Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drama o sekrety XDDD które są warte , nie wiem max 10kk ? Nie gram od bardzo dawna więc moge sie mylić :D

Wprowadziliście ten 125lv itd. ? Jak nie to kiedy , czy zrezygnowaliście z tego ? 

Serwer polecam , jak na obecną chwilę topka.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drama o sekrety XDDD które są warte , nie wiem max 10kk ? Nie gram od bardzo dawna więc moge sie mylić :D

Wprowadziliście ten 125lv itd. ? Jak nie to kiedy , czy zrezygnowaliście z tego ? 

Wlasnie dlatego są warte 10kk :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Od kiedy grałem sekrety były gówno warte , a wątpie by ktoś od razu łyknął to że jest bug  ;)

­

Opublikowano

Od kiedy grałem sekrety były gówno warte , a wątpie by ktoś od razu łyknął to że jest bug  ;)

­

Jak zaczałem 2 tyg temu to sekrety stały po 30-40kk (aura) i trzeba było chwile popisać aż sie kupi,teraz z dupy pojawilo sie pełno sklepików gdzie stoi po 20 takich sekretów po 10kk

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

Jak zaczałem 2 tyg temu to sekrety stały po 30-40kk (aura) i trzeba było chwile popisać aż sie kupi,teraz z dupy pojawilo sie pełno sklepików gdzie stoi po 20 takich sekretów po 10kk

Grałem od startu i jak je dodali to były w cenie na początku, potem jak wszystko spadło :) Ale nie ma co się kłócić to nie jest temat do tego . 

A co do systemu to fajnie sie zapowiada

­

Opublikowano

oboje się tylko pogrążacie...

typie, skoro miałeś buga - trzeba było go zgłosić i dostać coś w nagrodę.... ALBO? robić $$$$ i nikomu nic nie mówić.... kupiłbyś full eq,postacie, dosłownie wszystko i sprzedawał na allegro za realne pieniądze. A tak tylko spowodowałeś gównoburzę lol xD

Administracja pobanowała prawidłowo. Powinny być bany na każde konto z tego ip  i jeszcze te połączone z ip...

Zglaszalem, dawno temu, endo sie nie chcialo usuwac.

Wiesz jak ciezko odprowadzic podatek do US za sprzedaz czegos wirtualnego na allegro bez dzialalnosci? Podpowiem ze bardzo ciezko.

Administracja pobanowała prawodłowo? Dostałem bana z prywadnych pobudek endo. Czy to moja wina że bug wystąpił? Nie. W regulaminie nie ma słowa o tym, żeby nie korzystać z bugów więc o co chodzi? Tak poza tym wasz regulamin wygląda tak:

http://screenshot.sh/oBEUBHZ1eSZLF

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/10-regulamin/#entry70458

Kary - Gra punkt 2 podpunkt 8

"- świadome wykorzystywanie błędów gry w celu uzyskania jakichkolwiek korzyści"

Mam nadzieje że mój post wszystko ci wyjaśnił :) 

Opublikowano

Szukanie przedmiotów w sklepach offline pojawiło się już na serwerze. Jest to testowa opcja, została wprowadzona na tydzień. Czekam na opinie i ewentualne sugestie. :)

Opublikowano

Co do Regulaminu, prawidlowy Regulamin serwera Vesteris znajduje sie na jego FORUM.

Zapraszamy do testowania wyszukiwarki przedmiotow! :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

AHm . Graty endymion. Dostać bana tylko dlatego , że kupiło się od kogoś tanio sekrety.  Gosciu ten bug jest tylko i wyłącznie Twoją winą . Mam nadzieje, ze mi to wyjaśnisz... Bo to na pewno nie przejdzie .  

Kompletnie tego nie przemyślałeś i nie sprwdziles. Dałeś bana jak popadnie. 

I to jest serwer na niby "wysokim poziomie " . 

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

AHm . Graty endymion. Dostać bana tylko dlatego , że kupiło się od kogoś tanio sekrety.  Gosciu ten bug jest tylko i wyłącznie Twoją winą . Mam nadzieje, ze mi to wyjaśnisz... Bo to na pewno nie przejdzie .  

I to jest serwer na niby "wysokim poziomie " . 

Serio myslales ze endy zbanuje uzywajacych buga? Za glupi jest na to, zgaduje ze bylo wyszukiwanie w bazie ludzi z ilością sekretów większą niż 20 czy tam ile i odrazu perm.

Opublikowano

Troche nielogiczne ... A jeśli ktos kupil uczciwie zarabiając ? To tez perm ?

Noo powiem wam, ze czekam z niecierpliwoscią az administracj to wytłumaczy ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

eI to jest serwer na niby "wysokim poziomie " . 

Serio myslales ze endy zbanuje uzywajacych buga? Za glupi jest yl

TO jest jego bład. Mnie jako gracza to kompletnie nie interesuje, hurtem kupiłam sekrety i mam za to dostać bana ? NO wtf gdzie tutaj logika ?

Jeszcze rozumiem, zebym wykorzystywała bug. Ale za to , ze je kupiłam kompletnie o tym nie wiedząc ? Przecież nie będę non stop sprawdzać forum itd., nie każdy ma na to czas.

Opublikowano

permy za smieszne sekrety gdzie to gowno warte rozumiem mistyki etc co sie dzieje xD

A dlaczego sa nic nie warte?

Bo bug był od bardzo bardzo dawna i wszyscy porobili skille, i obecnie nie ma kompletnie popytu na KU/sekrety

Opublikowano

permy za smieszne sekrety gdzie to gowno warte rozumiem mistyki etc co sie dzieje xD

A dlaczego sa nic nie warte?

Bo bug był od bardzo bardzo dawna i wszyscy porobili skille, i obecnie nie ma kompletnie popytu na KU/sekrety
Nie zrozumiales przekazu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś dostał perma to ja osobiście polecam wejść na ts3.vesteris.pl i pogadać z administratorem zamiast spamic na mpc :)

Obiecuje wam że na 100% się dogadacie 

Opublikowano

Jeżeli ktoś dostał perma to ja osobiście polecam wejść na ts3.vesteris.pl i pogadać z administratorem zamiast spamic na mpc :)

Obiecuje wam że na 100% się dogadacie 

Wszystko ma swoją cenę. ;)

Opublikowano

Jak w więzieniu, każdy ukarany za niewinność. xD

Zamiast spamować na forum, może na tsie zawitaj ? 

Przyznaj się, czy chociaz jedną osobe sprawdziles z tymi sekretami. Odpowiem Ci.. nie . 

CO do serwera , pomylilam się. Nie polecam

Opublikowano

Hahah. Dopiero teraz odkryli tego buga a już pisałem miesiąc temu, że on występuje ;). Na całe szczęście zarobiłem na tej kupie ponad 40kkk i opchnąłem na allegro.

Serwer umarł niestety :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hahah. Dopiero teraz odkryli tego buga a już pisałem miesiąc temu, że on występuje ;). Na całe szczęście zarobiłem na tej kupie ponad 40kkk i opchnąłem na allegro.Serwer umarł niestety :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tyś chyba śmierci nie widział jak dla Ciebie serwer umarł. Cały czas ma sie dobrze, ludzi gra ponad tysiąc wieczorami. Oj ludzie, ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...