Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistrzu, ale ja wczoraj siedziałam calusieńkie popołudnie na ts, od jakiejś 16 do pólnocy i nie było nikogo oczekującego komu bym nie pomogła, zdarzyła się jedna osoba, do której napisałam pw i mnie zlała.

Wczoraj może i tak ale wcześniej 3 dni przesiedziałem prawie i nic. Teraz już mam to szczerze w dupie. Już nie wspomnę o tym, że mój problem, który pojawił się też u innych uszkadza gospodarkę serwera ale cóż administracja ma wyjebane to i ja będę miał. Nie powiem 2x mi sie udało trafić wcześniej na gm na ts ale powiedział, że przekaże to technikowi i na tym się skończyło.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj może i tak ale wcześniej 3 dni przesiedziałem prawie i nic. Teraz już mam to szczerze w dupie. Już nie wspomnę o tym, że mój problem, który pojawił się też u innych uszkadza gospodarkę serwera ale cóż administracja ma wyjebane to i ja będę miał. Nie powiem 2x mi sie udało trafić wcześniej na gm na ts ale powiedział, że przekaże to technikowi i na tym się skończyło.

W weekend trudniej nas złapać, tu Ci przyznam rację. Jednak też ciężko stwierdzić po samym tekscie "wywala mnie" co konkretnie się dzieje, gdy następnym razem wyrzuci Cię wyślij mi zawartość pliku syserr.txt (znajdziesz go w folderze z grą).

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ale ja nie mówiłem nic o wywalaniu. Chyba ci się osoby pomyliły albo posty.

A i nie tylko w weekend na was czekałem. Przez dwa tygodnie po 3-4 godziny dziennie siedziałem na kanałach do czekania na gm.

Opublikowano

Ale ja nie mówiłem nic o wywalaniu. Chyba ci się osoby pomyliły albo posty.

A i nie tylko w weekend na was czekałem. Przez dwa tygodnie po 3-4 godziny dziennie siedziałem na kanałach do czekania na gm.

Zazwyczaj w godzinach od 16-18 do jakiejś północy jesteśmy.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwer jak dla mnie jest naprawdę mega zrobiony. Maxymalny lvl idealny ( i mam nadzieję że większy nie będzie ) i cała reszta zarąbiście dopasowana do wszytkiego - exp, drop, wbijanie skili itd. itd. 

Będzie zwiększony lv nowa mapka od 115 lv :) 

Ja gram od 5 miesięcy ( od startu)  i 1h temu dopiero sie dowiedziałem ze na zboczu jest jeszcze jeden bos mimo że mam na postaci zbitych ponad 3k bosow xD 

Opublikowano

Będzie zwiększony lv nowa mapka od 115 lv :)

Ja gram od 5 miesięcy ( od startu)  i 1h temu dopiero sie dowiedziałem ze na zboczu jest jeszcze jeden bos mimo że mam na postaci zbitych ponad 3k bosow xD

No to niezbyt pocieszające w takim razie, no ale jeszcze się zobaczy jak to będzie wyglądać...  ( dzięki za info ) 

Opublikowano

Aktualnie w fazie testowej są nowe zabezpieczenia, które eliminują chociażby najbardziej uciążliwy czit na naszym serwerze... M2Bob. :)

Opublikowano

Aktualnie w fazie testowej są nowe zabezpieczenia, które eliminują chociażby najbardziej uciążliwy czit na naszym serwerze... M2Bob. :)

To mówisz, że będę miał co robić xD?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dalej pakowane tak samo, po prostu nowy kod w bince odnośnie blokowania m2boba. :P

No czaje, jak piszesz go sam, to może coś z tego wyjść :D

Bo na obecnej wersji z tego co teraz patrzyłem w twojego klenta, są takie same (podobne) funkcje jak z serwisu tego niemca:

Szczerze nie polecam typa jak coś, wyjebałem all co zablokował w kilka minut na kliencie pewnego serwera  :yay:

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Idzie zauważyć, że duże levele uciekają z serwera, ale bardzo dużo pojawia się nowych graczy, bo widać to po zapotrzebowaniu na rynku. 

Wszyscy czekają na jakieś info dotyczące apki, bo miała być tydzień po ogłoszeniu eventu, a dalej z tego co widzę cisza.

Mała Uwaga:

Zauważyłem, że Masakrator respi się dalej na pewnej mapie, a raczej nie jest to celowe.

Mała Propozycja:

Co Wy na to, by wprowadzić do IS'a taki item, który będzie przedłużać o kolejny miesiąc ważność skina? 

Rozważaliśmy z gildią taką możliwość, gdyż jednak starzy gracze chcą się jakoś wyróżniać wśród nowych i to byłoby bardzo ciekawe rozwiązanie. 

Hajsik z ISa by się zgadzał jeszcze bardziej i może byście postawili Azoom'owi kebsa, bo coś długo ten drejk mu idzie :p

Jak by to miało wyglądać? Bardzo łatwo. Kupujemy w ISie item o nazwie np "Zaklinacz Broni", który kosztuje np 250 SM i przeciągamy go na Nasz skin. Automatycznie dodaje mu +31 dni trwania. Możemy kupić np 5 takich Zaklinaczy i przedłużyć go na 155 dni. Gracze na pewno by nie narzekali, gdyż będzie kolejny powód dla którego warto będzie zarabiać.

Jedyna uwaga: Skiny na których zostały użyte Zaklinacze nie będą mogły być zdatne do handlu - dzięki temu zwiększy się zapewne ilość SM na serwerze, bo dzieciaki będą nocami wysyłać SMSy z telefonów starszych xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

co tam na serwerze słychać?

nadal dużo ludzi gra? handel się kręci?

bo planuje wrócić na stare śmieci po dłuższej przerwie. Te nowe serwery co wystartowały w ostatnim czasie to są gów*o warte

Opublikowano

tak ludzi w miare nawet tak mysle 700-900 handel bardzo dobrze sie kreci najlatwiej na mniejszym lvl sie zarabia na zmiankach i ks klatw 7kk za szt zmianki 38kk-200szt , aury po 11kk czarowane po 5 , zwoje sm tez ladnie schodza. Zapraszamy

Opublikowano

Dziwna sprawa, wywaliło znajomych i nie mogą się połączyć ponownie, bo niby są już zalogowani. Odbugowali postacie na stronie i poczekali, ale problem nie znikł. Co teraz?

@Edit - po wczorajszej przerwie technicznej nie da się założyć skina na broń.

nlUSIa9.png

Opublikowano

duzo ludzi online ? serwer postoi dlugo ? mozna jeszcze podgonic topke?

Ludzi troche gra 

serwer stoi juz 5 miesiecy i raczej nie chyli sie ku upadkowi 

Topke możesz jeszcze zdminowac xD 

DOMINACJA !!! 

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj chcielibyśmy pokazać Wam nowe bronie, które spotkacie na naszym serwerze. Już wcześniej prezentowaliśmy Wam Zbroje, czas więc na broń!

bron3.gifbron4.gifbron6.gifbron5.gifbron7.gifbron1.gif
bron2.gif

W dodatku chcielibyśmy pokazać Wam nowe mapy jakie spotkacie na Vesterisie już niedługo. :)

5w761m.jpg
p6yrtb.jpg
uaa1ow.jpg

mi2cuo.jpg

wwj65e.jpg

W niedługim czasie zobaczycie nowe potwory jak i Bossy. Musicie się przygotować na to, że będą bardzo silne. :)

Tak prezentują się bonusy w przedmiotach:

NV54sVE.pngxHE41dE.png

A tak wygląda na screenie wojownik w pełnym nowym ekwipunku. :yay:
30xpxuj.png

Opublikowano

Czyli już wiadomo, że update będzie do 125 poziomu :D Szkoda tylko, że to mapka z globala, a nie nic "własnego".

Na screenach widać także mape dungeonową?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jak tam? grałem kiedyś było w porządku, jakieś ss można, ilość ludzi, server się rozrasta, upada? warto posiedzieć dłużej niż parę dni na serverze ?:D

Opublikowano

Ludzi troche gra 

serwer stoi juz 5 miesiecy i raczej nie chyli sie ku upadkowi 

Topke możesz jeszcze zdminowac xD

DOMINACJA !!! 

esinental??!?

Gra ktoś jeszcze? od miesiąca na to nie wchodzę a jestem ciekaw czy wracać.      

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...