Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałam, nie gram - konta oddałam i nie wrócę na serwer. Nie gram z powodu częstego wywalania z gry na dungach, w DT, przy zmianie ch, itp, z czym sobie admini poradzić nie potrafią i twierdzą, że skoro innych nie wywala, to coś jest nie tak z moim netem lub kompem, choć z innymi serwwerami nie mam takiego problemu, a nie dlatego że YT odeszli, czy nie ma reklamy. Serwer sam w sobie mi się podobał, admini, szczególnie ich postawa wobec graczy i ich sugestii co do serwera - już nie koniecznie.

Opublikowano

Grałam, nie gram - konta oddałam i nie wrócę na serwer. Nie gram z powodu częstego wywalania z gry na dungach, w DT, przy zmianie ch, itp, z czym sobie admini poradzić nie potrafią i twierdzą, że skoro innych nie wywala, to coś jest nie tak z moim netem lub kompem, choć z innymi serwwerami nie mam takiego problemu, a nie dlatego że YT odeszli, czy nie ma reklamy. Serwer sam w sobie mi się podobał, admini, szczególnie ich postawa wobec graczy i ich sugestii co do serwera - już nie koniecznie.

To słabo, ja grałem od startu Vesterisa długo długo, do maxa i zawsze można było liczyć na administrację. Wiadome, że nie siedzą 24/7 ale jak się chwilę poczekało to zawsze Orchidea czy Exo wbił, a nawet Endymion czasami, więc z prawdą to się tak średnio pokrywa

Polecam serwer, administracja bardzo dobra a o serwerze dużo nie trzeba pisać.

Opublikowano

Chyba ci się odsłony pomyliły ! gram 0 lagów DT śmiga wszystko dociągnięte 0 bugów Aktualizacja będzie to wrócą i znowu 2k osób będzie :) A jeżeli cię wywala to zmień komputer/internet nwm od czego to zależy ale mnie nie wywala ani razu mnie jeszcze nie wywaliło :)

Opublikowano

Bo kolego mu chodzi o wcześniejsze czasy serwera, a nie po reworku i nowym hoscie ^^

4521609.png

Opublikowano

Chyba ci się odsłony pomyliły ! gram 0 lagów DT śmiga wszystko dociągnięte 0 bugów Aktualizacja będzie to wrócą i znowu 2k osób będzie :) A jeżeli cię wywala to zmień komputer/internet nwm od czego to zależy ale mnie nie wywala ani razu mnie jeszcze nie wywaliło :)

forum-pytania problemy-wywalanie

Ja rowniez mam z tym spory problem i inne osoby tez, wystarczy zaglądnac do tematu.

Niee, lepiej wypowiadac sie **** wiedząc.

Opublikowano

Żeby wiedzieć co się dzieje na forum serwera to trzeba na nim bywać, a nie tylko na MPC Forum siedzieć, ale skoro wchodzi się na forum raz na tydzień .... bez komentarza.

4bekrk.jpg

Opublikowano

Według mnie serwer się powoli kończy i nie warto dłużej na nim siedzieć. Czasu świetności ma już za sobą ;p

Czemu tak uważasz ?

Moim zdaniem każdy server ma swoje 5min. Byli youtuberze byli gracze nie ma yt nie ma graczy Lecz niektóre servery gdzie jest taka sytuacja że gracze odchodzą to zamykają server w przypadku vesterisa tak nie jest server stoi do dzisiaj :) Polecam i zapraszam do gry :)

forum-pytania problemy-wywalanie

Ja rowniez mam z tym spory problem i inne osoby tez, wystarczy zaglądnac do tematu.

Niee, lepiej wypowiadac sie **** wiedząc.

To dziwne że mnie jeszcze ani razu nie wywaliło :/

Opublikowano

Żeby wiedzieć co się dzieje na forum serwera to trzeba na nim bywać, a nie tylko na MPC Forum siedzieć, ale skoro wchodzi się na forum raz na tydzień .... bez komentarza.

4bekrk.jpg

Coś już na ten temat pisałem, czasem sie czuje jakbym mówił do ściany.

Opublikowano

Czemu tak uważasz ?

Moim zdaniem każdy server ma swoje 5min. Byli youtuberze byli gracze nie ma yt nie ma graczy Lecz niektóre servery gdzie jest taka sytuacja że gracze odchodzą to zamykają server w przypadku vesterisa tak nie jest server stoi do dzisiaj :) Polecam i zapraszam do gry :)

To dziwne że mnie jeszcze ani razu nie wywaliło :/

Bo nie kazdego wywala ale duzą czesc osob, nie wiesz a piszesz ze to wina neta czy kompa z drewna.

Opublikowano

opłaca się wbijać guys?

Opłaca :)

Bo nie kazdego wywala ale duzą czesc osob, nie wiesz a piszesz ze to wina neta czy kompa z drewna.

Raczej to nie ma wpływu na to, iż tym dzieciom jeszcze nie przeszło to że tak sie działo na starym hoście ^.^ . Teraz jest REWORK czyli zmiana wiec skończcie toczyć błędne koło bo to i tak nie ma wpływu na nic tylko odstraszacie graczy.

4521609.png

Opublikowano

Opłaca :)

Raczej to nie ma wpływu na to, iż tym dzieciom jeszcze nie przeszło to że tak sie działo na starym hoście ^.^ . Teraz jest REWORK czyli zmiana wiec skończcie toczyć błędne koło bo to i tak nie ma wpływu na nic tylko odstraszacie graczy.

:((  Pls..

To nie wina hostu, tylko z tego co pisali wcześniej wywala problem bo jest z klientem chyba pakietem jakimś.

To że rework, nie oznacza że nie wywala klienta. Wywalanie klienta a lagi to 2 inne sprawy gościu.

Serwer oczywiście polecam, świetna rozgrywka.

Opublikowano

O proszę, znalazł się obrońca VirtualMT2, na którym kolejna aktualizacja to uruchamiane gotowych libów od Tenmy. Żadna sztuka to zimplementować, a choćby tak:

exec env LD_32_PRELOAD="/usr/home/game/liby_od_tenmy/tenma0013.so" ./game &

Dokładnie, odezwał się kolejny inteligent bez szkoły, znawca plików Metin2, który nawet nie wie, że w game jest gotowa funkcja ItemSwap dla tego systemu. I żaden WoM2 tego nie wymyślił. Ludzie, ratujcie, bo idioci są wśród Nas... "Nas" z wielkiej, bo szanuję siebie i swoje społeczeństwo. I udzielam się rzadko, bo ręce opadają.

Kto pisał, że wom to wymyślił? Ja odpowiadałem jedynie na zdanie kogoś tam, że niby nigdzie tego nie było. Czytanie ze zrozumieniem, uczyli tego w przedszkolu.

Ale po co czepiacie się tego, że to dodatki z WoMa? WoM to serwer globalny, a jak wiadomo nie od dziś to rzeczy na privach znajdują się z globali^^

Kiedy jakieś info na temat eventu?

wom to też priv

@top dalej nie wiem ile online :(

tenor.gif

Opublikowano

Kto pisał, że wom to wymyślił? Ja odpowiadałem jedynie na zdanie kogoś tam, że niby nigdzie tego nie było. Czytanie ze zrozumieniem, uczyli tego w przedszkolu.

wom to też priv

@top dalej nie wiem ile online :(

Nie do Ciebie się zwracałem tylko do innej osoby. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano
Drodzy gracze,

zostaliśmy zmuszeni do tymczasowego wyłączenia serwera spowodowanego błędem w grze wykorzystywanym przez jednego z Włoskich hakerów do niszczenia serwerów. Działania tej osoby dotknęły wiele włoskich oraz niemieckich serwerów.

Jesteśmy w trakcie naprawy problemu, serwer będzie online jeszcze dzisiaj około godziny 17:00.

Najmocniej przepraszamy za utrudnienia,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano
Serwer jest już online!

Wymagana jest aktualizacja clienta ze względu na wprowadzone przy okazji poprawki do systemu Sklepów Offline.

Miło nam poinformować was także o tym, że w sobotę na serwerze odbędzie się Event OX! Godzina eventu zostanie podana jutro! :)

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

nawet nie da się nic na stronie zrobić ani konta ani dowload nic widać administracja nie ogarnia co się dzieje  . wloski haker lepszej bajki nie slyszalem może ataki jeszcze z zssr były :)

Opublikowano

nawet nie da się nic na stronie zrobić ani konta ani dowload nic widać administracja nie ogarnia co się dzieje  . wloski haker lepszej bajki nie slyszalem może ataki jeszcze z zssr były :)

Przecież wszystko już działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...