Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co wy tak napinacie tak te dupy, to nie 1 poważny bug na vesterisie, na starcie jakoś był bug na sm, który wykryli i jakoś poradzili sobie a serwer w jakimś stopniu odnosi sukcesy. Bugi były są i będą, chwała za szybką naprawę i grajcie.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te wszystkie bugi na serwerach to jest wina graczy. Bo gdyby nie ich pierdolenie "nie zagram, brak nowości", to by nie powstawały nowe juzles rzeczy pokroju szarf i innych gówien, a wraz z nimi bugi.

Opublikowano

Te wszystkie bugi na serwerach to jest wina graczy. Bo gdyby nie ich pierdolenie "nie zagram, brak nowości", to by nie powstawały nowe juzles rzeczy pokroju szarf i innych gówien, a wraz z nimi bugi.

Jeśli coś się nie rozwija to upada.

Nikt by nie grał w metina gdyby był taki sam przez 9 lat. Tak jak chyba wszystko. Powoli niektóre rzeczy stają się standardami bez których serwer nie ma prawa bytu.

Opublikowano

Opcja odbugowania postaci nie działa? przed chwila wbiłem na wymiar władców czy jak to tam ma, wywaliło mnie i nie moge się zalogować na postać (na inne moge) a opcja odbuguj nic nie daje, administracji na ts tez nie widać :x

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Opcja odbugowania postaci nie działa? przed chwila wbiłem na wymiar władców czy jak to tam ma, wywaliło mnie i nie moge się zalogować na postać (na inne moge) a opcja odbuguj nic nie daje, administracji na ts tez nie widać :x

Wyloguj się, odczekaj 15 minut, użyj opcji odbuguj.

Opublikowano

grubo ponad 1k aktywnych graczy(albo i więcej) a ten się pyta czy jeszcze działa...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

grubo ponad 1k aktywnych graczy(albo i więcej) a ten się pyta czy jeszcze działa...

26f34351e6da4c20966ed9009efd449d.png

Rekordy online w dni robocze są około 20 zawsze. :)

Opublikowano

Na jakie itemy jest najwieksze zapotrzebowanie? (chodzi mi o te na low lvl) 

Perełki w jakich są cenach? 

Opublikowano

da sie tu do 35 lvl zarobic?

Da się ja gram 2 dni i juz swoje pierwsze 1kkk wydałem, zarabiałem na wo (zmianki) i przez robienie marmurów + dropienie ulepek na pustyni

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

da sie tu do 35 lvl zarobic?

Da się ja gram 2 dni i juz swoje pierwsze 1kkk wydałem, zarabiałem na wo (zmianki) i przez robienie marmurów + dropienie ulepek na pustyni

ile stoja ulepy na pustyni? i jak robienie marmurow? jaki koszt marmurow?

lGxCbNd.png

Opublikowano

ulepy z pustyni od 1kk do 10kk zalezy jaki, a marmury u npc mozesz robić co 2h np na marmur pająka warty 50-60kk trzeba zabić 100 pająków.

Ja robiłem je na 2 postaciach wiec co 2h masz 100-120kk w kieszeni za same marmury. nie licząc ulepek i zmianek z wo.. pol godziny na wo z rekawica (tanie są 2-5kk) masz ok. 300-400zmienek (zamiana wzmocnień na zmianki, skrzynie serwerowe) 200 zmianek to 45-50kk wiec znów w 30min masz 70-100kk tylko trzeba buffa

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ciągle mi sie buguje klient .. Nie da się kliknąć na handlarzy . 

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

A

Warto grać od nowa?
Czy liczba graczy która pokazal endymion wlicza się liczba sklepów?
Warto zarabiać na 75 na metkach morderstwa?

Aktualnie jest 2780 sklepów.

Opublikowano

Warto grać od nowa?

Tak warto, co do metkow mordu, 7 pietro cegla na spacje kupujesz w isie podnoszenie i cieszysz sie zarobkiem, albo m2bob ^^

Opublikowano

Oceniam serwer na bdb+ administracja reaguje na wszystkie utrudnienia bardzo szybko, botki nie latają, przemyślane systemy ulepek, ekonomii serwerowej itp. tylko jednego mi brakuje brak zajęcia dla lvl 55+ do 80 , szkoda bo to fajny okres rozwijania postaci , większość siedzi na tym 55 ( ja też ) dropi zmianki i a wcześniej wo, ludzie chcą się zaminieniać za postacie 75 na 55 z tymi samymi skillami, fajny byłby zarobek jakis dla 60-75 bo jest dziura na tych lvlach :)

Nie hejtuje serwka bo jest najlepszy na jakim grałem pondro

Opublikowano

Warto grać od nowa?

Tak warto, co do metkow mordu, 7 pietro cegla na spacje kupujesz w isie podnoszenie i cieszysz sie zarobkiem, albo m2bob ^^

i dostajesz blokadę clienta na kompie xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...