Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajnie fajnie, tyle że na laptopie mojej dziewczyny się nawet nie odpala gra, pisze że została połączona z serwerem i zamyka clienta. Mi na stacjonarnym smiga wszystko, wina tego samego IP? Czy raczej po prsotu c*****y client?

Mi na lapku tez nie raz wypierdzieli, wiec wina clienta :P na lanerisie bylo podobnie, ale siurek to naprawil "jakos"...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj tj. 26.12 o godzinie 16:00 na serwerze zostaną aktywowane bonusy doświadczenia, dropu oraz Yang.

Bonusy bedą o wartości 25% i potrwają do godziny 20:00.

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Wow 25% na całe 4h szał..

Pd is + Pd 1h + lew + 60expa w eq + bransoleta  ślub bons doś i z od 110 do 115 w 9 h wiec tutaj nie powinni dawać  więcej niż 25% expa 

Opublikowano

Pd is + Pd 1h + lew + 60expa w eq + bransoleta  ślub bons doś i z od 110 do 115 w 9 h wiec tutaj nie powinni dawać  więcej niż 25% expa 

Wiadomo.

Chodzi raczej o czas. 4h i informacja niedlugo wczesniej to raczej slabe rozwiazanie. Sam sie dowiedzialem o ratach w sumie po ratach :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie,

jak wiecie, dyskutowaliśmy o turnieju pvp. Generalnie ustaliliśmy na ts, że turniej będzie po update, natomiast z ankiety wynika, że chcecie go przed update.

Jednak teraz musicie wybrać.

Możemy zrobić turniej pvp 9 stycznia 2016 roku - to będzie za dwa tygodnie.

Jednak do tego czasu jesteśmy w stanie również wprowadzić update (w ciągu tych dwóch tygodni). Jeśli jednak wybierzecie turniej, nie wprowadzimy przed nim update. Dlaczego? Ponieważ chcemy, aby każdy z wyższym lvlem miał równe szanse (jeśli ktoś wbije +115 będzie miał możliwość przerobienia broni i nie tylko).

Jeśli jednak wolicie najpierw update, to turniej pvp mógłby odbyć się minimum miesiąc po update. Dlaczego? Aby każdy mógł rozwinąć postać +115 lv.

Najważniejsze pytanie - co wybieracie? Turniej za dwa tygodnie w sobotę, a update po turnieju czy najpierw update w ciągu dwóch tygodni, a następnie po miesiącu turniej?

Link do ankiety: 

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/8855-update-czy-turniej/?p=65151

xdnXBJo.png

Opublikowano

Witajcie,

jak wiecie, dyskutowaliśmy o turnieju pvp. Generalnie ustaliliśmy na ts, że turniej będzie po update, natomiast z ankiety wynika, że chcecie go przed update.

Jednak teraz musicie wybrać.

Możemy zrobić turniej pvp 9 stycznia 2016 roku - to będzie za dwa tygodnie.

Jednak do tego czasu jesteśmy w stanie również wprowadzić update (w ciągu tych dwóch tygodni). Jeśli jednak wybierzecie turniej, nie wprowadzimy przed nim update. Dlaczego? Ponieważ chcemy, aby każdy z wyższym lvlem miał równe szanse (jeśli ktoś wbije +115 będzie miał możliwość przerobienia broni i nie tylko).

Jeśli jednak wolicie najpierw update, to turniej pvp mógłby odbyć się minimum miesiąc po update. Dlaczego? Aby każdy mógł rozwinąć postać +115 lv.

Najważniejsze pytanie - co wybieracie? Turniej za dwa tygodnie w sobotę, a update po turnieju czy najpierw update w ciągu dwóch tygodni, a następnie po miesiącu turniej?

Link do ankiety: 

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/8855-update-czy-turniej/?p=65151

Widzę że coś ruszyło z tym update, w końcu jakieś konkretne info. Ja mam przerwę na serwerze i mi nie zależy na turnieju także czekam na update i mam nadzieje że mnie nie rozczaruje.

Wejdę zobaczyć i może ponagrywam ;) dam znać czy coś warty

Jak dla mnie najlepszy medium/hard 2k15. Polecam, na żadnym serwerze nie przegrałem tylu godzin co tu

Opublikowano

Widzę, że nawet jakaś reklama ruszyła ^^

Wbiłem 44 lvl, grało się nawet przyjemnie, może wrócę po jakiejś aktualizacji ;]

Opublikowano

Widzę, że nawet jakaś reklama ruszyła ^^

Wbiłem 44 lvl, grało się nawet przyjemnie, może wrócę po jakiejś aktualizacji ;]

Nic nie osiągnąłeś i chcesz wracać po aktualizacji? 

lownfast

Opublikowano

Widzę że coś ruszyło z tym update, w końcu jakieś konkretne info. Ja mam przerwę na serwerze i mi nie zależy na turnieju także czekam na update i mam nadzieje że mnie nie rozczaruje.

Jak dla mnie najlepszy medium/hard 2k15. Polecam, na żadnym serwerze nie przegrałem tylu godzin co tu

Jak na ten moment to się zgodzę , serwer dopracowanym pewnie zostanę na dłużej + zaczynam nagrywać :D

Opublikowano

Wejdę zobaczyć i może ponagrywam ;) dam znać czy coś warty

Akurat wyglupiles się pisząc 'czy coś warty', bo serwer bardzo przyjemny, ale niestety na wysokim poziomie nie ma co robić i dlatego każdy wyczekiwal aktualizacji od kilku miesięcy zapowiadanej, a w konsekwencji na brak info spora część graczy odeszła, bo nie wytrwali nudy.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Akurat wyglupiles się pisząc 'czy coś warty', bo serwer bardzo przyjemny, ale niestety na wysokim poziomie nie ma co robić i dlatego każdy wyczekiwal aktualizacji od kilku miesięcy zapowiadanej, a w konsekwencji na brak info spora część graczy odeszła, bo nie wytrwali nudy.

Sobie nie wyobrażasz ile rzeczy jest do robienia na wysokim poziomie. Do dnia dzisiejszego nikt nie osiągnął wszystkiego co jest możliwe. 

Opublikowano

Wchodze sobie do pliku index a tam

"Polecam płytę Leha z Gdyni pt "Podwórka pytają kiedy płyta"

A tutaj dwie fajne zwroteczki z utworu pt "Pierwszy raz" hehehe"

i na dole dwie zwrotki haha, co to za śmieszek j****y robił? :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wchodze sobie do pliku index a tam

"Polecam płytę Leha z Gdyni pt "Podwórka pytają kiedy płyta"

A tutaj dwie fajne zwroteczki z utworu pt "Pierwszy raz" hehehe"

i na dole dwie zwrotki haha, co to za śmieszek j****y robił? :D

Stawiam na Endiego bo to jego rejony xD

rQJOV4h.png

100% Endymion xD 

Opublikowano

Serwer poznałem gdzieś na początku marca czy kwietnia nie pamiętam dokładnie kiedy była pierwsza wersja Vesterisa. Dużo tam nie osiągnąłem ale serwer bardo mi przypadł do gustu (to było to czego chciałem) przyszedł event wielkanocny = jajka = zarobek no to posiedziałem 20h łącznie przez 4 dni bo coś koło tego trwał oddałem jajka wkurzyłem się bo drop tak hu*owy ze miałem chęć to wywalić. Przestałem grac ,gdy chciałem wrocic to była juz druga odsłona. Załozylem konto dwa tygodnie po starcie rework'a . Całe wakacje przesiedziałem przed kompem oczywiście grając na Vesterisie. Osiągnąłem 102lv i nie powiem grało się z*********e bo serwer jest naprawde dobry ,administracja to samo pomocna na forum i w grze ale zaczęły się lagi jakieś glupie wywalanie z gry z dupy i az sie odechciewa grac. Wbijam w wigile zobaczyc czy cos sie zmienilo czy jakis event jest ,patrze a tam śnieg ładnie smiga nie wywala bez lagów az chce sie grac.No ale czasu brak. Podsumowywując serwer polecam bo to naprawde bardzo dobry medium dużo nowości napewno nie ma się co nudzić jesli chodzi o exp i dungy do pvp teraz mozna się fajnie odpalic.Jesli szukacie dobrego mediuma to śmiało sprawdzajcie to administracja jest okej i stabilny serwer a to chyba najwazniejsze w tych czasach. Zrobiliscie kawał dobrej roboty,dajcie ten update bo (ludzie to pieniądz) i nie chce im sie tyle czekac. Polecam serwer w stu procentach Dzięki Endymion i Orchidea za pomoc na Forum V!.

Opublikowano

Serwer polecam, jest stabilny, dopracowany, kupony sm są bardzo tanie a itemy w isie nie dają kosmicznej przewagi i gra te +700 osob na oko.

Na niskim lvlu da sie bez problemu dobrze zarobic, wiec jak ktos sie zastanawia nad gra to jak najbardziej polecam, serwer na dłuzej.

Opublikowano

Pograłem trochę i jest na prawdę fajnie, łatwo zarobić na małym lvlu, ale nie widać tych nowych graczy, na czacie wypowiadają się tylko 70+, w mieście tylko wysokie lvle albo dropki, troche mnie to odstrasza, ale jeszcze troche na pewno pogram :) Ludzie na serwie są mili, napisałem dzisiaj koło 8 rano czy mógłby mi ktoś wjasnić ceny i zaraz mi ktos odpowiedział, także jak ktoś się nudzi to polecam. Szkoda tylko ze taki client zjebany i nie moge pograc z dupeczka, i nie ma kto buffowac :( haha

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...