Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah. Dopiero teraz odkryli tego buga a już pisałem miesiąc temu, że on występuje ;). Na całe szczęście zarobiłem na tej kupie ponad 40kkk i opchnąłem na allegro.Serwer umarł niestety :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tyś chyba śmierci nie widział jak dla Ciebie serwer umarł. Cały czas ma sie dobrze, ludzi gra ponad tysiąc wieczorami. Oj ludzie, ludzie.

Ale to tylko własna bezmyślność.

22 kwietnia zgłosiłem, że da się wymieniać sekrety w nieskończoność ale widać, że pomyśleliście, że to troll.

No bywa. ;D.

Pozostało poczekać na xyz. Co z tego, że graczy jak to mówisz ponad 1k, skoro ceny spadły dla leveli poniżej 75 do zera. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah. Dopiero teraz odkryli tego buga a już pisałem miesiąc temu, że on występuje ;). Na całe szczęście zarobiłem na tej kupie ponad 40kkk i opchnąłem na allegro.Serwer umarł niestety :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tyś chyba śmierci nie widział jak dla Ciebie serwer umarł. Cały czas ma sie dobrze, ludzi gra ponad tysiąc wieczorami. Oj ludzie, ludzie.

22 kwietnia zgłosiłem, że da się wymieniać sekrety w nieskończoność ale widać, że pomyśleliście, że to troll.

No bywa. ;D.

Pozostało poczekać na antarisa. Co z tego, że graczy jak to mówisz ponad 1k, skoro ceny spadły dla leveli poniżej 75 do zera. ;)

To prawda, wszystko spadło z ceny.. Trzeba sporo czasu poświęcić by coś zarobić.

Opublikowano

No bywa. ;D.

Pozostało poczekać na antarisa. Co z tego, że graczy jak to mówisz ponad 1k, skoro ceny spadły dla leveli poniżej 75 do zera. ;)

To prawda, wszystko spadło z ceny.. Trzeba sporo czasu poświęcić by coś zarobić.

Skoro wszystko spadło z ceny to jaki sens ma 2 zdanie? xD

Jak zaczynałem zmianki były po 20kk, qiliny 1kkk, kolce 75 2kkk. Teraz masz zmianki za 20kk, qiliny widziałem za 550kk, a kolce 75 z 1,3. Faktycznie ku*wa, nie da się zarobić.

tenor.gif

Opublikowano

No bywa. ;D.

Skoro wszystko spadło z ceny to jaki sens ma 2 zdanie? xD

Jak zaczynałem zmianki były po 20kk, qiliny 1kkk, kolce 75 2kkk. Teraz masz zmianki za 20kk, qiliny widziałem za 550kk, a kolce 75 z 1,3. Faktycznie ku*wa, nie da się zarobić.

Zmianki 17  :lenny:  

Szykujecie coś na jutro?

Opublikowano

Serwer MEGA, zarobić się da tylko trzeba chcieć ;].

~3h na DT ( 7 piętro ) i można luźno wyciągnąć ~400-500kk ;]

Opublikowano

Czy właściciel postaci Den, które nagminnie bugował sekrety dostał już blokadę konta, tak jak my, którzy zgłosiliśmy ten błąd gry? :) #bugivesterisa

Opublikowano

Serwer MEGA, zarobić się da tylko trzeba chcieć ;].

~3h na DT ( 7 piętro ) i można luźno wyciągnąć ~400-500kk ;]

Że co? po tym bugu na sekrety to hajs ze zmianek bd miał i to o wiele mniej ;x

Opublikowano

permy za smieszne sekrety gdzie to gowno warte rozumiem mistyki etc co sie dzieje xD

A dlaczego sa nic nie warte?

Bo bug był od bardzo bardzo dawna i wszyscy porobili skille, i obecnie nie ma kompletnie popytu na KU/sekrety

Widziales jak wygladaja inne serwery metina, ktore padaja po paru tyg lub maja swoj 4 rework? probujesz na sile zaszkodzic dobremu serwerowi ktory sie juz trzyma rok, piszesz jakies bzdury ze gra malo graczy, kazdy wystawia po 6 shopow (malo kto tak robi) i widzisz problem w tym ze zbanowali ci konta? 

Dzialasz na szkode serwera to ban na wszystkie konta, nie rozumiem co w tym dziwnego? smieszny jestes typie.

Opublikowano
Witajcie.

Dnia 02.06.2016 o godzinie 23:30 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna. Zmiany, które pojawią się na serwerze:

- Komunikat o ilości sklepów, w których znajduje się szukany przedmiot

s8XOwic.png

- Komunikat gdy przedmiot nie znajduje się w żadnym sklepie

YPzBeX1.png

Aby wejść na serwer po aktualizacji wymagana będzie aktualizacja clienta gry.

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Na serwerze już niestety małymi krokami gospodarka serwerowa się psuje, zmianki, ku, ulepki. Za to eq za taką samą cene ;/

Opublikowano

Na serwerze już niestety małymi krokami gospodarka serwerowa się psuje, zmianki, ku, ulepki. Za to eq za taką samą cene ;/

Ceny eq spadły straszliwie ... w porównaniu z tym co ja zaczynałem grę, teraz to są strasznie małe sumy ale też mniej sie zarabia więc wszystko się wyrównuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...