Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o glowy :p

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic, naprawi bug z szeptem i dostarczy wam kolejnej dawki bugow, nie polecam

no cos ty chory oni dodadza nowe kostiumy do itemshop YOUTUBERA WOW !!! masakra dziekuje wam ze takie postepy robicie a tak naprawde syf jakich duzo :) 

-NIE POLECAM ! ! !

Opublikowano

no cos ty chory oni dodadza nowe kostiumy do itemshop YOUTUBERA WOW !!! masakra dziekuje wam ze takie postepy robicie a tak naprawde syf jakich duzo :)

-NIE POLECAM ! ! !

Nic nie dodaliśmy tylko daliśmy taką propozycje. 

Opublikowano

Skad mozna jeszcze dropnac glowy na dc?

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer świeci pustkami, wbiłem na ch1 ch2 ch3, a ch4 to chyba jakiś fake, ponieważ próbowałem się 30 minut połączyć i pisało, że za duża ilość graczy online jest. Sądzę, że to tylko taki wabik, aby zachęcić graczy do grania - być może się mylę.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

O co chodzi z expem od 105? Na c**j są te nowe mapy jak i tak trzeba expić na dc? Jak bardzo trzeba być zjebanym żeby coś takiego wymyśleć..Exp na dungu..Patologia..Czemu tego nie poprawiliście jeszcze?

Opublikowano

O co chodzi z expem od 105? Na c**j są te nowe mapy jak i tak trzeba expić na dc? Jak bardzo trzeba być zjebanym żeby coś takiego wymyśleć..Exp na dungu..Patologia..Czemu tego nie poprawiliście jeszcze?

Od 105 expi się na dc problem z ch rozwiąże w nocy :) 

Opublikowano

Od 105 expi się na dc problem z ch rozwiąże w nocy :)

Daj bynajmniej ze mozna samumu na dk i z 1 glowa .. :/

Opublikowano

Ale co to za pomysł żeby expić na dungeonie skoro są stworzone mapy od 105 i 120? Dlaczego nei poprawicie tego jebanego expa?

Opublikowano

Ale co to za pomysł żeby expić na dungeonie skoro są stworzone mapy od 105 i 120? Dlaczego nei poprawicie tego jebanego expa?

Bo chcemy zachować klimat nie denerwuj się tak 

Opublikowano

Serwer nie jest zły ale ten exp na dungu odpycha strasznie, że nie można expić na zwykłych mapach tylko na dungu, na który trzeba mieć jeszcze przepustkę...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer super lecz zróbcie reklamę, bo gdy patrzy się na ilość graczy na serwerze to chce się płakać -,-

Wciągnąłem się w ten serwer i chciałbym by on wypalił więc Adminie postaraj się.

A jeżeli ty Adminie potrzebujesz pomocy przy serwerze i reklamie możemy coś pokombinować mam dość dużo wolnego czasu więc możemy się dogadać.

Opublikowano

O ktorej ma byc ta przerwa?

Opublikowano

To samo mówiłeś o eq nike itd :) Więc skończ k***a odpowiadać za mnie bo gówno wiesz co zrobię a czego nie innymi słowy wypierdalaj z tego tematu.  

O nike nie pisalem xD. Poprawiliscie lv a poprawiliscie wartosci bonusow? Tarcza nadal daje mniej na magie niz tarcza adidasa? Watpie ze to zmieniles.

Opublikowano

O nike nie pisalem xD. Poprawiliscie lv a poprawiliscie wartosci bonusow? Tarcza nadal daje mniej na magie niz tarcza adidasa? Watpie ze to zmieniles.

logiczne ze nie zmienil bo to surek zmienia a izumi leci w c***a i liczy hajsy, a na naprawe tego buga i tak bym nie liczyl, helm nike z tego co pamietam tez nie dawal jakiegos tam bonusu, w prezce jest zbroja na 250 i max lvl 255 ALE IZUMI AKA ****** wciaz sie upiera ze prezka zostala zmieniona, bezmozg

nie polecam tego serwera ze wzgledu na administracje

Opublikowano

logiczne ze nie zmienil bo to surek zmienia a izumi leci w c***a i liczy hajsy, a na naprawe tego buga i tak bym nie liczyl, helm nike z tego co pamietam tez nie dawal jakiegos tam bonusu, w prezce jest zbroja na 250 i max lvl 255 ALE IZUMI AKA ****** wciaz sie upiera ze prezka zostala zmieniona, bezmozg

nie polecam tego serwera ze wzgledu na administracje

Tak zostało zmienione całe eq nike daje takie bonusy jak powinno.  

A surka w to nie mieszaj bo on nie ma nic wspólnego z tym serwerem nic kompletnie tu nie robił i nie zrobi, a w prezce poprawiłem błąd dawno 

Opublikowano

Tak zostało zmienione całe eq nike daje takie bonusy jak powinno.  

A surka w to nie mieszaj bo on nie ma nic wspólnego z tym serwerem nic kompletnie tu nie robił i nie zrobi, a w prezce poprawiłem błąd dawno 

wiec kto teraz jest technikiem? naprawiony został bug z kostiumem azraela na surze? ile online? smoki z atlantydy usunięte? ile online? kto jest gm? nie hejtuję w tym poscie wiec liczę na normalne odpowiedzi na moje pytania

Opublikowano

Miałabyć jakas przerwa...

Niedość że zostało moje poprzednie pytanie zignorowane to nic nie zostało naprawione .. 

Opublikowano

Miałabyć jakas przerwa...

Niedość że zostało moje poprzednie pytanie zignorowane to nic nie zostało naprawione .. 

Dziwisz się?

iZumi ponawiam pytanie:

Kiedy naprawisz bląd z ??? ?????? ???, oraz z C++, bo ludzie chcą expic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...