Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dnia 05.12.2015 (sobota) w nocy około godziny 01:00 odbędzie się przerwa techniczna. Zmiany, które wejdą w życie podczas przerwy:

• Przywrócenie handlu postaciami u NPC - Zaklinacz Dusz znajdującego się w M1 każdego królestwa
  • Opcja "Rozpocznij w mieście" wymaga dodatkowego potwierdzenia na mapach dungeonowych
    FCZnHRT.png
  • Robak nie znika się po użyciu
  • Papka nie znika się po użyciu
  • Zwiększono drop marmurów polimorfii z potworów
  • Wymiana 20x Kamień Duchowy na 1x Diament Duchowy u NPC - Hong-Hae znajdującej się w M1 każdego królestwa
  • Wprowadzono usprawnienie do przekładania ekwipunku (Działa w przypadku przekładania Broni, Zbroi, Tarczy, Hełmu, Butów, Biżuterii, Kostiumów, Pasów, Fryzur)
    hQmzvN7.gif
  • Automatyczna zamiana pory dnia w grze
    ​- Noc trwa od 22:00 do 07:59
    - Dzień trwa od 08:00 do 21:59
    - Pory dnia można wyłączyć w Opcjach gry pod ESC, co spowoduje że w grze ciągle będzie dzień
  • Wprowadzono regulowany zasięg widoczności nazw Sklepów. Zasięg można zmienić w Opcjach gry pod ESC.
    wNS6eON.gif
  • Zmiana limitu Yang posiadanego w ekwipunku na 20.000.000.000 Yang (20kkk)

Pozdrawiam.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a Endy naprawde dobry technik :D.

Ten patent z przekladaniem ekwipunku ... myslalem ze nie zobacze tego na zadnym privie :D.

I jednak dałes rade zrobic zasięg widzenia sklepów ;).

Polecam serwer, najlepszy w polsce ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

JAPIERD, NIE MOGE SIE ZALOGOWAC BO CIAGLE MNIE WYWALA

KIEDY TO NAPRAWCIE? NAWET NA FORUM SERWERA NIKT SIE NIE WYPOWIEDZIAL JAK ZALOZYLEM TEMAT

Opublikowano

Endymion gdzie jest te twoje 900 osób bo wszedłem na serwer i nie widzę wogóle graczy, już nawet sklepów jest mało.

139691449313196922706.jpeg

Ty gall możesz na wstępie spierdalac, jestes tylko jedna z kurew wojtusia. Wracaj na swój serwer, nie jestes nam tu potrzebny.

A ten twoj screen to top beka, odwróć kamerę imbecylu. Tutaj screen od Endymiona:

gallidioto.jpg

Kerri napisz na forum Vesterisu pw do Endymiona, wyślij mu syserr.txt to postara sie Ci pomoc. :)

może, może nie

Opublikowano

JAPIERD, NIE MOGE SIE ZALOGOWAC BO CIAGLE MNIE WYWALA

KIEDY TO NAPRAWCIE? NAWET NA FORUM SERWERA NIKT SIE NIE WYPOWIEDZIAL JAK ZALOZYLEM TEMAT

Zrób aktualizacje klienta i wyłącz Caps Locka.

Opublikowano

Te zmiany są o wiele za późno,wprowadzasz nowości jak ludzi ubyło nawet topka nie poleca grac już.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Te zmiany są o wiele za późno,wprowadzasz nowości jak ludzi ubyło nawet topka nie poleca grac już.

Nie ma to jak grać dla TOP-ki ^_^. 

To rozumiem, że jak twoi przyjaciele będą hipotetycznie kogoś zabijać to się przyłączysz <rofl2>. Ja uważam, że każdy gra dla siebie ew.z gildią i dlatego, że mu serwer pasuje i fajnie się gra a nie, że tak TOPkkkka mówi ...

Przykre, że swojego zdania nie masz :(.

Jak najbardziej polecam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie ma to jak grać dla TOP-ki ^_^. 

To rozumiem, że jak twoi przyjaciele będą hipotetycznie kogoś zabijać to się przyłączysz <rofl2>. Ja uważam, że każdy gra dla siebie ew.z gildią i dlatego, że mu serwer pasuje i fajnie się gra a nie, że tak TOPkkkka mówi ...

Przykre, że swojego zdania nie masz :(.

Jak najbardziej polecam.

Gdzie napisałem ze gram dla topki? (w ogóle tam nie gram po pajacowaniu exo)

A moje zdanie jest takie ze server skończył się 3msc temu a z topki to się pytałem starych znajomych co grają  ;).

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Endymion gdzie jest te twoje 900 osób bo wszedłem na serwer i nie widzę wogóle graczy, już nawet sklepów jest mało.

139691449313196922706.jpeg

Ty gall możesz na wstępie spierdalac, jestes tylko jedna z kurew wojtusia. Wracaj na swój serwer, nie jestes nam tu potrzebny.

A ten twoj screen to top beka, odwróć kamerę imbecylu. Tutaj screen od Endymiona:

gallidioto.jpg

Kerri napisz na forum Vesterisu pw do Endymiona, wyślij mu syserr.txt to postara sie Ci pomoc. :)

Ale dostałeś pocisk na wejściu, coś Ci nie pykło.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ten patent z przekladaniem ekwipunku ... myslalem ze nie zobacze tego na zadnym privie :D.

To chyba się nie rozglądałeś (no, ew. grałeś tylko na polskich serwerach), bo na takim womie ten system jest od dawna.

@top ile online?

tenor.gif

Opublikowano

To chyba się nie rozglądałeś (no, ew. grałeś tylko na polskich serwerach), bo na takim womie ten system jest od dawna.

@top ile online?

Wałkowane 100 razy. Na WoMie jest zespol kilku - kilkunastu technikow ktorzy picuja ten server. Na vesterisie jest jeden Endy.

Czy eventu swiatecznego mozna sie spodziewac wczesniej niz 25 grudnia? :v Podropilbym co, a nawet na PLu trwa on od chyba 2 tygodni..

@UP Online 900+

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Żadna sztuka zaimplementować gotowy system. Powinieneś pogratulować Bambuskowi, chociaż pewnie i on nie tknął przy tym palcem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Żadna sztuka zaimplementować gotowy system. Powinieneś pogratulować Bambuskowi, chociaż pewnie i on nie tknął przy tym palcem.

Dokładnie, na wom2.org jest to samo.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skoro to "żadna sztuka" to dlaczego nikt inny nie moze tego (jak napisales) zainplementowac ? :)
PS. wiem ze na womie jest to samo. 

Edit: Bez spiny jakby co xD. Po prostu propsuje endiego i ten serwer. Do was chłopaki nic nie mam ;)

#offtop 
Kiedy event mikołajkowy/swiąteczny ? xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

O proszę, znalazł się obrońca VirtualMT2, na którym kolejna aktualizacja to uruchamiane gotowych libów od Tenmy. Żadna sztuka to zimplementować, a choćby tak:

exec env LD_32_PRELOAD="/usr/home/game/liby_od_tenmy/tenma0013.so" ./game &

Dokładnie, na wom2.org jest to samo.

Dokładnie, odezwał się kolejny inteligent bez szkoły, znawca plików Metin2, który nawet nie wie, że w game jest gotowa funkcja ItemSwap dla tego systemu. I żaden WoM2 tego nie wymyślił. Ludzie, ratujcie, bo idioci są wśród Nas... "Nas" z wielkiej, bo szanuję siebie i swoje społeczeństwo. I udzielam się rzadko, bo ręce opadają.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

O proszę, znalazł się obrońca VirtualMT2, na którym kolejna aktualizacja to uruchamiane gotowych libów od Tenmy. Żadna sztuka to zimplementować, a choćby tak:

exec env LD_32_PRELOAD="/usr/home/game/liby_od_tenmy/tenma0013.so" ./game &
 Dokładnie, odezwał się kolejny inteligent bez szkoły, znawca plików Metin2, który nawet nie wie, że w game jest gotowa funkcja ItemSwap dla tego systemu. I żaden WoM2 tego nie wymyślił. Ludzie, ratujcie, bo idioci są wśród Nas... "Nas" z wielkiej, bo szanuję siebie i swoje społeczeństwo. I udzielam się rzadko, bo ręce opadają.

Pliki balmory za ile poszły?

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...