Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie chodzi mi o tego z isu 60lv on zawsze zostaje z tym 60lvem? Nawet jak go przeżuce na drugie konto?

no jeśli masz peta 60lvl to chyba logiczne, że 60 cały czas tam jest

tenor.gif

Opublikowano

Trochę przekłamany ten Medium bliżej temu do Hard / Medium niż do Medium

Itemy - Hard

Exp - Medium

Yangi - Hard

Yangi hard? posiedz na zmiankach to sie easy staną, od stania kolo kowala kasy nie przybywa :)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Trochę przekłamany ten Medium bliżej temu do Hard / Medium niż do Medium

Itemy - Hard

Exp - Medium

Yangi - Hard

tutaj jedynie bonowanie może być hard, ale patrząc na to, ile zmianek można wydropić w godzinę... to jedynie zrobienie perf itemka to hard

tenor.gif

Opublikowano

No właśnie chodzi mi o tego z isu 60lv on zawsze zostaje z tym 60lvem? Nawet jak go przeżuce na drugie konto?

no jeśli masz peta 60lvl to chyba logiczne, że 60 cały czas tam jest

Jeżeli jest to pet ktorego trzeba expic to lvl jest przypisany do postaci.

A jezeli jest to pet który na starcie ma 60lvl to na kazdej postaci taka bedzie mial.

Jeden kosztuje 400 a drugi 800sm.

Opublikowano

Stabilność serwera jak leżała tak leży. Nic się nie poprawia a administracja nawet nie dam informacji czy coś jest w tym kierunku robione.

Często nie działa np ch1 m1, z gry wywala podczas chociażby bicia mobów a w szczególnosci przy teleportacji lub zmianie channeli.

Na forum również aktywność leży.

Zresztą co ja się bede powtarzał...

Opublikowano

Własnie wywaliło ch1 m1 chunjo.

To już sie powoli smieszne robi.

Stabilność serwera jak leżała tak leży. :( Jak tak bardzo Ci to wszystko przeszkadza to zakończ grę, nie umiem naprawić pewnych rzeczy i tyle, przepraszam.

Opublikowano

Stabilność serwera jak leżała tak leży. Nic się nie poprawia a administracja nawet nie dam informacji czy coś jest w tym kierunku robione.

Często nie działa np ch1 m1, z gry wywala podczas chociażby bicia mobów a w szczególnosci przy teleportacji lub zmianie channeli.

Na forum również aktywność leży.

Zresztą co ja się bede powtarzał...

Od dzisiaj grasz w metin? im więcej graczy tym więcej bugów na tym silniku co raczej powinno cię cieszyć, bo masz z kim grać :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

serwer typu :"psikuta bez s"

byly pompy i jakis tam inne od jakiegos sury Prestie nie wspomne o klasikach i tych innych na M...

Ork Czarodziej to chyba ziom serwera: ile zmianek wydropisz w godzine 300 szt? za 60 baniek gdzie truciak kosztuje 12 kkk

klepanie marmurow za 25kk robi sie nudne

tak jak napisal Kerri, forum jakis nebemori kasuje posty jak swego czasu na starej dobrej Pandorze Salamander (nie tym syfie co teraz)

przy weekedndzie ch1 zwiedzic to luksus

rekawica z IS dziala jak zwykla wydropiona ze skrzyn lub z metinow

auto podnoszenie z IS dziala tylko na skrzynie Vesteris, nie podnosi skrzyn z ziolami nie wiem jak z blaskami :)

ciekawe czy IS wogole dziala obu nie tak jak na Presti :)

do medium duzo mu brakuje, siedziec w grze 24/24 to lekka przesada

diablo3x.png

Opublikowano

Stabilność serwera jak leżała tak leży. :( Jak tak bardzo Ci to wszystko przeszkadza to zakończ grę, nie umiem naprawić pewnych rzeczy i tyle, przepraszam.

Standardowa opowiedz, jak się nie podoba to nie graj.

Problem z wywalaniem przy zmianie channeli był zawsze, ale ostatnio (przynajmniej w moim przypadku) się nasilił. Do tego doszły te nie działające miasta i zwykłe wywalanie podczas expienia.

Może jakbyś się bardziej przyłożył to byś naprawił, albo poproś znajomego technika żeby ci pomógł czy cokolwiek...

Problemem na serwerze nie jest tylko jego stabilność ale również aktywność administracji na forum. Jak już pisałem w dziale propozycje niektóre tematy stoją ponad miesiąc i 0 odzewu od was czy taka propozycja mogłaby być wprowadzona czy też nie. Na pw odpisuje tylko Orchidea. Support nie działa. Na tsie się czeka dość długo na pomoc, już nie wspomnę ze w dziale ''pytania i problemy'' też rzadko pomagacie.

Gram i będę grał bo mi się serwer podoba ale widzę też spore minusy serwera i własnie wyraziłem swoja opinie.

Opublikowano

serwer typu :"psikuta bez s"

byly pompy i jakis tam inne od jakiegos sury Prestie nie wspomne o klasikach i tych innych na M...

Ork Czarodziej to chyba ziom serwera: ile zmianek wydropisz w godzine 300 szt? za 60 baniek gdzie truciak kosztuje 12 kkk

klepanie marmurow za 25kk robi sie nudne

tak jak napisal Kerri, forum jakis nebemori kasuje posty jak swego czasu na starej dobrej Pandorze Salamander (nie tym syfie co teraz)

przy weekedndzie ch1 zwiedzic to luksus

rekawica z IS dziala jak zwykla wydropiona ze skrzyn lub z metinow

auto podnoszenie z IS dziala tylko na skrzynie Vesteris, nie podnosi skrzyn z ziolami nie wiem jak z blaskami :)

ciekawe czy IS wogole dziala obu nie tak jak na Presti :)

do medium duzo mu brakuje, siedziec w grze 24/24 to lekka przesada

kim ty typie jesteś, bo z tego co piszesz to widzę w tobie jedynie jakiegoś dropa 20lvl z m2

2,5k zmianek w 1h na lajcie dropisz

marmury pająka ponoć po 60kk stoją

rękawica podwaja drop, jak zawsze, co w tym dziwnego? xdd

idź sobie na xenoxa, czy argentusa, bo tylko taki serwer chyba będzie ci odpowiadał

jeśli ten serwer jest trudniejszy, niż medium to można wyje*ać te wszystkie oznaczenia serwerów, bo kiedyś to by się łapało nawet pod easy

^up przy zmianie ch to by mogło pomóc ograniczenie czasowe jak przy zmianie postaci/wylogowaniu, a to gracze na pewno ciepło by przyjęli

tenor.gif

Opublikowano

Standardowa opowiedz, jak się nie podoba to nie graj.

Problem z wywalaniem przy zmianie channeli był zawsze, ale ostatnio (przynajmniej w moim przypadku) się nasilił. Do tego doszły te nie działające miasta i zwykłe wywalanie podczas expienia.

Może jakbyś się bardziej przyłożył to byś naprawił, albo poproś znajomego technika żeby ci pomógł czy cokolwiek...

Problemem na serwerze nie jest tylko jego stabilność ale również aktywność administracji na forum. Jak już pisałem w dziale propozycje niektóre tematy stoją ponad miesiąc i 0 odzewu od was czy taka propozycja mogłaby być wprowadzona czy też nie. Na pw odpisuje tylko Orchidea. Support nie działa. Na tsie się czeka dość długo na pomoc, już nie wspomnę ze w dziale ''pytania i problemy'' też rzadko pomagacie.

Gram i będę grał bo mi się serwer podoba ale widzę też spore minusy serwera i własnie wyraziłem swoja opinie.

A co ja Ci mam powiedzieć więcej? Nie umiem naprawić pewnych rzeczy, nie jestem alfą i omegą więc jeżeli to Ci przeszkadza to możesz zakończyć grę.

Jeżeli masz problem do tego, że tylko Orchidea odpisuje na PW to polecam wejść na stronę http://vesteris.pl/sub/administracja i zobaczyć opcje kontaktu z danymi administratorami. Kontakt przez Forum jest tylko z Orchideą więc nie rozumiem o co masz w tej kwestii problem. 

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem sie ?

Jakies lagi tez sa na serwerze.. , bedzie naprawione ?

HLnGt4S.gif

Tutaj możesz zobaczyć czas logowania u mnie, raczej jest normalnie. :)

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem sie ?

Jakies lagi tez sa na serwerze.. , bedzie naprawione ?

HLnGt4S.gif

Tutaj możesz zobaczyć czas logowania u mnie, raczej jest normalnie. :)

Mam problem z odpaleniem clienta, napisałem do was PW - 0 odpowiedzi, przeczytała tylko Orhidea, która nie może mi pomóc, napisałem temat w Pytania i problemy - 0 odpowiedzi, support - nie działa, jest wgl jakaś opcja, żeby uzyskać od was pomoc?

Opublikowano

@Endymion

Ja rozumiem że nie potrafisz czegos naprawić, ale tutaj nie chodzi tylko o to, a o wiele rzeczy które olewacie.

Głównie forum np dział propozycje, pytania i problemy, odpisywanie na pw (bo moim zdaniem i pewnie wielu osób to właśnie forum powinno być centrum pomocy a nie ts3)

Zacznijcie być aktywny na forum bo masa osób narzeka że musi czekać na pomoc po kilka dni. To już chyba potrafisz? 

Opublikowano

@Endymion

Ja rozumiem że nie potrafisz czegos naprawić, ale tutaj nie chodzi tylko o to, a o wiele rzeczy które olewacie.

Głównie forum np dział propozycje, pytania i problemy, odpisywanie na pw (bo moim zdaniem i pewnie wielu osób to właśnie forum powinno być centrum pomocy a nie ts3)

Zacznijcie być aktywny na forum bo masa osób narzeka że musi czekać na pomoc po kilka dni. To już chyba potrafisz? 

Jeżeli chodzi o propozycje to Exo zazwyczaj robi tak że czeka x czasu aż się nagromadzi parę propozycji i po tym czasie na wszystkie odpowiada 

W dziale pytania i problemy zawsze odpowiadają bardziej obeznani gracze 

Opublikowano

@Endymion co się dzieje? Dziennie wywala clienta dobre 20 razy :/ 

i to tak bez Kappy.. :x

NO K***A nie wytrzymam, 3 razy sie logowalem, 3 razy sie zalogowalem i po sekundzie clienta wypierdoliło =,=

Opublikowano

@Endymion co się dzieje? Dziennie wywala clienta dobre 20 razy :/ 

i to tak bez Kappy.. :x

NO K***A nie wytrzymam, 3 razy sie logowalem, 3 razy sie zalogowalem i po sekundzie clienta wypierdoliło =,=

A wczoraj pewnie tak nie było, żadnej aktualizacji clienta nie było od dawna. Co ja w takich kwestiach mogę zrobić, jeżeli to się nasila nagle i nie mam wpływu na to...

Opublikowano

@Endymion od dłuższego czasu tak mam, nie wiem czy tylko ja, ew. spróbuję jeszcze clienta wykapować znowu, ale wątpię, żeby to coś dało.

Btw. Skoro Ty nie wiesz o co może chodzić, to zapytaj innego technika? Chyba, że to dla Ciebie jakiś wstyd.. 

Opublikowano

dlaczego jednym działa wymiar władców średni a drugim nie respią się bossy?

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...