Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@harry22 to dziwnego bo sam mam 55 z aura p do tego is dzik fryz kostium pet, rib sr 48 po biologu i jakoś bije max 7k więc nw skad wziales 12k..

@ksh33

Atal boga smokow, heler 270 wartosci dowodzenie 85wartosci dzik 20moby kostium 50wartosc fryz 10moby pet 10moby rib 46sr kd+5 ebo+9 3sloty z ebo pas 50lv+9 7moby, roski 70/90 wartosci wody 50wartosci w tarczy bony 12sila/zreka zbroja 50wartosci metinologia na m1 i kon na 25lv.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Opłaca się zaczynać?

Są tu jakieś ''osoby'', które pomagają na start czy coś takiego?

Ile osób online

Oplaca.

Nie, nikt Ci nie da eq i kasy, nie potrafisz sobie sam zarobic...?

Duzo, ponad 1k

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opłaca się zaczynać?

Ile osób online

1. Ta

2. Oczywiście, po m1 biega święty mikołaj i daje każdemu nowemu graczowi całe eq exp +9 do dropu na 35lvl

3. W niedzielę rekord był prawie 1,7k

tenor.gif

Opublikowano

@up

Leca nawet dobrze, w 30min w v3 dropem 50 dyn

ja na wo 35 lvl przez 33minuty dropłem tylko 1

Ale za to z każdego metka leciała mi różdżka :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

@up

Świetnym pomysłem jest rękawica złodzieja + bicie po więcej, niż 1 grupka. Naprawdę polecam ten sposób, z 1 spota leci mi nawet do 5 dyń na WO.

tenor.gif

Opublikowano

@up

Świetnym pomysłem jest rękawica złodzieja + bicie po więcej, niż 1 grupka. Naprawdę polecam ten sposób, z 1 spota leci mi nawet do 5 dyń na WO.

a widzisz...biłem po jednym stworku bez rękawicy...

Opublikowano

Opłaca się zaczynać?

Ile osób online

1. Tak

2. ---

3. Nawet 1,5k + ludzi jest naprawde dużo 

Jak dla mnie na obecną chwile jeden z najlepszych serwerów , sam wróciłem i zacząłem grać po raz 2 :D

Polecam

Opublikowano

Co to sięodjaniepawliło? Wszedlem pierwszy raz na wymiar wladcow latwy moim bodym 35, i nie pojawil sie zaden boss. Jak sie wylogowalem to teraz zbugowalo mi postac i przy ekranie ładowania wywala do logowania. Moge jakos odbugowac postac? Czy pora szukac innego serwera? ;/

Opublikowano

Co to sięodjaniepawliło? Wszedlem pierwszy raz na wymiar wladcow latwy moim bodym 35, i nie pojawil sie zaden boss. Jak sie wylogowalem to teraz zbugowalo mi postac i przy ekranie ładowania wywala do logowania. Moge jakos odbugowac postac? Czy pora szukac innego serwera? 

na stronie

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim dostałem kod na smocze monety. Ponieważ nie gram już w metina zrobie komuś prezent i oddam mu ten kod. Zasady są takie: Pierwsza osoba która napisze mi swoje imie, nick z gry, klase postaci oraz lvl w grze dostanie KOD. Jesli ktos nie zachowa tej formy to kod dostanie nastepna osoba. Czas start! :-)

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim dostałem kod na smocze monety. Ponieważ nie gram już w metina zrobie komuś prezent i oddam mu ten kod. Zasady są takie: Pierwsza osoba która napisze mi swoje imie, nick z gry, klase postaci oraz lvl w grze dostanie KOD. Jesli ktos nie zachowa tej formy to kod dostanie nastepna osoba. Czas start! :-)

może jeszcze frytki do tego?

No ale znajdą się d3bile co na to polecą ;)

Opublikowano

Piotr nick Papiesh poziom 21 (i 37%) 

Opublikowano

Janusz nick Papierzak2137 poziom 69 klasa mag

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...