Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie gram już od dłuższego czasu, mój zarobek póki co ogranicza się do DT . eq juz takie jest więc jestem dobrej myśli. Serwer jest dopracowany, myślę ze aktualnie top1 serwerów prywatnych !

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie jest rozpiska kiedy dropi szkaty blasku bo w sobote albo niedziele dropiły i chciałbym widziec kiedy dokladnie nastepne zeby sie przygotowac .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Gdzie jest rozpiska kiedy dropi szkaty blasku bo w sobote albo niedziele dropiły i chciałbym widziec kiedy dokladnie nastepne zeby sie przygotowac .

16:00:00: BLASKI = ON
22:00:00: BLASKI = OFF

Opublikowano

czy misje na poczatkowe lvle jesli mozna odrzucic i odrzucilem to stracilem szanse na jakis staly bonus?

Opublikowano

czy misje na poczatkowe lvle jesli mozna odrzucic i odrzucilem to stracilem szanse na jakis staly bonus?

Nie można odrzucić misji, która daje stały bonus. W dodatku stały bonus u nas można zdobyć tylko z biologa. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie, mam wlaczone nazwy sklepow a nie widze nazw, tzn musze podbiegac do kazdego sklepiku.. jak to naprawic by miec nazwy?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie, mam wlaczone nazwy sklepow a nie widze nazw, tzn musze podbiegac do kazdego sklepiku.. jak to naprawic by miec nazwy?

w opcjach masz taki suwak do regulowania odległości sklepów 

Opublikowano

IS jest czasowy czy stały?

Kostium i fryzury są na 30 dni, czas leci cały czas. Wierzchowce na 4 dni, 4 godziny a czas leci tylko w momencie gdy wierzchowiec jest założony, ppk na 10h, a tak to reszta bodajże stała była.

Opublikowano

IS jest czasowy czy stały?

Kostium i fryzury są na 30 dni, czas leci cały czas. Wierzchowce na 4 dni, 4 godziny a czas leci tylko w momencie gdy wierzchowiec jest założony, ppk na 10h, a tak to reszta bodajże stała była.

Można kupić is w grze? Jeśli tak to za ile?

tzn. fryzure i kostium

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Ile Online?

Około 900.

Zacząłem grać na serwerze i ciężko mi uwierzyć w to, że jest taka ilość graczy. Ale jeżeli jest tak jak mówisz, to naprawdę spoko. To rozumiem mogę być spokojny o to, że tu żadnego reworka nie będzie ? bo ostatnio to rework za reworkiem i nigdzie się dłużej grać nie da ;l> 

xD 

Opublikowano

Ile Online?

Około 900.

Zacząłem grać na serwerze i ciężko mi uwierzyć w to, że jest taka ilość graczy. Ale jeżeli jest tak jak mówisz, to naprawdę spoko. To rozumiem mogę być spokojny o to, że tu żadnego reworka nie będzie ? bo ostatnio to rework za reworkiem i nigdzie się dłużej grać nie da ;l> 

nie bez powodu vesteris został najlepszym serwerem na polskiej scenie metina

Opublikowano

Ile Online?

Około 900.

Panie Maćku jak jest najlepszy to zapraszam i gramy razem <3 

Opłaca się na starcie dropić zmianki, czy jechać z lv i wo robić ? ; d 

xD 

Opublikowano

@UP Zmianki lecą porządnie na każdym lvl, aczkolwiek myślę, że warto od razu z lvl ostro polecieć w górę, bo zarobek na wyższych lvl jest nieporównywalnie lepszy niż na niższych. Serwer serdecznie polecam ;)

Opublikowano

Ile Online?

Około 900.

pha... jebłem

Opublikowano

Ile Online?

Około 900.

pha... jebłem
http://www.mpcforum.pl/topic/1515856-najlepszy-serwer-metin2/

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

te tematy najlepszy serwer mt2 i tak sa sciemnione :D

kto ma wiecej znajomych w administracji mpc ten ma najlepszy serwer proste jak przekupstwo na mpc :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

kto ma wiecej znajomych w administracji mpc ten ma najlepszy serwer proste jak przekupstwo na mpc :D

Najlepszy serwer to chyba taki dobrze dopracowany, odpowiednio zabezpieczony.

Nie wiem jak posiadanie znajomych w administracji ma się do tego, czy serwer dobry lub nie.

Mi się udało odzyskać zagubione konto, więc znów gram i polecam.

Opublikowano

Przecież to było głosowanie i wybierali losowy użytkownicy

Który serwer będzie dla ciebie lepszy? Ten na którym  przez 2 tygodnie   będzie grało  po 3,5k osób i po miesiącu padnie czy ten gdzie jest te  700 osob przez kilka miesięcy 

Opublikowano

Przecież to było głosowanie i wybierali losowy użytkownicy

Który serwer będzie dla ciebie lepszy? Ten na którym  przez 2 tygodnie   będzie grało  po 3,5k osób i po miesiącu padnie czy ten gdzie jest te  700 osob przez kilka miesięcy 

Ten drugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...