Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zostało odbugowane :) Był problem, że dało się zakładać je na niższym poziomie 

A co z bronmi do expa ?

W opisie byly od 250 a mozna bylo zakladac od 150.

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ma być teraz taka pajacerka jak na poprzedniej odsłonie to ciężko to widzę.

Mam nadzieję, że dagger nie jest pokrzywdzony jak wcześniej.

Ta łatka ze strony do wklejenia w starego clienta to aktualne? Bo nie wiem czy od nowa clienta pobierać. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jeśli ma być teraz taka pajacerka jak na poprzedniej odsłonie to ciężko to widzę.

Mam nadzieję, że dagger nie jest pokrzywdzony jak wcześniej.

Ta łatka ze strony do wklejenia w starego clienta to aktualne? Bo nie wiem czy od nowa clienta pobierać. 

Tak aktualna :) 

A co z bronmi do expa ?

W opisie byly od 250 a mozna bylo zakladac od 150.

teraz powinno być wszystko okej :)

Opublikowano

A gdzie klienta mogę pobrać bo na stronie serwa pobieranko wyłączone jest???????

Link do klienta jest w newsach na stronie  lub na fanpage. 

Kiedy będzie można się normalnie zarejestrować?

Strona działa jak chce przez 1 min  działa przez 2 nie mnie też, to wkur* już dlatego zmienimy serwerownie.  

Opublikowano

A jak z kostiumami w is? Na niektórych jest napisane, że są na stałe a na innych tego nie ma i nie ma też na ile one są. 

Opublikowano

Tak zostało odbugowane :) Był problem, że dało się zakładać je na niższym poziomie 

Nie wprowadzaj ludzi w bład, problem był taki, że nie tarcza i hełm nie dawały takich bonusów jak były napisane

przy okazji chciałbym się w końcu dowiedzieć co z tym daggerem

Opublikowano

A jak z kostiumami w is? Na niektórych jest napisane, że są na stałe a na innych tego nie ma i nie ma też na ile one są. 

Wszystkie są na stałe.  

Rejestracja nie działa i co tera?????

Napisz do mnie na pw zrobię Ci konto ręcznie

Opublikowano

Czy możecie wprowadzić do itemshopu zakup sm poprzez paysafecard z zagranicy albo pay to call z zagranicy to tez by było z*******e bo dużo osob gra z zagranicy a nie ma jak w itemshopa ładować :(xD rozpatrzcie to prosze :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ile online?

Nie wystartował jeszcze.

@@ Chyba was pojebało z tymi cenami w is hahahahha, jakaś zbroja co daje 1050 defa, 20 odp an magie i 10k hp za 5k sm czyli 30 zł smsem....

Zbroja mistrza 8k sm

200 krwawych pereł 4,5k sm czyli k***a tez 30 zł, pokurwiło Was i to ostro. 

Powodzenia.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

nie moge pobrac, i odp mi na moje pytanie czy dodacie to do itemshopa ? zakup sm z zagranicy

Teraz nie jestem wstanie Ci odpowiedzieć musimy napisac do firmy. 

Jeśli chodzi o klienta jaki masz problem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...