Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zlikwidują.

Taka prawda, było już tak 2 razy, nie radze dawać im trzeciej szansy.

A chętnie bym pograł na tym serwerze, gdyby administracja się wzięła, a nie znów zmarnuje swój czas, na obiecankach,

Dotrzymuje obietnic nie spałem całą noc tylko naprawiałem serwer ,,game'' i wrzucałem klienta o 5.30 poszedłem spać a jakiś typ o 8 rano pisze, że mam wyjebane bo mu na mpc nie odpisuje trochę słabo się poczułem.  

Możecie mnie hejtować ile chcecie mam inne problemy niż słuchanie Kowalskiego z mpc.  

Serwerem się zajmuje cały czas.  

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijam sobie na stronkę, prawy-klik --> informacje o stronie "odwiedzałeś tą witrynę 131razy" dafuq.. loguje się, no jest konto, pacze 5k sm - ostatnie logowanie gdzieś z początku roku..
ZARA WBIJAM! :D

edit: jak tam balans? ;d

Opublikowano

Również przekonałem się co do administracji i serwera.. również odradzam..

Wgl co to jeest.. exp na dungu? wtf xddd

balans klas nic ... sura 120 lvl na skila mnie brał gdyż miałem 200 i eq pvp .. hah pozdro.. xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ ma wiele bugów:

1. Patcher nie naprawia plików ( np. usunie się jeden to nie sprawdzi i nie pobierze ).

2. Admin rzadko odwiedza forum i nie odpisuje w sprawach bugu.

3. Spora ilość osób lata na cheatach a nawet nie ma GM'a w grze żeby to zobaczył...

4. Małe zainteresowanie serwerem od strony administracji- o 18.00 miał być ZUO... I jak czekałem do 18.30 to dalej cisza była.

5. Exp fajnie leci do 105 potem trzeba iść do jakiejś mapy gdzie przepustki bardzo ciężko jest zdobyć czyli można powiedzieć że do 105 lev się expi. Jest mapa od 105 lev gdzie za spot leci do 5% max.

6. Zbugowana strona- nie można korzystać z ISU- nie można zalogować się na konto na stronie.

7. Zbugowane forum- niedopracowane z wieloma bugami ale tu już dokładnie nie bd pisać.

To tak wygląda gra na tym serwerze. Tylko i wyłącznie Administrator tutaj tak się udziela, a w grze i na forum jest całkiem inaczej. Dlatego mimo że tam gram, wbiłem 105 lev i już nie rośnie to nie polecam serwera.

Jeżeli coś się zmieni to będę edytował post :)

Pozdrawiam

Vilppu :)

Opublikowano

raty zostały włączone na cały weekend

doświadczenie +50%

drop +50%

zdobywanie yang +100%

A kiedy planowany balans? ;p Bo (co dziwne) ludzie są, więc można dla jaj wbić.. ale z takim balansem to ojesu... :D

Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ ma wiele bugów:

1. Patcher nie naprawia plików ( np. usunie się jeden to nie sprawdzi i nie pobierze ).

2. Admin rzadko odwiedza forum i nie odpisuje w sprawach bugu.

3. Spora ilość osób lata na cheatach a nawet nie ma GM'a w grze żeby to zobaczył...

4. Małe zainteresowanie serwerem od strony administracji- o 18.00 miał być ZUO... I jak czekałem do 18.30 to dalej cisza była.

5. Exp fajnie leci do 105 potem trzeba iść do jakiejś mapy gdzie przepustki bardzo ciężko jest zdobyć czyli można powiedzieć że do 105 lev się expi. Jest mapa od 105 lev gdzie za spot leci do 5% max.

6. Zbugowana strona- nie można korzystać z ISU- nie można zalogować się na konto na stronie.

7. Zbugowane forum- niedopracowane z wieloma bugami ale tu już dokładnie nie bd pisać.

To tak wygląda gra na tym serwerze. Tylko i wyłącznie Administrator tutaj tak się udziela, a w grze i na forum jest całkiem inaczej. Dlatego mimo że tam gram, wbiłem 105 lev i już nie rośnie to nie polecam serwera.

Jeżeli coś się zmieni to będę edytował post :)

Pozdrawiam

Vilppu :)

raty zostały włączone na cały weekend

doświadczenie +50%

drop +50%

zdobywanie yang +100%

Może tak łaskawie bugami się zająć lepiej a nie wiecznie jakieś raty ?

Opublikowano

Mapka w DT dropi w ogóle? czy kolejny bug? 30min blisko dropie i nic ;d

edit: poleciała jak nazbierałem 10skrzynek i otworzyłem naraz... co wy zrobiliście z serwerem? PD ciężko wydropić, ninja full 6/7 moby + kostium 30moby IS + kd moba + broń 75lvl śr40+ bije w metka 3k... o.O
edit2: Drop jest też dziwny jakiś, z metków 90lvl słabo, metki 85 nie wiem czy nawet się bić opłaca...

Opublikowano

Mapka w DT dropi w ogóle? czy kolejny bug? 30min blisko dropie i nic ;d

edit: poleciała jak nazbierałem 10skrzynek i otworzyłem naraz... co wy zrobiliście z serwerem? PD ciężko wydropić, ninja full 6/7 moby + kostium 30moby IS + kd moba + broń 75lvl śr40+ bije w metka 3k... o.O

edit2: Drop jest też dziwny jakiś, z metków 90lvl słabo, metki 85 nie wiem czy nawet się bić opłaca...

Popraw ekwipunek na wartosc ataku + potwory. Ja jak narazie serwer polecam zobaczymy na jak długo iZumi będzie coś robił. Jedynie co mnie boli to bardzo słaby drop zasuszonych głów przez co osiągniecie eq euforii graniczy z cudem bez żadnego zuo. iZumi pozatym ci pisałem na 1 edycji, żebyś przywrócił w kostiumach 1-5 lekko osłabił hellera/bma/mentala i byś nie musiał się pieprzyć z tym balansem.

Serwer polecam, miło się gra trochę graczy jest (niedużo ale jest) oraz większość bugów poprawionych chociaż bugi na expa nadal są.

Opublikowano

Drop zasuszonych głów to jakaś masakra.. Bije te oponki pod DT a z nich tylko autopoty.. no rly? -.-

Co ile respią się oponki?

Na katakumbach, ninja full eq potwory dam rade bez buffa? :P

Server polecam, mimo tych małych szczegółów mi się gra przyjemnie ;)

Opublikowano

Drop zasuszonych głów to jakaś masakra.. Bije te oponki pod DT a z nich tylko autopoty.. no rly? -.-

1.Oponki 30min (ciagle wybijane przez 200lvle)

2.Tak z tego co widzę mają obniżone dmg tym bardziej z  poprawnym eq powinno być ok.

Opublikowano

nie polecam

Nie spamuj ;d

Popraw ekwipunek na wartosc ataku + potwory. Ja jak narazie serwer polecam zobaczymy na jak długo iZumi będzie coś robił. Jedynie co mnie boli to bardzo słaby drop zasuszonych głów przez co osiągniecie eq euforii graniczy z cudem bez żadnego zuo. iZumi pozatym ci pisałem na 1 edycji, żebyś przywrócił w kostiumach 1-5 lekko osłabił hellera/bma/mentala i byś nie musiał się pieprzyć z tym balansem.

Serwer polecam, miło się gra trochę graczy jest (niedużo ale jest) oraz większość bugów poprawionych chociaż bugi na expa nadal są.

Całe eq na wartość/moby zrobić na niskim lvl to troszkę trudna sprawa (chyba że bez podbijania eq pvp/exp na epiki).

Healer/Mental nie bije tak źle, ale BM to nie zmniejszyć "lekko".. Jego trzeba zmniejszyć "bardzo"

To wal na DT po głowy, z ripa dropią głowy tyle że nie gwarantuje w ile dojdziesz do ripa i czy dojdziesz :)

Opublikowano

Ktoś jeszcze w to gra?... Jakieś 2 miesiące temu wywalalismy eq z NAJLEPSZĄ gildia z serva bo nie było przyszłości Na tym grać a tu wchodzę i widzę że dalej działa :) dajcie sobie spokój, jak ktoś chce poznać bugi na expa drop ulepek i na yang z handlarki to pisać :D, w ciągu 30 min można mieć z 30k brył...

Opublikowano

Ktoś jeszcze w to gra?... Jakieś 2 miesiące temu wywalalismy eq z NAJLEPSZĄ gildia z serva bo nie było przyszłości Na tym grać a tu wchodzę i widzę że dalej działa :) dajcie sobie spokój, jak ktoś chce poznać bugi na expa drop ulepek i na yang z handlarki to pisać :D, w ciągu 30 min można mieć z 30k brył...

Najlepsza gildia to była chosen - my, serwera nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...