Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest info na temat tego że Automatyczne podnoszenie działa od 30 lvl ? Bo nie widziałem tego i chciałem podropić 1 lvl a tu dupa 200sm w dupe

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie jest info na temat tego że Automatyczne podnoszenie działa od 30 lvl ? Bo nie widziałem tego i chciałem podropić 1 lvl a tu dupa 200sm w dupe

Jak zalogujesz sie na postać z niższym lv niż 30 to pojawia sie komunikat na czacie że działa od 30 lv :)

Opublikowano

rEGlH3i.jpg

Witajcie!

W sobotę (05.11.2016) odbędzie się na serwerze konkurs OX.

[Królestwo Shinsoo]  Wejście na arenę otworzymy o godzinie 17:50

[Królestwo Chunjo]   Wejście na arenę otworzymy o godzinie 18:30

[Królestwo Jinno]      Wejście na arenę otworzymy o godzinie 19:20

Godziny otwarcia areny dla królestw Chunjo i Jinno mogą ulec zmianie. Są to tylko orientacyjne godziny, gdyż wszystko będzie zależało od przebiegu poprzedniego konkursu.

Dodatkowo następnego dnia czyli w niedzielę (06.11.2016) o godzinie 15:00 zostaną uruchomione raty:

20% Punktów Doświadczenia

20% Szansa na zdobycie przedmiotu

Bonusy będą aktywne do godziny 22:00 tego samego dnia.

Pozdrawiamy,
Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Mam problem, napisałem równą dobe temu do orchidei, exo i 0 odpowiedzi a są obecni na forum, suport chyba nie działa, wiec do kogo mam się zgłosić?

Opublikowano

Mam problem, napisałem równą dobe temu do orchidei, exo i 0 odpowiedzi a są obecni na forum, suport chyba nie działa, wiec do kogo mam się zgłosić?

Wejść na ts3.

Opublikowano

@Endymion

Jakieś postępy w szukaniu przyczyny wywalania clienta? Ostatnimi czasy to jest parodia, żeby na 10 zmian Ch 5x zamykało clienta.

Mam to samo i tylko na Vesterisie tak sie dzieje ;/

Opublikowano

@Endymion

Jakieś postępy w szukaniu przyczyny wywalania clienta? Ostatnimi czasy to jest parodia, żeby na 10 zmian Ch 5x zamykało clienta.

3 sekundy czekania przy zmianie ch i problem rozwiązany

chociaż tu faktycznie wywala częściej, niż na innych serwerach

tenor.gif

Opublikowano

Administracja zacznie odpowiadać na pw ? od 4 dni 0 pomocy, na tsie tez nikt nie schodził jak czekałem 5h.

Codziennie jesteśmy na ts, jeśli czekasz na kanałach Orchidea, Exo, Endymion - nie ma szans, abyś nie uzyskał pomocy. No, chyba, że czekałeś od 7 rano do południa.

xdnXBJo.png

Opublikowano

administracja wchodzi do gry banować boty? bo 5lvla na spocie za m1 z rangą rycerski to ja dawno nie widziałem xD

Moda na m1 byla z rok temu, teraz kazdy w dt na zmiankach siedzi tzn m2bob siedzi ^^

Opublikowano

W sumie odechciało mi się grać tu. Szybkość patchowania gry to jakaś kpina... 64kb/s  121mb pobierać mi będzie godzine 

Z netem mam wszystko ok gre pobrałem w niecałe 5minut 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

W sumie odechciało mi się grać tu. Szybkość patchowania gry to jakaś kpina... 64kb/s  121mb pobierać mi będzie godzine 

Z netem mam wszystko ok gre pobrałem w niecałe 5minut 

to spaczuj w nocy

co Ci da ta godzina, idź na spacer, czy coś i się zrobi w tym czasie

tenor.gif

Opublikowano

Duzo da ta godzina bo chciałem sobie pograć a o 22 ide spać bo na 6 do pracy muszę wstać. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Administracja myślała nad wprowadzeniem alchemii ?

Takiej jaka jest na globalu, na którą trzeba byłoby poświęcić sporo czasu i niskie lvl'e miały by dodatkowy zarobek.

Opublikowano

Wróciłem dzisiaj na serwer po dość dlugiej przerwie-BooM miłe zaskoczenie :),ludzi gra naprawdę dużo,na niskim lvlu da się zarobić.

Jest tak samo jak zaraz po starcie-serwer KOZAK :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...