Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer podupada.. Wiele osób z tego co widzę płaczę na forum, bo nikt się serwerem nie zajmuje. Trochę racja bo od paru miesięcy jeden gościu boci na psach i dropi po 20k zmianek dziennie i nikt nic z tym nie robi ;)

Co do serwera zastrzeżeń nie mam, no może oprócz tego zaklinacza i tego, że ciężko znaleźć adminów. Chodzi mi o aktywnych adminów...

aktualnie co do osób online to o tej godzinie jest około 100-200 graczy, nic więcej moim zdaniem. Tak, wiem wszyscy są w pracy/szkole, ale tak po 14 zaczyna się robić około 600-800 graczy, nie wydaje mi się, żeby było więcej. Sklepów jest dużo bo to sklepy offline dodatkowo topka ma osobiście po 5-6 sklepów, a czasem nawet i więcej.

Serwer polecam jak na razie, ale jeżeli stosunek administracji do graczy się nie zmieni, to ten serwer będzie w stanie takim samym jak świętej pamięci balmora s1.

Pozdrawiam ;)

VsxuB58.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer podupada.. Wiele osób z tego co widzę płaczę na forum, bo nikt się serwerem nie zajmuje. Trochę racja bo od paru miesięcy jeden gościu boci na psach i dropi po 20k zmianek dziennie i nikt nic z tym nie robi ;)

Ty tak na serio? xD Serwerem się zajmujemy, teraz w weekend nikogo z nas nie było bo spotkaliśmy się aby omówić parę kwestii odnośnie serwera i nie było jak skorzystać z komputera. To ze zmiankami to jest zwykły farmazon, nawet nie chce mi się tego komentować. xD

Opublikowano

Ty tak na serio? xD Serwerem się zajmujemy, teraz w weekend nikogo z nas nie było bo spotkaliśmy się aby omówić parę kwestii odnośnie serwera i nie było jak skorzystać z komputera. To ze zmiankami to jest zwykły farmazon, nawet nie chce mi się tego komentować. xD

farmazon? Dziś ten typ własnie chce sprzedać za skiny/psc 17kkk yang. ;)

edit.

Widzę go codziennie pod biologiem na psach na każdym chanellu jak boci.. więc proszę nie mów, że farmazon bo wiem co widzę. NO CHYBA ŻE MA 5 PRZYJACIÓŁ CO GRAJĄ 24/7 DLA NIEGO ŻEBY DROPIĆ MU ZMIANKI .. 

VsxuB58.png

Opublikowano

Witajcie.

Dnia dzisiejszego (30.11.2015) o godzinie 22:00 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna na serwerze, podczas której zostaną wprowadzone drobne poprawki do rozgrywki.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.

Opublikowano

Endy ile on w godzinach szczytu?

Jak zacząć gre od czego polecacie zarabiac itd ;)?

Najlepiej to WO. Nawet wysokie levele tam siedzą na dropach.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Na naszym forum możecie wypowiedzieć się na temat dwóch zmian jakie planujemy wprowadzić na serwer, jednak chcemy najpierw poznać waszą opinię na ten temat! :)

Chodzi tutaj o ograniczanie odległości z jakiej pojawiają się nazwy sklepów (zasięg ten można ustawić suwakiem w ustawieniach gry) oraz szybsze przekładanie przedmiotów w ekwipunku. Obie sprawy zostały wyjaśnione dokładniej w temacie na naszym forum, w którym oczekujemy na wasze odpowiedzi.

Link do tematu: http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/8356-dwie-nowe-modyfikacje/

Jak wyglądałoby to w praktyce jeżeli o nazwy sklep chodzi, przedstawiłem na gifie:

wNS6eON.gif

Opublikowano

@Endymion

Od kiedy moznaby sie jakiegos eventu swiatecznego spodziewac? :)

Eventy zawsze są późno odpalane ze względu na to, że to serwer md/hd, bo inaczej rynek by spadł do poziomu 0.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Duzo osob gra?

Jest ponad 1 k ? :)

Myślę, że o tej godzinie będzie z 700 online. Wieczorkiem zazwyczaj dużo osób jest, myślę, że z 800-900

VsxuB58.png

Opublikowano

Duzo osob gra?

Jest ponad 1 k ? :)

Endy kilka postow wczesniej pisal, ze ~900 jest. Grac z kim bedziesz mial na pewno, nawet o 7 rano.. serio.. 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

serwer na dłużej ? Warto zawitać panowie ? :)

Tak serwer godny polecenia, ale niestety tak jak na każdym serwerze metina po wbiciu levela zostaje tylko monotonia czyli 3-4 dungi nieustannie aż do skończenia eq, a potem stanie w m1.

Śmiało mogę stwierdzić, że Vesteris jest o szczebel wyżej nad "legendarnym" Crado*em, ale dobrze by było, gdybyś Endy zaczął bardziej żyć na swoim serwerze :)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Planuje, własnie wrócić na serwer po wakacyjnej zabawie na nim :) Tak z ciekawości sprawdzianem rankingi i po mimo, że tyle max wbitych, to ranking gildii to martwy tylko TOP3 coś się tam bije ale na taki czas to strasznie mało. Moim zdaniem taki serwer, który stoi już dość długo jak na dzisiejsze standardy, powinni się bardziej nim interesować 

Opublikowano

To prawda, gildie tutaj niekoniecznie żyją.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Cześć mam pare pytań :)

Jak najlepiej zarabiać na 35/40 lvlu? ;)

Z jakiej misji (jeżeli wgle) dostaje się zbr na 34 ? :]

x

Opublikowano

WO, jesli dasz rade dojsc do konca :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zbroje na 34 są u handlarza, lecz u biologa z zębów orka dostajesz ją +7

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...