Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio? :D

Oj nie pomagasz, to po co ten post :) Nie każdy bodym bierze full spota w v2, muszę trochę jeszcze popracować nad postacią a lurować tak jakbym miał boja mając militara to trochę lipa.

Opublikowano

Administracja ma zamiar wprowadzac jakies poprawki i propozycje graczy? wiele rzeczy jest do poprawy 

Przepraszam bardzo, ale co według Ciebie jest do poprawy?

Opublikowano

@PuciekX np to że nie działa doungeon od 20 lvla od 2 dni

Zamkneli go bo był błąd i wywalał serwer, skoro jeszcze go nie ma to go naprawiają.
Opublikowano

Będą turnieje pvp ogólne, czy będzie podział na lvle, np do 40, do 50 do 60 itp.? Bo chciałbym sobie zrobić koxa ninje 38lvl, i nie wiem czy jest sęs.

Opublikowano

Będą turnieje pvp ogólne, czy będzie podział na lvle, np do 40, do 50 do 60 itp.? Bo chciałbym sobie zrobić koxa ninje 38lvl, i nie wiem czy jest sęs.

Turniej pvp będzie za miesiąc.Przedziały nie są jeszcze podane.A wgl co się czepiacie tego dungeonu na 20lvl jak z  niego jest c*****y zarobke w porównaniu do dungu na 30.Już serio nie ma cię o co się spinać ?

Opublikowano

Dobra. Sorry mordeczki za kiepską aktywność w temacie ostatnio ale co tu mówić... Szpital, remont, teraz na dniach wyjazd do Warszawy. Trochę ograniczony jeżeli o czas jestem aby odpowiadać w temacie ale damy raaadę. (na ts normalnie leciała pomoc itd od Orchidei oraz Exo więc #luźnoluźno).

Dzisiaj w nocy przerwa, dosłownie 30-45 minut. Poprawka odnośnie sklepów offline oraz TESTOWA wersja dungeonu na 20lv. (jeżeli będzie dalej sprawiać problemy będziemy musięli ponownie na jakiś czas go wyłączyć).

Opublikowano

@Endymion doungeon 20 lvl włączyliście nie sprawdzając go gdy chcesz wejść na doungeon piszę że nie ma odpowiedniego przedmiotu który ma id 50516 a dodam że przepustke mam na ten doungeon w eq

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mam problem z misją światynnym szalem i doktryną na 46 poziom. Dropłem owe przedmioty ale i tak nie mogę oddać (?)

91.jpg

Opublikowano

Dobra. Sorry mordeczki za kiepską aktywność w temacie ostatnio ale co tu mówić... Szpital, remont, teraz na dniach wyjazd do Warszawy. Trochę ograniczony jeżeli o czas jestem aby odpowiadać w temacie ale damy raaadę. (na ts normalnie leciała pomoc itd od Orchidei oraz Exo więc #luźnoluźno).

Dzisiaj w nocy przerwa, dosłownie 30-45 minut. Poprawka odnośnie sklepów offline oraz TESTOWA wersja dungeonu na 20lv. (jeżeli będzie dalej sprawiać problemy będziemy musięli ponownie na jakiś czas go wyłączyć).

uu wyjazd do warszawy to musisz cos pobrac u mnie i sprawdzic moc 99% czystosci

i jakis event zrob mi made my day bo wbijam na serwer wlacz raty czy jakies zuo zrob z tej okazji

Opublikowano

Podobała mi się wczoraj sytuacja gdy siedzimy kolo 23 na TS i nagle wbija [GA]Orchidea i się nas pyta co chcemy aby zostało zmienione/poprawione. Polecam serwer dawno takiego nei bylo 

Opublikowano

Fajnie jakbyście naprawili crashowanie i inne cuda które się dzieją z grą podczas bicia smoczków (szarża)

76561198020989970.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...