Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

administracja chyba juz olewa serwer.. zostalem okradziony i czekam na admina na ts juz 5h ...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem czy wiesz ale przez te 5h mogło nikogo nie być bo np. spali

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać od nowa z mini ekipą? Liczba graczy się utrzymuje ?

wejdź do gry przejdź przez ch1/2/3 jinno potem ch1/2 shinso i ch1 chunjo albo od godziny 12:00 obok rybaka i wyciągnij wnioski :D 

Opublikowano

Wolę opinii graczy posłuchać którzy grają tam dłużej bo, że sklepów jest 1000 to o niczym nie świadczy :)

sklepów jest z 2,5 tysiąca

ktoś je musi wystawiać

tenor.gif

Opublikowano

administracja chyba juz olewa serwer.. zostalem okradziony i czekam na admina na ts juz 5h ...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem czy wiesz ale przez te 5h mogło nikogo nie być bo np. spali

żeby nie było, to czekałem wczoraj od 19 gdzieś do 22 i dziś o 10 do 12 ;)

Opublikowano

Wolę opinii graczy posłuchać którzy grają tam dłużej bo, że sklepów jest 1000 to o niczym nie świadczy :)

ktoś je musi wystawiać

3061*

Opublikowano

ktoś je musi wystawiać

3061*

@Endymion może odpiszesz na forum? Może ktoś mi pomoże?? ;( Mam  problem z kodem pin na pocztę przychodzi mi pusta wiadomość i niestety raz na godzine moge wysłać ten pin.. Coś się chyba zbugowała.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

ktoś je musi wystawiać

3061*

i tak się zaraz znajdzie ktoś kto powie że gra z 300 osób i każdy wystawia po kilka sklepów xD 

Opublikowano

Mimo, że sklepów jest tyle z czego 1/3 mogą to być zmianki to i tak zejda szybciej czy wolniej także zarobek jest. Ludzie narzekają na cenę zmianek ale nie ma się co sugerować bo zarobić się da, wystarczy kombinować i obserwować rynek także zapraszam

Opublikowano

Zastanawiam się nad rozpoczęciem gry więc zadam parę podstawowych pytanek :) Nie chce mi się szukać w tym spamie :D

1. Opłaca się zacząć?

2. Jaki jest najlepszy zarobek i na jaki lvl na początek?

3. I jakie jest wasze zdanie na temat serwera?

Z góry dzięki za odpowiedzi :D

Opublikowano

Zastanawiam się nad rozpoczęciem gry więc zadam parę podstawowych pytanek :) Nie chce mi się szukać w tym spamie :D

1. Opłaca się zacząć?

1. to zależy od ciebie

2. na 35 lvl chodzisz na wo i głównie zmianki zbierasz, 55lvl metin morderstwa w dt, 75 dc

3. spoko jest

ov9t.png

Opublikowano

1. Opłaca się zacząć?

1. to zależy od ciebie

2. na 35 lvl chodzisz na wo i głównie zmianki zbierasz, 55lvl metin morderstwa w dt, 75 dc

3. spoko jest

na dc lepiej na 80, bo za biologa się 10% dmg dostaje

tenor.gif

Opublikowano

Dobrze dropią

1. Opłaca się zacząć?

1. to zależy od ciebie

3. spoko jest

Dobrze dropią zmianki w m2 na metkach ?

xD

Opublikowano

Dobrze dropią

1. Opłaca się zacząć?

1. to zależy od ciebie

3. spoko jest

Dobrze dropią zmianki w m2 na metkach ?

słabo, WO Lepiej

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Nie wątpię w to że jest od ciula graczy ale nie możecie dodać licznika na stronke ? 

+ Najlepszy zarobek według mnie to leki z + 40/50 kk sztk :D

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Nie grałem dość długi czas, ostatnio na koncie byłem w śierpniu i od długiego czasu nie wchodziłem. Wczoraj chciałem sobie popypkac, a tu co? Konto puste :)

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Nie grałem dość długi czas, ostatnio na koncie byłem w śierpniu i od długiego czasu nie wchodziłem. Wczoraj chciałem sobie popypkac, a tu co? Konto puste :)

Jak masz na każdym serwerze taki sam login i hasło to nic dziwnego :)

wjub1h.jpg

Opublikowano

Jakby tak było to bym wiedział o co chodzi :) A tutaj dość, że login miałem inny niż wszędzie to hasłem były randomowe cyferki i litery.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Jakby tak było to bym wiedział o co chodzi :) A tutaj dość, że login miałem inny niż wszędzie to hasłem były randomowe cyferki i litery.

po co komu blokada ekwipunku

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...