Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To raczej sztuczny tlok ze sklepów niż gracze :)

"Po pierwsze nie zamierzam dyskutować z debilami."

Pozdro dla kumatych xD

Nie obrażając nikogo większość ludzi grających w metina to właśnie (nie bójmy się użyć tego słowa) DEBILE.

Nie grają gdzieś bo serwer jest fajny czy też przyjemnie im się na nim gra (jedno wiąże się z drugim), ale liczą,

że ich ulubiony Youtuber będzie z nimi w gildii, zaprzyjaźni się z nimi czy też chcą mu po prostu lizać dupę.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To raczej sztuczny tlok ze sklepów niż gracze :)

Po statystykach np. WoM2'a widać, że na gracza przypada jeden sklep.. jeżeli tutaj masz 800 sklepów to też masz 800 graczy - niezły wynik z pragmatycznego punktu widzenia.

@@@ Props, dobra organizacja.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Siema mam pytanie czy tylko ja mam problem z dt? 64 metiny morderstwa wczoraj i mapki nie ma teraz 17 wciąż liczba rośnie? WTF?!

NIE WAŻNE I TAK WYJEB** Z GRY... patologia.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Moim zdaniem , nie do konca jest tak ze jesli jest 800 sklepow , to jest 800 graczy , poniewaz ...

... proste, wystawię bufem , wystawie dropem , starą postacią ;). Wiem ze stary system tez nie odzwiercieldał dokladnie ilosci graczy do ilosci sklepow, ale pamietajcie ze ten tez tego nie pokaze ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie rozumiem tego co się teraz odpierdziela. Jacyś YouTuberzy nagrywają jak przechodzą metina i cała społeczność się opiera tak naprawdę na nich i gdy któryś kończy nagle cała wiara odchodzi? Od kiedy metina się przechodzi? Przecież END-Game w Metinie nigdy nie był dobry chodzi tylko o pvp, kasę i wojny nic więcej a tutaj jakieś cudowania mizianie po worku i zabawa w przechodzenie zamiast normalne granie. Lol. BTW dziś serwer ma jakieś minutowe lagi kickuje ja trace na tym czas i inni też. 

lownfast

Opublikowano

Nie rozumiem tego co się teraz odpierdziela. Jacyś YouTuberzy nagrywają jak przechodzą metina i cała społeczność się opiera tak naprawdę na nich i gdy któryś kończy nagle cała wiara odchodzi? Od kiedy metina się przechodzi? Przecież END-Game w Metinie nigdy nie był dobry chodzi tylko o pvp, kasę i wojny nic więcej a tutaj jakieś cudowania mizianie po worku i zabawa w przechodzenie zamiast normalne granie. Lol. BTW dziś serwer ma jakieś minutowe lagi kickuje ja trace na tym czas i inni też. 

Wydaje mi się, że nie jest w zupełności tak jak piszą ludzie. Serwery padają bo dany youtuber skończył tam grę? Nie chce mi się w to wierzyć. Jeśli serwer jest dobry i ktoś zachęcony przez danego let's playera zaczyna tam grę i faktycznie się wciągnie nie zostawi od tak postaci żeby pójść za swoim idolem. Zawsze powtarzam, że dobry serwer to reklama sama w sobie i niektórym wystarczy samo MPC Forum żeby rozkręcić swojego priva. Od pewnego czasu niestety większość myśli, że bez reklamy na youtube nie jest w stanie nic osiągnąć a jedno z pierwszych pytań pojawiające się w każdej zapowiedzi to "kto będzie nagrywał?".

Opublikowano

kur mac czemu serwer nie dziala do chu....  i dlaczego nigdzie nie ma podanego tsa serwa

Logowanie siadło i pewnie nikogo aktualnie nie ma z ekipy żeby to naprawić, trzeba czekać. TS to ts3.vesteris.pl

Opublikowano

thx

a co do serwa drazni mnie ile trzeba wydac teretycznie  w is zeby miec full; 150-200zl ale wiadome ze mozna to zdoby c w grze ale pet za 60zl to przesada

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie jest w zupełności tak jak piszą ludzie. Serwery padają bo dany youtuber skończył tam grę? Nie chce mi się w to wierzyć. Jeśli serwer jest dobry i ktoś zachęcony przez danego let's playera zaczyna tam grę i faktycznie się wciągnie nie zostawi od tak postaci żeby pójść za swoim idolem. Zawsze powtarzam, że dobry serwer to reklama sama w sobie i niektórym wystarczy samo MPC Forum żeby rozkręcić swojego priva. Od pewnego czasu niestety większość myśli, że bez reklamy na youtube nie jest w stanie nic osiągnąć a jedno z pierwszych pytań pojawiające się w każdej zapowiedzi to "kto będzie nagrywał?".

Serwery padają ponieważ:

- na jaw wychodzi poważny bug

- olanie ze strony prowadzących serwer. w ostatnich miesiacach jest to na zasadzie otworzyć serwer > zgarnąć hajs > olać > otworzyć serwer > zgarnąć hajs...

- na jaw wychodzi kto jest w zespole

- nuda na serwerze. brak jakichkolwiek eventów - można to pod olanie podciagnąć

- nuda na serwerze. brak rozrywki w stylu wojny gildii o bossy, pvp w m1 (tyle tych sklepów a graczy mniej i mniej...)

- i ten częsty powód. Duża ilość graczy odchodzi z serwera bo jakiś przeciętny typek kończy serię. Z 1000 graczy robi się 800...500..300..zamknięty serwer.

Problemem w tej "reklamie" jest to że ci cali jutuberzy nie są w zaden sposób zobowiązani do reklamy danego serwera. Prowadzą serię za serią a nawet pewnie kilka w tym samym czasie. Zaczynają na xxx, ściągają 300 graczy, kończą na xxx i idą na ttt gdzie zabierają tych przykładowych graczy.

Gdyby brali przykład z pewnej osoby która podchodzi do prowadzania serii z powagą, zaangażowaniem, starannością to ta reklama wyglądałaby zupełnie inaczej, sensowniej. 

Gdyby te przykładowe 300 osób otworzyły oczy i zobaczyli że ich gra jest słaba i do 4liter to może by coś się zmieniło. Z czasem może ogarnął to bo nie wiem czym się jarają że oglądają typa który robi enty raz to samo.

Opublikowano

thx

a co do serwa drazni mnie ile trzeba wydac teretycznie  w is zeby miec full; 150-200zl ale wiadome ze mozna to zdoby c w grze ale pet za 60zl to przesada

Dzieciaczku bez konta w banku sms 30zł to 15zł teoretycznego dochodu więc nie mnóż tego 2-krotnie bo to nie jest wina administracji, że masz jeszcze 13 lat.

Opublikowano

Jak się olewa graczy  to tak jest,gdzie obiecane ulepy do gildii za AP miały być przy kolejnej przerwie już była przerwa i nadal ich nie ma w huka ludzi robicie... kantujecie jak to tylko możliwe może nie technik ale ta typiara... na bank.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

­Serwer jak na razie działa tylko w niektórych momentach przycina grę, zapraszam na serwer.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

Opłaca się w tym momencie rozpocząć gre?

Dam rade bez wlewania $ w IS?

Jak wygląda aktywność administracji?

Tak opłaca się.

Oczywiście że da radę, co niektóre rzeczy dostajesz w czasie gry.

Moim zdaniem jest duża widać to po banowaniu cheater'ów, aktywności na TS i forum.

Metin2list_GIF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...