Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się w tym momencie rozpocząć gre?

Dam rade bez wlewania $ w IS?

Jak wygląda aktywność administracji?

Wsadziłem tylko 20zł na fryz i kostium i sadzę że teraz mogę zarobić więcej po sprzedaży postaci.

Grę rozpocząłem ~2 tygodnie temu...77lvl, dość dobre eq i skille... Łatwo o zarobek dobry

Na mpc dość często lecz w grze nie dostrzegam dobrej. Może i wchodzą i się nie odzywają.. 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać? Ciężko z eq? Z ubiciem metków, spotami?

Czy się opłaca to ciężko powiedzieć.

O eq jest dość łatwo. Trochę dropu i można zarobić na ebo/tarcze itp +9

Spoty w v2/v3 wolne cały czas. Expić ~30lvl można na dungeonach 

Metków dużo.

Opublikowano

Instrukcje tanie jak barszcz, z sekretami większych problemów też nie ma, także skille szybciutko się zwojuje, bo egzo troszkę droższe, ale tego sporo z questów, vesterisów itd.

Opublikowano

Czytając tą prezentację mam wrażenie, że autor napracował się przy niej bardziej, niż połowa ludzi przy swoich pseudo-privach. Zaraz wbijam i sprawdzę; jeśli będzie OK zabawię na dłużej :) 

Opublikowano

Zakończyłem grę,serwer znudził mi się nie ma nic co mogło by mnie dalej na nim trzymać,obiecali ulepy do gildii za AP ale nadal ich nie widzę no to pozdro,grę zakończyłem gdyż serwer jak pisałem jest nudny no i  administracja coś obiecuje a nie dotrzymuje słowa,chodzi tu o Orchidee.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zakończyłem grę,serwer znudził mi się nie ma nic co mogło by mnie dalej na nim trzymać,obiecali ulepy do gildii za AP ale nadal ich nie widzę no to pozdro,grę zakończyłem gdyż serwer jak pisałem jest nudny no i  administracja coś obiecuje a nie dotrzymuje słowa,chodzi tu o Orchidee.

Rozumiem, że serwer odpycha Cię dlatego, że nie zostały dodane ulpki do gildii za AP?

Od kilku dni mieliśmy troszkę zamieszania na serwerze, jak pewnie zauważyłeś, przez ataki. Są naprawdę sprawy ważne i ważniejsze, jeśli mamy problemy techniczne, sprawy typu ulepy za AP odchodzą całkowicie na inny tor. Jednakże dzięki za grę. Pozdrawiam, Orchidea.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy admini naprawiają problem z wywalaniem na dt o różnych porach i piętrach. 

Ogólnie serwer fajny ale te lagi to już nie są ddosy (różnice każdy wyczuje). 

Edit wywaliło mnie 6 razy w dt i 3 w m1. 

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Dzisiejszej nocy o godzinie 5:00 odbyła się trwająca 30 minut przerwa techniczna.

Spis zmian oraz dodatków wprowadzonych na serwer podczas przerwy:

• Ustabilizowanie sytuacji z lagami pojawiającymi się od 2 dni na serwerze
  • Dodanie bezpiecznej strefy dla rybaków
    - Jinno: Obszar obok Rybaka przy miejscu startowym
    - Shinsoo: Most w mieście, za Dozorcą
  • Dodano nową rybę - Złotego Karasia.
    - Z ryby można zdobyć przedmiot: Złoty Małż
    - Ryba odgrywa ogromną rolę w Wydarzeniu Łowieckim gdyż jest dużo większa od reszty ryb
    - Szansa na wyłowienie Złotego Karasia wynosi 0.20%
  • Dodano obwódkę Eliksirów Słońca oraz Eliksirów Księżyca w Ekwipunku Pasów
  • Pełna implementacja Wydarzenia Łowieckiego do gry

Wydarzenie Łowieckie będzie automatycznie aktywowane w każdą niedzielę o godzinie 12:00 oraz zostanie zakończone o godzinie 20:00.

Podczas trwania wydarzenia każda złowiona ryba będzie miała swoją długość, która jest widoczna w opisie danej ryby:

2ozn0t.jpg

W momencie gdy złowiona ryba ma długość większą niż 70.00cm na czacie ogólnym pojawia się komunikat widoczny dla wszystkich informujący o długości złowionej ryby, nazwie ryby oraz zajmowanym miejscu w rankingu aktualnego wydarzenia łowieckiego.

Komunikat nie pojawia się gdy złowiliśmy już rybę dłuższą niż obecnie złowiona!

1q7V53x.png

Nagrodami za miejsca na podium podczas wydarzenia wyglądają następująco:

• 1 miejsce - 1000 Smoczych Monet
  • 2 miejsce - 500 Smoczych Monet
  • 3 miejsce - 200 Smoczych Monet

Nagrody będą nadawane przez Administrację w ciągu 24 godzin od zakończenia wydarzenia łowieckiego.

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

metin nie działa na win10. :x

A nie ma tam jakiejś kompatybilności? ;_; Nigdy nie instaluje się nowego Windowsa zanim nie wejdą poprawki na niego.

Opublikowano

A nie ma tam jakiejś kompatybilności? ;_; Nigdy nie instaluje się nowego Windowsa zanim nie wejdą poprawki na niego.

Jakby sie nie uruchamiał jako administrator to na 100% by działal 

lownfast

Opublikowano

warto zaczynac od nowa ??

Jak zarobic na pierwszych lvl ?

pewnie że warto imo najlepiej jechać na ulepszaczach leki + nawet po 6kk schodzą aktualnie. 

BTW patcher jak uruchomie administratorem wywala mi ten sam blad co przy uruchamianiu metin2client.exe a gdy usuwam administratora to mogę normalnie go odpalić, natomiast w metin2client.exe nie ma opcji usunięcia uruchom jako administrator :X

lownfast

Opublikowano

pewnie że warto imo najlepiej jechać na ulepszaczach leki + nawet po 6kk schodzą aktualnie. 

BTW patcher jak uruchomie administratorem wywala mi ten sam blad co przy uruchamianiu metin2client.exe a gdy usuwam administratora to mogę normalnie go odpalić, natomiast w metin2client.exe nie ma opcji usunięcia uruchom jako administrator :X

#microsoft

Tylko tylę mogę o tym powiedzieć, sorry ale to już przekracza nasze możliwości i musisz czekać na łatki od Microsoftu.

Opublikowano

#microsoft

Tylko tylę mogę o tym powiedzieć, sorry ale to już przekracza nasze możliwości i musisz czekać na łatki od Microsoftu.

a nie do rody jakoś ominąć administratora w aplikacji? 

lownfast

Opublikowano

Administraja +++

Grywalnosc +++

Stabilnosc+++

Jednym slowem polecam :rolleyes:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

a nie do rody jakoś ominąć administratora w aplikacji? 

A nie masz jakiejs aktualizacji do pobrania?, bo też mialem win10 pobralem aktualizacje i dzialal metin.

Opublikowano

metin nie działa na win10. :x

Jak masz grafike od AMD, to właśnie nie dawno wypuścili nowe sterowniki po W10.

Nie wiem czy nV też wypuściła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...