 255 lvl ani nic podobnego, tak sie sklada ze wiem bo grałem, jestescie nie udolni, chcieliscie usunac zbroje to usuneliscie tylko te co nie byly zalozone na postac, ze zbroi mistrza na 80lvl kilka osob przerobila sobie na zbrojke z 2x magią, bron do expa na 250 da sie zakladac juz od 150 lvl, dzwon bodajze na 200 lvl i 2reka na 200 lvl da sie zakladac od 1 poziomu, jest cala masa bugów ktorych nie potraficie naprawic

Opublikowano

Eq nike bedzie odbugowane? Ponoc bylo z tym cos nie tak wczesniej.

Tak zostało odbugowane :) Był problem, że dało się zakładać je na niższym poziomie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...