Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A endymion leń nic nie robi tylko te pliki dopieszcza cały czas. :(

Dzieki za wszystkie opinie, to miłe.

Mikołaj, Ty jak coś zrobisz w pliczkach to aż miło popatrzeć. Niech Ci to Bóg wynagrodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°). Widać że się chłopak stara. 

Opublikowano

Miał ktoś taka sytuacje, że ktoś z sklepu offline kupił przedmiot, a kasy nie dostał?

Jeśli nie możesz wypłacić kasy to znaczy, że wpadła od razu do eq.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Miał ktoś taka sytuacje, że ktoś z sklepu offline kupił przedmiot, a kasy nie dostał?

Hajsik możesz wypłacić jak ktoś kupił item, a Ciebie nie było w grze.

Jak jesteś zalogowany, a ktoś kupi to automatycznie hajsy do eq wpadają.

Opublikowano

Serwer od 95 jest nie przemyslany sa 4 mapy na kazda mape trzeba robic oddzielne bony + dotego drop z nich jest smieszny..  Jak z buta sie expi moby wywalaja  nie rozni sie drop z metkow z ktorych prawie nic nie leci 

Opublikowano

Serwer od 95 jest nie przemyslany sa 4 mapy na kazda mape trzeba robic oddzielne bony + dotego drop z nich jest smieszny..  Jak z buta sie expi moby wywalaja  nie rozni sie drop z metkow z ktorych prawie nic nie leci 

te mapki są smieszne , odechciewa sie grac po wbiciu tego 95

Opublikowano

Dno poniewaz miales pecha i nie weszlo Ci ku ? Smuteg ;(

Zycie to tu jest na spotach ... potem przeniosą sie do miast ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dno poniewaz miales pecha i nie weszlo Ci ku ? Smuteg ;(

Zycie to tu jest na spotach ... potem przeniosą sie do miast ^^

Ale Ty dowcipny jesteś, no uśmiałem się. Dno tyczyło się całości. Ku było jedynie dopiskiem, więc jak już chcesz się wypowiadać, to wypowiedz się do tematu a nie zgrywaj cwaniaczka. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Dopracujcie Clienta bo coś nie tak z nim tylko u was tak mam. Problemem jest to że gdy wbije do m1/Dunga laguje mi a gdy z niego wyjdę na inną lokacje nie ważne gdzie pusta przestrzeń,troszkę mobów lagi trzymają się nadal ścina co chwilę obraz zdjęcia inaczej wtedy muszę wyłączyć i włączyć grę na nowo dodatkowo,gdy w wyborze postaci,jest lag jak się rusza/oddycha taki sam jak w grze,więc coś po waszej stronie musi być nie tak i mam nadzieję że sprawdzicie to bo tylko u was tak mam,każdy inny client normalnie działa, lag w m1 poza już nie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dostalem bana za SpamBota... a nie mialem spambota tylko mam myszke ktora zapisuje ruchy ktore wykonalem i zostawilem tak go na noc i z rana wchodze "Twoje konto zostalo zbanowane" no ku#*a ludzie... chce ub.

Serwer oke ale administracja wulgarna :P ale jak dowalil ze WallHack nie istnieje na source to padlem i nie wstawalem :D hahahah

Prosze o ub. Bo chce wrocic do gry  :rolleyes:  i nie mialem spambota tylko fajna myszke.

309j0v4.png

Opublikowano

Dostalem bana za SpamBota... a nie mialem spambota tylko mam myszke ktora zapisuje ruchy ktore wykonalem i zostawilem tak go na noc i z rana wchodze "Twoje konto zostalo zbanowane" no ku#*a ludzie... chce ub.

Serwer oke ale administracja wulgarna :P ale jak dowalil ze WallHack nie istnieje na source to padlem i nie wstawalem :D hahahah

Prosze o ub. Bo chce wrocic do gry  :rolleyes:  i nie mialem spambota tylko fajna myszke.

309j0v4.png

tez bym sie wk@#$ił więc wybaczalne ;)

kurna no te trutki strasznie dropią bo już 10 szkata i nawet broni na 75 nie było ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

309j0v4.png

To tak, jakbym na spocie miał myszke ustawioną, która zapisuje ruchy pele, potków.

Trochę bez sensu, sam powinieneś zrozumieć że on musi działać fair w stosunku do innych.

Opublikowano

xDefqonOnex a probowales wył nazwy sklepow ? Mi pomaga , nawet na pustej pustyni :D
Zgadzam sie z NestorOG , ban jak najbardziej słuszny , to ze ustawiles ruchy myszki , to nie znaczy ze to juz nie bot i bana nie dostaniesz ... 

ps. gdzie jest wejscie do kopalni ? xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

To tak, jakbym na spocie miał myszke ustawioną, która zapisuje ruchy pele, potków.

Trochę bez sensu, sam powinieneś zrozumieć że on musi działać fair w stosunku do innych.

No racja, tylko to spam na wolaj a nie zaden expbot i to nie pomaga w rozgrywce :). Wiec jak dla mnie ban nie sluszny. 

Opublikowano

No racja, tylko to spam na wolaj a nie zaden expbot i to nie pomaga w rozgrywce :). Wiec jak dla mnie ban nie sluszny. 

to zalezy co spamowales :) 

Opublikowano

Ehh, ja to dalej Ciebie nie rozumiem.

Przyznałeś mi rację, a po chwili dalej stękasz na ten temat.

Ban słuszny, gdy bym ja na mapie 95 ustawił klikera też bym perma dostał, proste.

Opublikowano

Serwer to dno, dzięki sklepom offline sztucznie utrzymują życie w mieście. Skili nie idzie zrobić, bo ku pali po 10x pod rząd. 

Szkoda, że piszesz to po tym, jak w nocy zbanowałam Cię za wh. :v

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...