Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i zmienianie % na drop broni 75, gdy już dużo osób się namęczyło i ją wydropiło byłoby trochę nie fair wobec tych, którzy dropnęli ;) Niektórym z pierwszej szkaty poleciała truta, a inni się męczą. Niektórym dany item od strzała wbije na +9, a inni się długo męczą... To jest metin kolego xD

Opublikowano

Nie da się tepnąć na pustynie, a co za tym idzie - iść expić.  Pozdro

Tylko na ch1 się nie da.

Opublikowano

Dodam iż punkty za połów ryb zostały zmniejszone o około 30-40% bo punkty praktycznie mi teraz nie chcą lecieć, żałosne że takie coś się dzieje, zawsze trzeba robić pod górkę graczom :/  a tak bardzo polecałem ten serwer :/

Odpowiem po raz setny. To błąd, który dzisiaj poprawi nasz technik, ponieważ wczoraj nie miał możliwości w ogóle dotknąć komputera.

Naprawcie w końcu pustynie.. już od paru dni jak się na nią przenosi , to bug i zalogować postaci nie można.

Wiary to tam chyba w ogóle nie ma, same off sklepy ;o 

Powtarzam znów po raz setny, to błąd, który dzisiaj poprawi nasz technik. Co do wiary - znasz ideę shopów offline? Wystawiasz sklep i biegniesz expić. Nie musisz siedzieć w m1. Ktoś musiał ten sklepik postawić. Dodam, że na serwerze gra po 1200 ludzi, a shopy offline się nie wliczają w ilość online.

Dlaczego nie moge sie teleportować na pustynie i wężowe pole

Czytaj wyżej, z ch1 się nie da.

Nie da się tepnąć na pustynie, a co za tym idzie - iść expić.  Pozdro

______

edit. połknęłam jedno 0, gra po 1200 ludzi, nie 120 :D

xdnXBJo.png

Opublikowano

Odpowiem po raz setny. To błąd, który dzisiaj poprawi nasz technik, ponieważ wczoraj nie miał możliwości w ogóle dotknąć komputera.

Powtarzam znów po raz setny, to błąd, który dzisiaj poprawi nasz technik. Co do wiary - znasz ideę shopów offline? Wystawiasz sklep i biegniesz expić. Nie musisz siedzieć w m1. Ktoś musiał ten sklepik postawić. Dodam, że na serwerze gra po 120 ludzi, a shopy offline się nie wliczają w ilość online.

Cudownie. Wywalanie klienta przy zmianie Ch kiedy zostanie naprawione ?

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

To słuchaj płomienie mają po 71 levele, ubiłem 30 metinow i około 10 blaskow ;)

taka dziecinada panuje na serwerze, z tego co ja wiem to nawet na plu banuja za taki nick ;)  szczerze zauważyłem że administracja olewa takie rzeczy,

c8a4rp.jpg

Ten zwrot oznacza: "Allah jest wielki" i nie jest to w żaden sposób krzywdzące dla innych. Jedynie źle się kojarzy przez tych popie*doleńców, którzy mordują ludzi.  Doucz się za nim zaczniesz beczeć o takie pierdoły.

Opublikowano

Czego pkt za lowienie leca tak slabo? 

wczesniej z 40 robakow mialem ponad 10 pkt teraz 2 ...

Przeczytajcie to, co piszę. To błąd, po dzisiejszej nocy będzie poprawiony.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Odpowiem po raz setny

Powtarzam znów po raz setny

Nie żeby coś, ale w ostatnich dniach kontakt z administracją Vesteris w tym temacie jest naprawdę bardzo słaby, i nie odpisywałaś na tamte pytania w tym temacie ani razu, więc czemu piszesz Kasiu, że powtarzasz po raz setny? <czepiam_sie>

Opublikowano

Nie żeby coś, ale w ostatnich dniach kontakt z administracją Vesteris w tym temacie jest naprawdę bardzo słaby, i nie odpisywałaś na tamte pytania w tym temacie ani razu, więc czemu piszesz Kasiu, że powtarzasz po raz setny? <czepiam_sie>

Może odpowiadała na forum/w grze :P

Opublikowano

Orchidea całymi dniami na tsie siedzi i pomaga a to ,że nie zawsze im starcza czasu aby odpisać po raz setny na pytanie ''ile online?'' no to już nie jej wina

Opublikowano

Za duży drop wszystkiego i gospodarka powoli siada :/...

Chyba Ci łeb siada ... sklepow od zaje.. , to ze leci czegos wiecej to chyba na plus? Mam za duzo czegos to sprzedam , a nie nic nie lota kazdy zuzywa na bierzaco i nic w sklepach ... 

f**k logic -.-

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Sorki, ale że jest kiepski kontakt to nie można im zarzucić. Natychmiastowa niemalże pomoc na forum/ts a wiadome, czasem coś 'przeleci'.

Opublikowano

Orchidea całymi dniami na tsie siedzi i pomaga a to ,że nie zawsze im starcza czasu aby odpisać po raz setny na pytanie ''ile online?'' no to już nie jej wina

Takie coś jak "Ile online" powinno znajdować się na stronie.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Nie zaglądam na mpc, fakt, bo zazwyczaj tutaj odpowiadał Endymion, ale nie ma komputera. Zajmuję się grą, TSem, forum, supportem i reklamą. Ogólnie jestem też od takiego pierwszego kontaktu z graczem, dowiaduje się o co chodzi, jeśli mogę to pomagam, jeśli nie to przekazuje delikwenta w dalsze ręce. Czasem po prostu nie mam czasu, zapominam o mpc. Jednak na ts/forum/grze można złapać mnie szybko. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ja nie mam nic do zarzucenia, ale nie pisz, że po raz setny odpowiadasz, jeśli odpowiadasz tutaj po raz pierwszy :D Nie każdy korzysta z waszego forum/ts.

Opublikowano

Ja nie mam nic do zarzucenia, ale nie pisz, że po raz setny odpowiadasz, jeśli odpowiadasz tutaj po raz pierwszy :D Nie każdy korzysta z waszego forum/ts.

Chodziło mi o to, że po raz setny pisałam to na forum/ts/grze :D

xdnXBJo.png

Opublikowano

Dodajcie żeby z bossów na mapie 95 leciały notatki, chyba że to tylko mój pech i nie poleciała mi żadna po ~10 bossach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...