Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś podać link do pobrania z jakiegoś hosta? Chciałbym już zacząć pobierać, a strona niestety off.

Podpinam się pod prośbę :D

Opublikowano

Client vesteris.pl oraz patcher:

Widzac problemy techniczne strony oraz forum postanowilem poszukac clienta jak i patchera.

Sa one dokladnie ze strony vesteris.pl, a skanu nie mam. Jesli powstana jakies watpliwosci mam nadzieje, ze ktos z administracji potwiedzi, ze pliki sa prosto ze strony vesteris.pl :)

Client:

https://mega.nz/#!4JMXRagC!oSFqkiujMxWpYrm-0r6td_DWbQmoWjQIE1iPwRrUTCk

Patcher znajduje sie w plikach clienta, jednak na stronie udostepniono go osobno to i ja tak zrobie:

https://mega.nz/#!0JFiVYzR!NioaGaG0R93GXTvQXUBebTxAQuRB4LgPbF3HRkF9mME

Milej gry, chociaz trzeba poczekac na formularz rejestracyjny, ktory znajduje sie na stronie vesteris.pl.

1# Po zalogowaniu sie gra laduje sie dlugo, a po kilku sekundach wywala mnie na pulpit:

- Wystarczy zaaktulizowac pliki clienta, a zeby to zrobic trzeba uruchomic plik vesteris.exe znajdujacy sie w plikach lub pobrac go oddzielnie (Linki sa podane wyzej)

Strona oraz forum są wyłączone z powodu problemów z serwerem ovh, staramy się, aby problem został rozwiązany jak najszybciej.
Opublikowano

Ma ktoś bezpośredni link do klienta? Na laptopie go niestety nie mam, a bym się zalogował..

@Edit - ok znalazłem na poprzedniej stronie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Grafiki z update wygasły.

Przewidujecie z updatem jakieś nowe kostiumy i pety w IS'ie?

3x pet z is łączysz u npc za nowego peta który jest od 115 lv i daje lepsze bonusy + maja byc jakies nowe kostiumy ale ze starymi bonusami 

Opublikowano

Witajcie, było wiele próśb o tego typu innowację, która każdego gracza zadowoli w 101%, mowa tutaj o powrocie do dungeonu w momencie, gdy zostaniemy wyrzuceni, zabraknie nam potek, będziemy musieli coś kupić, nie ważne, po prostu wyjdziemy.

System działa tylko i wyłącznie na dungeonach, w których jesteśmy w grupie i przynajmniej jeden członek grupy nadal jest na wyprawie.

W momencie, gdy wszyscy członkowie grupy opuszczą dungeon, zostaje on zamknięty i nie ma już możliwości powrotu.

Na przykładzie prywatnej Wieży Demonów:

1. Byliśmy na piętrze z kowalem, ale przez jakieś zrządzenie losu nas wyrzuciło.

- Rozmawiamy z npc, który jest odpowiedzialny za wejście do dungeonu.

- Mamy opcję - Wróć do Wieży Demonów.

- Po wciśnięciu i zaakceptowaniu jesteśmy teleportowani do ostatniej lokacji, którą odblokowała nasza grupa, na tym przykładzie będzie to początek piętra z kowalem.

- Jeżeli natomiast wyrzuciło nas na piętrze z kowalem, a nasza grupa przeszła już dalej, przeniesie nas razem z nimi, nie wrócimy już do kowala.

SWy12sv.png

Tego typu innowacja będzie dostępna dla każdego dungeonu, który wykorzystuje grupę min. 2 osób przy wejściu, czyli:

- Wyspa Orków (grupa)

- Prywatna Wieża Demonów (grupa)

- Komnata Baronówny (grupa)

- Katakumby (grupa)

- Strażnica Nemere (grupa)

- Bramy Piekieł (grupa)

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris!

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ogólnie to nie gram na waszym serwerze, ale widać jaką zajebistością w sumie ocieka i jakie rozwiązania wprowadzacie, to się ceni.

Jakbyście stworzyli jakiegoś easy, to napewno bym wbił..

Oby tak dalej chopoki! 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wbijam i gram. Nic lepszego nie ma i chyba już nie będzie. Oby ktoś jeszcze tu grał, bo jak przeglądałem miasta to ogrom sklepów, ale graczy ni widu, ni słychu.

Opublikowano

Po jakim czasie kasujecie niaktywne konta?

@Endymion nie wiem. Pytam, bo jakieś k***y pisały, że nieaktywne konta są kasowane. + zapomniałem loginu, więc myślałem, że poszło się j****. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...