Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie tu wejsc? sa jakies wojenki czy pvp? 

Aktualnie nie działa tlyko 1 kanał gry. Wojen nie ma ani pvp a zrobienie eq graniczy z cudem przez bardzo słaby drop przepustek na katakumby + brak zainteresowania administracji.

Opublikowano

gdzie expiliscie na 80/90/100 lvl ? bo jakos trudno sie expi na innych easy w dzien mialem 120lvl a tu jakos nie moge

Opublikowano

microdoft visual c++ runtime library runtime error program c:\users\deskopt\kakies.pl\ver.1.0.1 kariers.exe abnormal program termination powie mi ktoś oco chodzi ?? 

Opublikowano

microdoft visual c++ runtime library runtime error program c:\users\deskopt\kakies.pl\ver.1.0.1 kariers.exe abnormal program termination powie mi ktoś oco chodzi ?? 

Napisz do mnie na GG 

Opublikowano

^-^ ja juz mam baze  ludzie zmianiajcie pasy :D bo bazy idą na prawo i lewo xD

Bazę? Chyba do swoich kont, Ty nawet bazy serwerowej na oczy nie widziałeś. Więc 'straszyć' to sobie możesz współwłaścicieli komputera.

W ile wbije 250 lvl?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

^-^ ja juz mam baze  ludzie zmianiajcie pasy :D bo bazy idą na prawo i lewo xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BK XDDDDDD

topic; skąd truta? :D

Opublikowano

z czerwonego lasu napisz do gracz RoLL sprzedaje po 20b xD (Lwi Miecz i chakramy tez)

z czerwonego lasu napisz do gracz RoLL sprzedaje po 20b xD (Lwi Miecz i chakramy tez)

Opublikowano

Zarzuci ktoś linkiem do downloadu? Równe 39 minut czekania na to, żeby wcisnąć przycisk Akceptuj Regulamin - ekstra.

Opublikowano

Ile na tym syfie aktualnie online?

Powiedziałbym, Ale nie ma licznika na stronce + nie mogę się połączyć bo niby ,,za dużo osób online" Taki mam komunikat przy logowaniu się na postkę.

Opublikowano

Powiedziałbym, Ale nie ma licznika na stronce + nie mogę się połączyć bo niby ,,za dużo osób online" Taki mam komunikat przy logowaniu się na postkę.

pozostałe chanele są wyłączone albo padły nikt z tym nic nie robi nie warto tam wbijać 

Opublikowano

Tak jak szybko powstał tak szybko padł. PS. Z tego co pamiętam izumi mówiłeś, że Karies to będzie twój ostatni serw i będziesz się nim interesować, ale widzę jak zwykle obiecanki cacanki czekam na twoją zrąbana reaktywację Ethany bo własnych plików to ty nawet nie zrobisz.

@topic Serwera nie polecam administracja ma wyrąbane w graczy liczy tylko na haj$$ pozatym i tak serwer już zakończył żywot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...