Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MEGA ładuje bez końca.

Mają teraz jakies problemy wrzucamy już klienta na inne hostingi przepraszamy, że dopiero teraz nasz błąd ale nie spodziewaliśmy się że akurat 30 min przed startem mega wywali. 

Opublikowano

Mają teraz jakies problemy wrzucamy już klienta na inne hostingi przepraszamy, że dopiero teraz nasz błąd ale nie spodziewaliśmy się że akurat 30 min przed startem mega wywali. 

Wrzućcie na speedshare albo mediafire,nigdy nie zawodzą,ale rozumiem bo MEGA dobry hosting mam neta 8mb/s a pobiera 16+mb/s.

Opublikowano

Bug na yang usuniety?

Nie bug nadal działa. Tak samo jak kilka innych ale, że mam wywalone w ten serwer to nie podaje ich.

Serwera nie polecam, odgrzewany kotlet. Wygląda jak stara Senthia ale sporo się róźni jeśli chodzi o to co było gdy Senthia miała największą ilość online.

Opublikowano
: Twoje konto zostało zbanowane do: 01:00 01-01-1970!

Powód:

Twoje konot zostało zbanowane przez:
Nie polecam i dziekuje zarazem za bana  na tsie za ( izumi pajacu jestes jest sprawa)   
Konta z 3 reaktywacji tego hu**stwa nie polecam 
Masa bledow   reaktywacja jest po to zeby jeszcze cos tam kasy sciagnac od graczy tak jak to bylo na reszcie  na starcie zrobi promocje przylize dupsko a potem pier***cie sie  ( puzniej nie mam czasu zobacze co da sie zrobic  za chwile ..[..]..)
Opublikowano

Wrzućcie na speedshare albo mediafire,nigdy nie zawodzą,ale rozumiem bo MEGA dobry hosting mam neta 8mb/s a pobiera 16+mb/s.

speedshare,

: Twoje konto zostało zbanowane do: 01:00 01-01-1970!

Powód:

Twoje konot zostało zbanowane przez:

Nie polecam i dziekuje zarazem za bana  na tsie za ( izumi pajacu jestes jest sprawa)   

Konta z 3 reaktywacji tego hu**stwa nie polecam 

Masa bledow   reaktywacja jest po to zeby jeszcze cos tam kasy sciagnac od graczy tak jak to bylo na reszcie  na starcie zrobi promocje przylize dupsko a potem pier***cie sie 

Wyzywać możesz swoich kolegów jeśli ich masz. 

Nie bug nadal działa. Tak samo jak kilka innych ale, że mam wywalone w ten serwer to nie podaje ich.

Serwera nie polecam, odgrzewany kotlet. Wygląda jak stara Senthia ale sporo się róźni jeśli chodzi o to co było gdy Senthia miała największą ilość online.

Nie działa znawco :) 

to najgorszy hosting ever wrzucimy na swoje.  

Opublikowano

Teraz nie jestem wstanie Ci odpowiedzieć musimy napisac do firmy. 

Jeśli chodzi o klienta jaki masz problem? 

rozumiem juz jest okej bo mega nie działało :) !!!

jak to dodacie to bedzie mega !

Opublikowano

DAJCIE INNE HOSTINGI! bo nie da się pobrac ładuje ładuje, a jeśli zacznie pobierac do przy 39 % zacina się!

Opublikowano

DAJCIE INNE HOSTINGI! bo nie da się pobrac ładuje ładuje, a jeśli zacznie pobierac do przy 39 % zacina się!

Już powinno działać :) 

Opublikowano

W takim razie proponuje przełożyć start na powiedzmy 20 żeby wszyscy pobrali clienta, bo potem będzie płacz, że połowy nie było na starcie..

Opublikowano

22 tysie kont? Zrobiliście reklame w tv czy jak?  :D

zadnej reklamy to jest juz nie wiem który start  i konta sa ciagle te same z 1 edycji   z 3 reaktywacji

Konto zalozone 06 kwietnia 2015 o 09:02 

I ban jest dalej na nim :   woje konto zostało zbanowane do: 01:00 01-01-1970  tylko czas inny :)

Strona juz prawie off  albo juz off bo mi nie laduje

Opublikowano

No spoko...Ale client nawet nie chce zacząc się pobierać...Przełóżcie start na 20, ogarnijcie te hostingi i na spokojnie wystartujcie, a nie tak na szybko wszystko...

Opublikowano

No dokładnie...Dajcie hosty nowe, ogarnijcie strone start na 20 ewentualnie 21 i jedziemy :D

Status serwera OFF Graczy online 363 Założonych kont 22103 Założonych postaci

196

Wtf? Serwer jest on?

Opublikowano

Hah dobre oddajecie Pierw Smy z starego kariesa teraz sie loguje i smow nie ma a przed startem były chyba każdemu cofliscie ;)...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Od godz 21 zostaną włączone raty serwerowe +30% na 12h. 

Fajne bugi na yang :D

Ktoś chce to na PW ;)

W tej bajce były smoki :)?

Opublikowano

Od godz 21 zostaną włączone raty serwerowe +30% na 12h. 

W tej bajce były smoki :)?

A co z Sm z starego kariesa bo te co zwociliscie poznikały każdemu przyjacielu :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

A co z Sm z starego kariesa bo te co zwociliscie poznikały każdemu przyjacielu :)

Już są :) Przepraszamy ale był mały problem który już został naprawiony 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...