Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobicie wkońcu coś z tymi sklepami?

Przez 20 minut próbuje wystawić sklep na ch1 ale oczywiście jest cały czas limit, a gdy wchodzę już na to ch2 to pisze mi ze ch1 jest wolne ale i tak gdy przeloguje jest zajęte.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

próbuj wystawiać co chwilę napewno Ci się uda - u mnie zawsze tak działa :]

Komputer: z NASA.

Opublikowano

na niskim lv da się szybko zarobić ? np na truciaka kolce 75 ? bez ładowania w is ?  A Serwer jak najbardziej godny długo stoi i warto grać 

Najszybciej chyba zarobisz na dt na 55 lvl, ale ile Ci to zejdzie, to zależy od tego ile grasz.

Dla przykładu, ja na dt w 2-3h zarabiam około 1kkk, a zakup trutki i kolców 75 to łącznie około 20kkk z tego co się orientuje.

Opublikowano

na niskim lv da się szybko zarobić ? np na truciaka kolce 75 ? bez ładowania w is ?  A Serwer jak najbardziej godny długo stoi i warto grać 

Najszybciej chyba zarobisz na dt na 55 lvl, ale ile Ci to zejdzie, to zależy od tego ile grasz.

Dla przykładu, ja na dt w 2-3h zarabiam około 1kkk, a zakup trutki i kolców 75 to łącznie około 20kkk z tego co się orientuje.

przecież zmianki potaniały jak nwm :P 

Opublikowano

przecież zmianki potaniały jak nwm :P 

No i co, że się zmieniły. Ja w 1h wyciągam 2,5k zmianek co nawet za te 35kk/stack daje ponad 400kk, a za tyle znaleźć łatwo nie jest. Do tego masz smoczki, z których też można na farcie dużo wyciągnąć, kopalnia na kilka postaci (może jak bug z omijaniem 2h czekania zostanie usunięty to przetopy podrożeją, z handlem w kopalni już ponoć naprawili, może omijanie czekania poprzez szybsze wychodzenie z kopalni też naprawią), blaski, okeje w weekendy, łowienie w niedzielę, standardowa metoda - kup taniej, sprzedaj drożej, przed eventem można było zarobić tak nawet 500kk na 1 itemie, nie wiem jak teraz. Jak dobrze przeszukasz rynek to możesz np. szarfę zrobić nawet za 600kk, gdzie średnio jakoś po 1kkk stoi, chociaż w takim jinno to i po 1,4 są :v

ogólnie to na razie radziłbym się wstrzymać ze sprzedawaniem tych zmianek, bo dużo osób mówi, że podrożeją niedługo

tenor.gif

Opublikowano

Chce zacząc gre na serwerze od postaw, powiedzcie mi jak szybko zarobic? Czy opłaca się zaczynac gre bez niczego ? 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Chce zacząc gre na serwerze od postaw, powiedzcie mi jak szybko zarobic? Czy opłaca się zaczynac gre bez niczego ? 

W kilka dni można się dorobić do ku i rozwijania swojej postaci, zarobisz na wszystkim i to dosłownie, ulepki są w cenie. Zostań na 35 na wo i się dorobisz początkowo nie tak łatwo ale z czasem coraz to lepiej będzie ;3

/

Opublikowano

Szkoda, że jak kupiłem za 10 zm Smy do tej pory ich nie mam.. A Administracja milczy - tak pisałem na forum do Endymion.. ;//

Serwer fajny, ale kasa poszła w błoto. ;/

Opublikowano

Szkoda, że jak kupiłem za 10 zm Smy do tej pory ich nie mam.. A Administracja milczy - tak pisałem na forum do Endymion.. ;//

Serwer fajny, ale kasa poszła w błoto. ;/

z tego co wiem to takie sprawy trzeba załatwiać przez reklamacje na stronie obsługującej płatności ;)

A znając życie to pomyliłeś jedną literkę i teraz problem bo administracja milczy...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Jeśli masz ok 100kk to kupuj szkaty z ksiegami umiejetnosci po 20kk za 200 szt i otwieraj. Powoli da rade sie dorobic :D Mniej wiecej przy wydaniu 100kk masz +- 100kk na plusie :)

Opublikowano

Jak można dobrze zarobić na 61lvl'u?

Na tym lv to zmianki na tym dt jeszcze możesz.Najlepiej stać na 55lv i dorobić sie na zmiankach na eq w ktorym dasz rade zrobić azraela.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Na tym lv to zmianki na tym dt jeszcze możesz.Najlepiej stać na 55lv i dorobić sie na zmiankach na eq w ktorym dasz rade zrobić azraela.

No to lipa. Warto robić dropka na dungeon z orkami albo do m1 na zmianki?

579571423327107377857.png

Opublikowano

@xCh3ster

W m1 nie dropi się zmianek, możesz iść na tym 61lv i dropać zmianki w dt lub zrobić tego dropa 35lv i wo. Jeszcze możesz zrobić dropka 35lv i dropać ulepki sohan/pustynia, bo znowu są w cenie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

@xCh3ster

W m1 nie dropi się zmianek, możesz iść na tym 61lv i dropać zmianki w dt lub zrobić tego dropa 35lv i wo. Jeszcze możesz zrobić dropka 35lv i dropać ulepki sohan/pustynia, bo znowu są w cenie.

Warto dobić do 75lvl'a i klepać metki na 7 piętrze w dt?

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...