Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na serwerze został wykryty błąd krytyczny, który mógł skutkować problemami w dalszej rozgrywce. Z tego powodu serwer został wyłączony na czas bliżej nieokreślony (tzn do zakończenia prac nad naprawą problemu).

Wszystkie informacje na temat postępu prac itd będą podawane na wszystkich dostępnych nam źródłach kontaktu z graczami.

Przepraszamy za problemy,

Administracja Vesteris.pl

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak można dobrze zarobić na 61lvl'u?

Na tym lv to zmianki na tym dt jeszcze możesz.Najlepiej stać na 55lv i dorobić sie na zmiankach na eq w ktorym dasz rade zrobić azraela.

No to lipa. Warto robić dropka na dungeon z orkami albo do m1 na zmianki?

@xCh3ster

W m1 nie dropi się zmianek, możesz iść na tym 61lv i dropać zmianki w dt lub zrobić tego dropa 35lv i wo. Jeszcze możesz zrobić dropka 35lv i dropać ulepki sohan/pustynia, bo znowu są w cenie.

Warto dobić do 75lvl'a i klepać metki na 7 piętrze w dt?

C*****y drop będzie.

Lepiej na 55.

Jak masz już dobijać to 80 i latać dt/dc.

Opublikowano
Serwer za około 10 minut zostanie włączony.

Chwilowo powróciliśmy do konfiguracji z brakiem możliwości wystawiania przedmiotów na sklep, będąc na innej mapie.

Na wszystkie konta zostały nałożone bonusowe Pierścienie, Rękawice oraz automatyczne podnoszenie na 24 godziny.

Pozdrawiamy i dziękujemy za cierpliwość,

Administracja Vesteris.pl

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że wszystkie kotlety wystygły, a ten serwer jest ostatnim bastionem polskich serwerów metin2, to postanowiłem tu wrócić - chyba już po raz trzeci i tym razem wbić maksa.

Gorąco polecam każdemu top1 serw

Opublikowano

Na tym lv to zmianki na tym dt jeszcze możesz.Najlepiej stać na 55lv i dorobić sie na zmiankach na eq w ktorym dasz rade zrobić azraela.
@xCh3ster

W m1 nie dropi się zmianek, możesz iść na tym 61lv i dropać zmianki w dt lub zrobić tego dropa 35lv i wo. Jeszcze możesz zrobić dropka 35lv i dropać ulepki sohan/pustynia, bo znowu są w cenie.

C*****y drop będzie.

Lepiej na 55.

Na 55 nie wejdę na 7 piętro  :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

@xCh3ster

C*****y drop będzie.

Lepiej na 55.

Na 55 nie wejdę na 7 piętro :D

Robisz party inną postacią 75, zazwyczaj jest to buff i przenosisz się.

Opublikowano

ciekawy jestem czy utrzyma się się liczba graczy po starcie balmory s3

na pewno nie, ludzie pójdą tam chociaż po to, żeby zobaczyć jak to jest na łatwiejszym globalu

a potem i tak większość wróci, bo vesteris łatwiejszy xD

tenor.gif

Opublikowano

na pewno nie, ludzie pójdą tam chociaż po to, żeby zobaczyć jak to jest na łatwiejszym globalu

większe lvl zostaną na serwie a te mniejsze przejdą na b3 :)

Opublikowano

Po czym balmora pierdolnie i wrócą xD 

Opublikowano

Po czym balmora pierdolnie i wrócą xD

Jakikolwiek argument popierający tezę, że b3 pi*rdolnie? Bo ja takiego nie znajduję, ale co ja tam wiem, to nie ja gram zawodowo.

Opublikowano

Ale Panowie, z całym szacunkiem zarówno do Was jak i Balmory, to temat o Vesterisie, a nie o tym, czy Balmora pierdolnie, czy nie. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwer fajny, ale najbardziej dobija mnie nowość typu sklepy offline. Jestem już na to za stary ;) Za dużo ich jest, wole inne klimaty. Tak to serwer godny polecenia.

Usunąłem dziś Vesteris'a , jak 15 raz spaliłem stał na +9 metalami - pech z*******y albo bug jakiś nie wiem. Normalnie niewiarygodne. Lepiej kupić stal +9 gotową, ale ja wolę robić wszystko sam, satysfakcja.

Opublikowano

Serwer fajny, ale najbardziej dobija mnie nowość typu sklepy offline. Jestem już na to za stary ;) Za dużo ich jest, wole inne klimaty. Tak to serwer godny polecenia.

Usunąłem dziś Vesteris'a , jak 15 raz spaliłem stał na +9 metalami - pech z*******y albo bug jakiś nie wiem. Normalnie niewiarygodne. Lepiej kupić stal +9 gotową, ale ja wolę robić wszystko sam, satysfakcja.

ja okrągłą na +9 wbijałem 15 razy metalem i 2x mistykiem xdd

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...