Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie bardzo polecam serwer. Pykam od dwóch tygodni i nie mam się do czego przyczepić. Nic nie laguje, nie cofa. Ludzi dość sporo, sklepów od zajebania. Spoty pozajmowane, metki znikają z mapy w kilka sekund. Dość łatwo się wybić ja np zatrzymałem się na 36 lvl i dropie. Jedyny minus to dość mało widoczna administracja ale poza tym wszystko na +.

Opublikowano

od 100 lv do 109 w 9h wyexpisz  na max odpale :) 

A od 111 do max 115 lv po 2h na lv 

Exp najgorszy chyba jest od 90 do 95 w grocie potem juz jest lajt 

Polecam wbijac na serwer gram od startu ( 5 misiecy ) i mi sie nie nudzi :) 

Opublikowano

Co mam zrobic jezeli nie dziala przypomnienie hasla na stronie? (nie otrzymalem maila z dalszymi instrukcjami) konto mam zarejestrowane na hotmail, na drugim koncie ktore bylo na gmailu nie bylo zadnych problemow, kilka dni temu pisalem na support oraz do administracji, ale nie uzyskalem zadnej odpowiedzi, nie mam tez tak duzo czasu aby czekac na ts 10h dziennie

Opublikowano

Co mam zrobic jezeli nie dziala przypomnienie hasla na stronie? (nie otrzymalem maila z dalszymi instrukcjami) konto mam zarejestrowane na hotmail, na drugim koncie ktore bylo na gmailu nie bylo zadnych problemow, kilka dni temu pisalem na support oraz do administracji, ale nie uzyskalem zadnej odpowiedzi, nie mam tez tak duzo czasu aby czekac na ts 10h dziennie

Napisz do mnie pw tutaj na mpcforum. :)

Dziękujemy wszystkim za udział w evencie Halloween! Mamy nadzieję, że się podobało i trochę na nim się dorobiliście.
Już niedługo informacje o update, stay tuned! :)

Wszystkie przedmioty "otwieralne" z eventu można wciąż otwierać, mowa tutaj o Dyniach, Skrzynkach, Torbach itd. Jack Pumpkin opuścił Vesteris! :)

Opublikowano

Ehh na ts'ie można 2 dni bez odzewu siedzieć, na forum w większości przypadkach nie odpisują i na forum praktycznie się nie udzielają. Po miesiącu gry już moge stwierdzić - Serwer dobrze zrobiony pomijając fakt, że co 3 dt cie wyrzuca z gry i przyjemnie się gra lecz niestety administracja olewa graczy kompletnie.

Opublikowano

Ehh na ts'ie można 2 dni bez odzewu siedzieć, na forum w większości przypadkach nie odpisują i na forum praktycznie się nie udzielają. Po miesiącu gry już moge stwierdzić - Serwer dobrze zrobiony pomijając fakt, że co 3 dt cie wyrzuca z gry i przyjemnie się gra lecz niestety administracja olewa graczy kompletnie.

Kolego zrozum tez Administrację.. Maja swoje zycie prywatne i nie maja tyle czasu ze beda siedziec caly czas i cos robic. Sa tez inni graczy wiec wiesz, musisz poczekac na swoja kolej. Polecam i zapraszam wszystkich
Opublikowano

To w taki mrazie od 2 tygodniu sie tu musialo wieeele zmienic, bo mniej wiecej tyle czasu mnie nei bylo na servie, a wowczas administracja byla bardzo pomocna.. Hmm.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kolego zrozum tez Administrację.. Maja swoje zycie prywatne i nie maja tyle czasu ze beda siedziec caly czas i cos robic. Sa tez inni graczy wiec wiesz, musisz poczekac na swoja kolej. Polecam i zapraszam wszystkich

Zawsze śmieszą mnie takie komentarze, jeśli ktoś decyduje się już prowadzić serwer to powinien się zajmować głównie tym i poświęcać na to tyle czasu by zawsze dopiąć wszystko na ostatni guzik ale jeśli nie wyrabiają się w takim składzie w jakim to robią niech zatrudnią kolejne osoby.

Gracz w tym momencie jest KLIENTEM a jak wiadomo "Nasz klient nasz pan" i skoro utrzymuję i płacę za serwer, mogę też wymagać. :)

Do serwera nic nie mam, przyjemnie się gra.

Opublikowano

Zawsze śmieszą mnie takie komentarze, jeśli ktoś decyduje się już prowadzić serwer to powinien się zajmować głównie tym i poświęcać na to tyle czasu by zawsze dopiąć wszystko na ostatni guzik ale jeśli nie wyrabiają się w takim składzie w jakim to robią niech zatrudnią kolejne osoby.

Gracz w tym momencie jest KLIENTEM a jak wiadomo "Nasz klient nasz pan" i skoro utrzymuję i płacę za serwer, mogę też wymagać. :)

Do serwera nic nie mam, przyjemnie się gra.

Chyba w Somalijskiej restauracji. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Chyba w Somalijskiej restauracji. 

Z takim podejściem nie stworzysz nigdy dobrego serwera.

I dlatego serwery pokroju tego co masz w sygnie się wyludniają i nikt tam prawie nie gra jak administracja ma takie podejście do graczy którzy ich utrzymują.

Opublikowano

I dlatego serwery pokroju tego co masz w sygnie się wyludniają i nikt tam prawie nie gra jak administracja ma takie podejście do graczy którzy ich utrzymują.

Ale od bambuska to Ty sie odpier.. Jakos balmora s1 stoi i graczy tez nawet jest w miare. Jak na serwer bez reklamy ktory stoi juz pare lat to szacun, bo przewaznie kazdy serwer jest zamykany w przeciagu 6msc lub do roku. Gdyby Bambus wprowadzil shopy offline jakies nowosci urozmaicil is itp. Reklama.. To mysle ze duzo osob by gralo
Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka, skoro Ty nie zwracasz uwagi na to jakie podejście ma administracja do graczy, tylko ciągle rotujesz po nowych serwerach o mydlących oczy prezentacjach. 

Moja znajomość plików Mt2 i kontakty pozwalają na otwieranie co miesiąc nowego serwera. Ale ja nie lecę na ilość tylko jakość. Pozdrawiam, graj na kolejnym 2 tygodniowym projekcie.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Skad Ty mozesz wiedziec jakie ma podejscie Bambusek do graczy , skoro ciagle "rotujesz po nowych serwerach o mydlących oczy prezentacjach." . Polecam poogladac filmiki z serwera ktory znajduje sie w sygnaturze naszego mistrza ^^.

TOPIC: ile osob online xD

<zart>

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ja was świetnie rozumiem, że można czasu nie mieć bo sam wiele nie mam ale mogliby łaskawie wbić na te 10 min dziennie na ts'a. To nie jest wiele. Jestem w klasie maturalnej, mam dodatkowe lekcje po, mam lekcje w sobotę i do tego dochodzi remont u mnie w domu a mimo to jakoś potrafie znaleźć godzinę lub dwie dziennie żeby wejść na ts'a i pogadać z kimś. Proszę was nie zwalajcie na brak czasu bo to jest już żałosna wymówka.

Opublikowano

Serwer jak dla mnie jest naprawdę mega zrobiony. Maxymalny lvl idealny ( i mam nadzieję że większy nie będzie ) i cała reszta zarąbiście dopasowana do wszytkiego - exp, drop, wbijanie skili itd. itd. 

Opublikowano

Serwer jak dla mnie jest naprawdę mega zrobiony. Maxymalny lvl idealny ( i mam nadzieję że większy nie będzie ) i cała reszta zarąbiście dopasowana do wszytkiego - exp, drop, wbijanie skili itd. itd. 

Co prawda to prawda :) 

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Mistrzu, ale ja wczoraj siedziałam calusieńkie popołudnie na ts, od jakiejś 16 do pólnocy i nie było nikogo oczekującego komu bym nie pomogła, zdarzyła się jedna osoba, do której napisałam pw i mnie zlała.

UWAGA!

Miśki, potrzebny mi moderator, jeśli ktoś jest zainteresowany - zapraszam!

http://forum.vesteris.pl/index.php?/forum/82-rekrutacja/

Ps. Dziś przerwa techniczna w nocy, info na forum zostanie podane w jakich godzinach. :)

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...