Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty dalej z tym gównem startujesz?

Miałeś łbie 1 odsłonę następnie miałeś s2 pod inną nazwa.

Teraz znów ten s**t? Przecież ten serwer to jest badziew chuy jak twoja inteligencja. 

Kasa się skończyła? Więc 3ba znowu naiwnych ludzi na serwer nazbierać?

Jesteście wręcz żałośni..  Chyba żaden serwer nie ma tak dużej ilości bugów jak ten..

Bug z SM naprawiłeś? DMG broni w chuy pobugowane. Misje pobugowane.

Jak już mówiłem Gówno Gówno Gówno! 

W dupie mam kase młocie. Nie chce brać z tego serwera nic, to jest mój ostatni projekt który będzie stał długo i w który wkładam dużo czasu.  

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dupie mam kase młocie. Nie chce brać z tego serwera nic, to jest mój ostatni projekt który będzie stał długo i w który wkładam dużo czasu.  

Nie rozpierd mnie swym Debilizmem.. Nie chcesz kasy z serwera?? Opłacasz go za free dla Ludzi??

To jest twój ostatni projekt?? Chłopie to jest już ten sam 3/4 projekt z rzędu... Każdy twój projekt stał w maksie do 2 tygodni.. 1 odsłona stała kolo Miesiąca..

Wciąż te same błędy/bugi..  Weź się lepiej dziewczynko za Naukę- jak stawiać serwery.

Spakuj te Gówno sobie w buty! I wyskocz tak mocno,wysoko aż pierdolniesz łbem o sufit..

Gówna z racji tego że śmierdzi nie Poleca się...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Gdzie wymieniać te AP?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@CayeN

Po c**j się spinasz? Zazdrościsz mu czy co? Nie podoba Ci się to wyjazd proste...

A powiedz mi młodzieńcze czego ja mam mu Zazdrościć??

Posiadam własny serwer na którym gra ponad 1.5k osób. I ja mam mu tego syfa zazdrościć? Proszę Cię tak.

Tak mnie rozbawiłeś że aż mi się tatuaże rozlały.. Dziękuje Ci za To :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie rozpierd mnie swym Debilizmem.. Nie chcesz kasy z serwera?? Opłacasz go za free dla Ludzi??

To jest twój ostatni projekt?? Chłopie to jest już ten sam 3/4 projekt z rzędu... Każdy twój projekt stał w maksie do 2 tygodni.. 1 odsłona stała kolo Miesiąca..

Wciąż te same błędy/bugi..  Weź się lepiej dziewczynko za Naukę- jak stawiać serwery.

Spakuj te Gówno sobie w buty! I wyskocz tak mocno,wysoko aż pierdolniesz łbem o sufit..

Gówna z racji tego że śmierdzi nie Poleca się...

Żenują mnie takie komentarze. Sugerujesz że lecimy na kasę z serwerów? Nie kpij, nie dość że w sumie nic z tego nie dostajemy to Zumi dokłada do interesu i myśl co chcesz ale tak jest. Co by tu dodać jeszcze, hejtujesz nas? Skończ z tym, każdy ma prawo głosu ale Ty człowieku przesadzasz. Nie podoba Ci się serwer, nie grasz u nas to wyjdź z tej preżki a nie szukasz spin. Nie lubię się kłócić, a Ty tylko do tego zachęcasz. Dałeś już swoją opinię na temat serwera więc czego tu jeszcze szukasz?

Skąd truta?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Tylko mi wyskakują te "??" i crashuje mi clienta podczas teleportowania?

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wbijam! :D

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

U seona :) w m1 

Zbytnio nie widzę ... 

Opublikowano

@CayeN

No to wypad na ten Twój z*******y serwer..Co, Twój już Ci się znudził? Jeśli Twoja osobowość w stosunku graczy jest taka sama jak charakter który pokazałeś tutaj to szczerze współczuje ludziom którzy grają na Twoim serwerze.

Opublikowano

Opłaca się wbic pograć ?

Dalej tyle bogów co na s1 ?

ile online ?

Moby dalej biją dmg z kosmosu że expic sie nie da ?

Obecnie ja lece NInja i naprawde swietnie mi sie exspi 108 lvl, do 95 lvl podajze z pomoc buffa sobie lecailem ale to tak teraz lajt :)

Bugów nie ma, a ludzi jest 400 online i ciagle rośnie :) 

Opublikowano

U seona :) w m1 

Nic takiego u seona nie ma ;)

czy tylko mi w********a z postaci kiedy ustawiam bsa? idę do kibla wracam i c**j wyjebało i tak co 2 minuty i jak tu k***a bonować

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jak mam schowany czat to chyba nic nie zmienia.

Możliwe że procek Ci nie wyrabia i zamyka klienta/  

A co do AP to chyba questa skasowałem z listy  o 5 rano przez przypadek bo już ledwo żywy byłem przy kolejnej przerwie technicznej wszystko będzie śmigać.  

Opublikowano

Mam pytanie, czy stary client Kares nada się do aktualnego clienta?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

A kiedy ta kolejna przerwa? 

Opublikowano

Bylo pisane to chyba z 2 strony temu, tak wystarczy stary client tylko musisz poszukac latki do niego. Ta latka jest chyba gdzies na forum.

Opublikowano

Tak jest łatka w newsach na drugiej stronie :) wklej tylko do packa 2x pliki root i  będzie śmigać :) 

A kiedy ta kolejna przerwa? 

Postaram się jak najszybciej jutro może dodac jakieś mounty, kostiumy itd to zrobię przerwę.  

( pytanie do graczy) Chcecie kostium youtube dostępny w is i z dungów dla wszystkich a nie tylko dla wybranej grupy :)

Opublikowano

No k***a zróbcie coś z tym wywalaniem bo c**j mnie strzela.Pisaliście, że 

to Wasz ostatni serwer i w niego ładujecie cały wkład, a co lanerisem s2? 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...