Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Blaski dropią od 16 do 22.

@Endymion nie działają sklepy offline, nie można wystawić nowego. Nie mam już przedmiotów w starym, i nie ma go w m1, ale gdy próbuję wystawić nowy to wyskakuje komunikat, bym pierw zabrał rzeczy z poprzedniego sklepu ;) Na wołaju inni tak samo mają, pewnie wiesz już o tym ale piszę, gdybyś nie wiedział.

I karny jeżyk za to, że cięcie z siodła dalej nie zadaje dmg xD

Opublikowano

Czy są na 40/50/60 te wyprawy, jak na 20-30 lvl?

Takich samych nie ma, są inne. WO, dt, katakumby, smok itd.

Wo ma nowa mapę, nie jest jak dt.

Opublikowano

Na WO jest kowal, ktorym ulepsza sie do 50 lvl przedmioty, po kowalu jest odrodzony, ktorego w pojedynke nie da sie zabic :D

Da się odpowiednio zbugując go żeby nie odpychał, oraz posiadając zakupiony kostium i inne bajery :)

Kolega dropem 35lvl daje rade.

Ile jest średnio osób online ?

1000
Opublikowano

Da się odpowiednio zbugując go żeby nie odpychał, oraz posiadając zakupiony kostium i inne bajery :)

Kolega dropem 35lvl daje rade.

1000

Niezle eq musi miec:D Mi sie wydaje, że gra wiecej osob niz tysiac 

Opublikowano

Ile jest średnio osób online ?

Coraz bardziej przekraczamy 1000 online.

Serwer już wrócił po szybkiej przerwie. Przypominam, że od 16 do 22 będą dropiły szkaty blasku, jak w każdą sobotę. ;)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Tutaj ulepszacze zdobywa się jakoś inaczej czy taki drop ma być? Bo 15 minut na ezotach i tylko jeden przewodnik bez +...

Edit; 

Ktoś ma jakaś rade, jak z buffem ustać na odrodzonym? Bo hity to nie problem, ale 30 sekund nie da się przy nim ustać...

Opublikowano

Tutaj ulepszacze zdobywa się jakoś inaczej czy taki drop ma być? Bo 15 minut na ezotach i tylko jeden przewodnik bez +...

Edit; 

Ktoś ma jakaś rade, jak z buffem ustać na odrodzonym? Bo hity to nie problem, ale 30 sekund nie da się przy nim ustać...

Masz obrony za AP a za ślub dostajesz item -15% obrażen

Opublikowano

chyba restart, a co do blaskow to czuje sie troche poszkodowany bo np w v3 dropił po 2 co drugi spot na 76 lv a taki 35 jak pojdzie do v3 to po 10 szkat :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

chyba restart, a co do blaskow to czuje sie troche poszkodowany bo np w v3 dropił po 2 co drugi spot na 76 lv a taki 35 jak pojdzie do v3 to po 10 szkat :/

Bo zauważ typek ,że 90% mobów w v3 ma poziom o ponad 10lvli od twojego niższy dlatego  ci tak słabo leciało ....Jesteś pokrzywdzony przez swoją głupote bo ja na 75lvli miałem po  5 szkat ze spota na innym expowisku

Opublikowano

To słuchaj płomienie mają po 71 levele, ubiłem 30 metinow i około 10 blaskow ;)

taka dziecinada panuje na serwerze, z tego co ja wiem to nawet na plu banuja za taki nick ;)  szczerze zauważyłem że administracja olewa takie rzeczy,

c8a4rp.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Na WO nie da sie zbierac dropu, leci tego masa przez co mam 2 fps'y

Szkoda ze administracja nadal z tym nic nie robi.

Opublikowano

Dodam iż punkty za połów ryb zostały zmniejszone o około 30-40% bo punkty praktycznie mi teraz nie chcą lecieć, żałosne że takie coś się dzieje, zawsze trzeba robić pod górkę graczom :/  a tak bardzo polecałem ten serwer :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Bo zauważ typek ,że 90% mobów w v3 ma poziom o ponad 10lvli od twojego niższy dlatego  ci tak słabo leciało ....Jesteś pokrzywdzony przez swoją głupote bo ja na 75lvli miałem po  5 szkat ze spota na innym expowisku

Kolega w v3 wydropił do 22 1110 blasków na 35lvl  <3

Opublikowano

Naprawcie w końcu pustynie.. już od paru dni jak się na nią przenosi , to bug i zalogować postaci nie można.

Wiary to tam chyba w ogóle nie ma, same off sklepy ;o 

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

4 dzień dropienia truty. Wysrane 400kk na wejścia na śmierć. Jak tak dalej będzie, kończę grę, nie będę siedział dziesiątki godzin, żeby wydropić kilka pikseli.

Opublikowano

4 dzień dropienia truty. Wysrane 400kk na wejścia na śmierć. Jak tak dalej będzie, kończę grę, nie będę siedział dziesiątki godzin, żeby wydropić kilka pikseli.

To ich wina ,że masz pecha czy jak xD? Może adminsitracja ma ci dać trute bo sam nie dajesz rady wydropić xD? Daj spokój facet każdy ma broń na 75 i przechodzi tą samądrogę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...