Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od czerwca do sierpnia serwer był jeszcze spoko bo sam wtedy jeszcze tu grałem

Ale teraz z każdą aktualizacją serwer robi się coraz większym gównem

Nie Polecam

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

W końcu jakieś konkrety na temat update i to się ceni. Szkoda, że tak długo, ale za to widać bardzo ciekawy efekt końcowy. Serwer jest w topce na rynku i ta aktualizacja zapewne jeszcze doda wiecej wiatru w skrzydła ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Od czerwca do sierpnia serwer był jeszcze spoko bo sam wtedy jeszcze tu grałem

Ale teraz z każdą aktualizacją serwer robi się coraz większym gównem

Nie Polecam

Już napisałam Ci w temacie o Vesterisie jako najlepszym serwerze medium - to nasza pierwsza aktualizacja, wcześniej nie było żadnej, więc.. nie rozumiem? :D Wracaj na Nawie.

ILE ONLINE?

Po reklamie, która się zaczęła około tysiąc. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

jak zarobić na 55lvlu? ogarniam spoty w v3, ale zmianki tak potaniały, że niedługo za darmo można będzie je rozdawać

Opublikowano

jak zarobić na 55lvlu? ogarniam spoty w v3, ale zmianki tak potaniały, że niedługo za darmo można będzie je rozdawać

zmianki 40kk 

perły 20kk 

To według ciebie jest zła cena ?   :)

Jak by ktoś nie wiedział dlaczego zmianki potaniały to wam powiem dlaczego 

Ponieważ na tym serwerze bonusy wchodzą gorej niż na globalu i nie da sie wymieszać eq i przez to że nie da sie wymieszać eq wysokie lv ich już nie skopują wiec nie ma popytu na zmianki i cena spada :)

Wbij 80 lv i lataj dt/dc jak ci sie znudziło dropienie zmianek 

Opublikowano

chodzą słuchy że Endymion zachowuje się jak pan i władca, że doszło nawet do szarpaniny na Team Speak'u między administratorem, a graczem

#mocno_naciągana_historia

Opublikowano

Jest taka opcja, wystarczy ze bedziesz miec buffa. Mam 101 lvl robie all solo i dziennie potrafie zarobić z 6kkk+ jak Wszytko z szopow zejdzie. Kwestia umiejętności gry i czasu

Opublikowano

Pani Orchidea zapomniala dopisac ze okolo 1k ale shopow offline gdzie ja sam stawialem po 3-4 shopy ogolnie serwer małym krokiem pada ;)

shopy offline nie wliczaja sie do licznika

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Pani Orchidea zapomniala dopisac ze okolo 1k ale shopow offline gdzie ja sam stawialem po 3-4 shopy ogolnie serwer małym krokiem pada ;)

Shopy offline nie wliczają się w licznik online - działają jak npc.

Serwer pada? Jest mnóstwo nowych graczy, a youtuberzy sami się zgłaszają do nagrywania. Ale masz rację, z pewnością serwer pada. :v

xdnXBJo.png

Opublikowano

Opłaca się grać?

Administracja coś robi na serwerze ? Nowości ?

Ile osób w godzinach szczytu ?

Oplaca.

Tak, sa eventy jak i nowosci - z reszta zwazajac na post, ktory jest podpiety, to to pytanie jest stosunkowo idiotyczne ^_^

800-1k, rowniez pisane pare postow wstecz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1k graczy? Sam wstawialem ss gdzie w m1 widac moze 30 graczy a reszta to shopy offline eventy? Ktore? Te co sa odpalane automatycznie od początku serwera blaski i lowienie ludzie juz tym rzygaja nowości? Ciagle poprawianie jakis bugow lub zmienianie? Balans dalej gowniany ;) nie wiem po co oszukiwac ludzi ;)

Panie Pofer, ile razy można pisać to samo? Dostałeś bana, słusznego bana, zdenerwowałeś się, napisałeś na mpc, że serwer jest c*****y, no to po co drążyć temat? Swoją drogą ciekawe po co w ogóle grałeś, skoro mówisz, że taki słaby serwer. Ciągle poprawianie jakiś bugów? Dziwne, bo to my robimy przerwy techniczne i wiemy, co w nich wprowadzamy - przede wszystkim to, co chcą gracze (np. zaakceptowane propozycje) lub po prostu, dla optymalizacji serwera, ponieważ dobrze jest zrobić chociażby raz w tygodniu restart. Balans gówniany? No tak, chciałbyś, aby każde postacie były sobie równe, a prawda jest taka, że np. taki mental zawsze będzie miał przypierdol i będzie więcej bił niż smok. Btw. ostatnio zaprosiliśmy wybrane osoby na serwer testowy, aby przetestowały balans postaci w nowym ekwipunku, który się pojawi podczas aktualizacji. Dostaliśmy od nich wskazówki, co wymaga poprawy, a co jest zrobione okej. Ale to tylko tak na marginesie..

Nigdy swoich graczy nie oszukiwaliśmy i oszukiwać nie będziemy. Wypraszam sobie takie sformułowania. :)

Wyraziłeś swoje zdanie już kilkanaście dni temu, robiłeś to kilka razy, teraz to już jest zwykły spam, który będę zgłaszać.

xdnXBJo.png

Opublikowano

­Co do shopów offline muszę się zgodzić. Dzięki temu serwerowi staram się ich unikać..

M1 zawalone jakby było 5k ludzi, chodzić się nie da bo wszystko psują nazwy sklepów i jest 0 przejrzystości to jeszcze do tego graczy tak naprawdę nie jest za wiele.

Shopy offline strasznie mydlą oczy i chyba tylko do tego służą..

A co do samej rozgrywki, nie taka zła.

Troszkę pograłem, coś tam się osiągnęło, ale zrezygnowałem, ponieważ zwyczajnie mi się znudził.

Teoretycznie mogę polecić jeśli administracja nadal jest aktywna.

Opublikowano

­Co do shopów offline muszę się zgodzić. Dzięki temu serwerowi staram się ich unikać..

M1 zawalone jakby było 5k ludzi, chodzić się nie da bo wszystko psują nazwy sklepów i jest 0 przejrzystości to jeszcze do tego graczy tak naprawdę nie jest za wiele.

Shopy offline strasznie mydlą oczy i chyba tylko do tego służą..

A co do samej rozgrywki, nie taka zła.

Troszkę pograłem, coś tam się osiągnęło, ale zrezygnowałem, ponieważ zwyczajnie mi się znudził.

Teoretycznie mogę polecić jeśli administracja nadal jest aktywna.

M1 jest zawalone, bo shop offline służy do tego, aby go wystawić i iść dalej grać. Sama często spotykałam ludzi, którzy nie mogli wystawić shopa na noc, bo np. nie mogli zostawić włączonego komputera. Shop Offline to spore ułatwienie, oszczędzenie czasu i pieniędzy na prąd. ;> Dodatkowo należy wspomnieć, że nazwy sklepów możesz sobie na spokojnie wyłączyć, a przez shopy można przechodzić, nie powodują kolizji. W dodatku, masz opcję pokazywania nazw shopów w obszarze, który sam sobie ustawisz.

Śmieszne jest to, że raz ktoś pisze, że jest 200 online, za chwilę, że 500, a ktoś dodaje, że ponad 1000 spokojnie. Każdy, kto wejdzie na serwer przekonuje się o tym, że on tętni życiem, ludzie biją się na spotach, tłuką się o bossy, łowią, biegają, a chat nigdy nie umiera. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Panie Pofer, ile razy można pisać to samo? Dostałeś bana, słusznego bana, zdenerwowałeś się, napisałeś na mpc, że serwer jest c*****y, no to po co drążyć temat? Swoją drogą ciekawe po co w ogóle grałeś, skoro mówisz, że taki słaby serwer. Ciągle poprawianie jakiś bugów? Dziwne, bo to my robimy przerwy techniczne i wiemy, co w nich wprowadzamy - przede wszystkim to, co chcą gracze (np. zaakceptowane propozycje) lub po prostu, dla optymalizacji serwera, ponieważ dobrze jest zrobić chociażby raz w tygodniu restart. Balans gówniany? No tak, chciałbyś, aby każde postacie były sobie równe, a prawda jest taka, że np. taki mental zawsze będzie miał przypierdol i będzie więcej bił niż smok. Btw. ostatnio zaprosiliśmy wybrane osoby na serwer testowy, aby przetestowały balans postaci w nowym ekwipunku, który się pojawi podczas aktualizacji. Dostaliśmy od nich wskazówki, co wymaga poprawy, a co jest zrobione okej. Ale to tylko tak na marginesie..

Nigdy swoich graczy nie oszukiwaliśmy i oszukiwać nie będziemy. Wypraszam sobie takie sformułowania. :)

Wyraziłeś swoje zdanie już kilkanaście dni temu, robiłeś to kilka razy, teraz to już jest zwykły spam, który będę zgłaszać.

Zgłaszaj zgłaszaj moje podkreślę!!! Wszystkie konta na waszym serwerze zostały sprzedane za plny.O banie pisałem na kolegi konto wyjasnilem że dostał je za darmo nie mam zamiaru dalej spamować i pisać ludzi nie ma 1k i nie mam zamiaru dalej każdemu z osobna o tym pisać. Dlaczego grałem na waszym serwerze jak 80% graczy z waszego serwera grałem tam poniważ jest to ulepszona kopia balmory :) Nawet baobao jest skopiowane z balmory klasy wyrównane tak że szaman healer nic nie robi :) Ciagle czytam serwer jest dla graczy i wprowadzacie to co gracze chca owszem nie powiem że tak nie jest Ankieta na forum na ktory wchodzi moze 40-50% graczy i oczywiście większość wybiera.Tak to już mój ostatni post w tym temacie bo przecież sam Endymion stwierdził ''wypier***ac do Jareczka gó*na z Balmory''

Powodzenia w dalszym rozwoju serwera Maximilians :)

Edit. Dalej nie rozumiem co ma ilosc graczy do mojego nicku z waszego forum? Hue hue nigdzie nie pisalem ze nie jestem MrPofer gralem u was kontami 110lvl SoChevin Bm 55 lvl xDziawaj wp teraz drogi Endyomionie sprawdź czy te postacie maja ban? Te konta sprzedalem zaraz po rozmowie z wami na ts jak zablokowaliscie szamanke kolegi ktory kupil ja poprzez zaklinacz i dostal bana tylko dlatego ze poprzednim wlascicielem byl YangSeller ;) Moje postacie ktore mialem biegaja sobie pewnie nadal na waszym serwerze nie bede juz wstawial jak zachowywales sie Ty i gracze po waszym Fail Turnieju wszedzie ku... chu... itd co drugie slowo przeklenstwo i burdel na forum balmory poprzez wasze wyzwiska. Jak pisalem juz sie nie mam zamiaru dalej wypowiadac Powodzenia 5!

Opublikowano

1. Ciężko zacząć i dorobić się eq na 30/35?, szczerze.

2. Jest z kim brać pvp na wszystkich lvl'ach(zaczynając od nawet 15lv)?

3.Ulepki na wszystko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...