Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawcie w nazwie "medium" na "easy".

Dziwne, każdy się czepiał, że będzie za trudno, a Ty napisałeś coś takiego.. Może zanim zaczniesz "komentować" po obejrzeniu kolorowych obrazków najpierw przeczytaj to, co komentujesz, oki?

Wczoraj na TeamSpeaku odbyła się dłuuuga dyskusja nt. update. Rozwialiśmy wszelkie wątpliwości graczy, w dodatku przedyskutowaliśmy kilka kwestii i co do niektórych aspektów update są propozycje zmian na forum, które gracze wysunęli, m.in. ulepszanie pasów, zamiast ich ponownego wytwarzania. Zapraszamy więc do oddawania głosów. Cały czas powtarzamy - serwer jest dla graczy, więc jeśli większa ilość opowie się za jakąś zmianą i uznamy, że jest ona w porządku, to ją wprowadzimy.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Dziwne, każdy się czepiał, że będzie za trudno, a Ty napisałeś coś takiego.. Może zanim zaczniesz "komentować" po obejrzeniu kolorowych obrazków najpierw przeczytaj to, co komentujesz, oki?

Wczoraj na TeamSpeaku odbyła się dłuuuga dyskusja nt. update. Rozwialiśmy wszelkie wątpliwości graczy, w dodatku przedyskutowaliśmy kilka kwestii i co do niektórych aspektów update są propozycje zmian na forum, które gracze wysunęli, m.in. ulepszanie pasów, zamiast ich ponownego wytwarzania. Zapraszamy więc do oddawania głosów. Cały czas powtarzamy - serwer jest dla graczy, więc jeśli większa ilość opowie się za jakąś zmianą i uznamy, że jest ona w porządku, to ją wprowadzimy.

Z tego co widzę to do 3 miechów idzie wbić maks lvl od zera.. niektórzy pewnie jeszcze wbijali szybciej.

Moim zdaniem to troszkę za łatwo, ale wejdę i zobaczę.

Plusem jest IS- za 30zł PDk na 30 dni? Supcio.  : D Wielki +.

Opublikowano

Serwer wystartował  końcem 6 miesiąca roku 2015, a postacie z ok. 400h (na to składa się expienie, stanie w m1, zdobywanie eq, robienie misji itd) mają maks lvl. Średnio codziennie gra się pewnie od 2 do 4 godzin co mówi, że do 3 miesiący można wbić 115lvl chociaż pewnie byli tacy co zrobili to szybciej.

Wyexpić poziom, a wykończyć postać to dwa zupełnie inne pojęcia.

Opublikowano

Serwer wystartował  końcem 6 miesiąca roku 2015, a postacie z ok. 400h (na to składa się expienie, stanie w m1, zdobywanie eq, robienie misji itd) mają maks lvl. Średnio codziennie gra się pewnie od 2 do 4 godzin co mówi, że do 3 miesiący można wbić 115lvl chociaż pewnie byli tacy co zrobili to szybciej.

Pewnie dlatego, że wiele osób po prostu robi coś innego, zamiast expić. Rekord wbicia 115 lvla z full eq to około 20 godzin, jeśli ktoś robi postać tylko po to, by ją wyexpić i ma przygotowany cały ekwipunek, podexpiał się z isem itd. Jednak ludzie chętnie robią różne inne rzeczy, exp nie jest dla nich najważniejszy. Teraz po wprowadzeniu update chętniej będą expić 115, aby móc korzystać z aktualizacji.

Zapraszam na serwer, powodzenia :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Polecam & zapraszam.

Na serverze zawsze jest co robić, dodatkowo da się wybić na wszystkim.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ile graczy online? I mam jeszcze pytanie czy jest coraz więcej NOWYCH graczy, bo chodzi mi o to, że chce wiedzieć czy jest o kogo np. kupić coś na mały lv np. fmsa.

Opublikowano

Ile graczy online? I mam jeszcze pytanie czy jest coraz więcej NOWYCH graczy, bo chodzi mi o to, że chce wiedzieć czy jest o kogo np. kupić coś na mały lv np. fmsa.

800+

Czy nowych graczy jest wiecej to Ci nie powiem, ale na pewno jesli o rynek chodzi to kupisz wszystko, doslownie. Od fmsa+0 po zbroje na 34/42 gotowe itd. Wiec o to sie nei ma co martwic, handel jest bardzo rozwiniety.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja ogólnie serwera nie Polecam! piszą że jest 1k+ graczy szkoda ze w m1 może biega 50 na czat  spamu tez nie ma jedynie co jest to sztuczny tłum (shopki offline) Administracja ostatnio dziwnie się zachowuje i rozdaje Bany za darmo :) Parę osób dostało bana za to że kupili postacie na zaklinaczu a po czasie wielka administracja (hahaha) zbanowała im te konta ponieważ wystawił je jakiś yang seller :) Bugi są takie błache od początku serwera buguje się biolog, polimorfia (która podobno jest juz naprawiona bo jeden z graczy znalazł przyczynę) i inne tego typu śmieszne bugi sam Endymion wyzywał graczy na forum Balmory którzy odeszli z jego serwera ponieważ exo nie umiał przeprowadzić turnieju pvp na serwie nie ma Wojen i rzadko są PVP serwer z typu ciągle exp ciągle drop (ale przecież nie ma nudy).Dodam że jedyne Eventy jakie tam są to Łowienie (odpalane automatycznie) i drop Szkatułek blasku odpalane automatycznie co tydzień  Tyle z mojej strony jeszcze raz pisze NIE POLECAM!!!!!

Tak, ten gracz dostał bana.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Tak, ten gracz dostał bana.

Jeżeli chodzi o mnie nie gram u was juz na serwerze i jeżeli piszesz że Ja mam u was bana to się grubo mylisz bo moje konta zostały sprzedane za plny :) 

A jeżeli chodzi o bany to dostały osoby niewinne i uczciwe które nie miały nic wspólnego z tym graczem który handlował yangami tylko kupili postacie na zaklinaczu np Fussion Anabell to był jeden gracz który wystawił konta na zaklinaczu jakby ktoś nie wiedział to jest npc u którego można sprzedać swoja postać za yangi ludzie kupili i po jakims tygodniu dostali bany za to że kupili konta nie wiedząc ze są one od kolesia ktory sprzedawał bryłki :) Oczywiscie pisali do exo jaka byla sytuacja ale najwidoczniej exo nie potrafi nawet sprawdzic logow. Wyraziłem swoje zdanie nie mam zamiaru pisać o innych sytuacjach na serwie :) NIE POLECAM jeszcze raz :)

Opublikowano

Ja ogólnie serwera nie Polecam! piszą że jest 1k+ graczy szkoda ze w m1 może biega 50 na czat  spamu tez nie ma jedynie co jest to sztuczny tłum (shopki offline) Administracja ostatnio dziwnie się zachowuje i rozdaje Bany za darmo :) Parę osób dostało bana za to że kupili postacie na zaklinaczu a po czasie wielka administracja (hahaha) zbanowała im te konta ponieważ wystawił je jakiś yang seller :) Bugi są takie błache od początku serwera buguje się biolog, polimorfia (która podobno jest juz naprawiona bo jeden z graczy znalazł przyczynę) i inne tego typu śmieszne bugi sam Endymion wyzywał graczy na forum Balmory którzy odeszli z jego serwera ponieważ exo nie umiał przeprowadzić turnieju pvp na serwie nie ma Wojen i rzadko są PVP serwer z typu ciągle exp ciągle drop (ale przecież nie ma nudy).Dodam że jedyne Eventy jakie tam są to Łowienie (odpalane automatycznie) i drop Szkatułek blasku odpalane automatycznie co tydzień  Tyle z mojej strony jeszcze raz pisze NIE POLECAM!!!!!

Widać że nigdy nie byleś na wróżkach/bosach 95 bo zadymy są  często  a samych wojen nie ma bo nikt na serwerze nie ma skończonego eq pvp + inne gildie się boja brać wojny bo po wojnie wiadomo kto jest Top1

i to chyba nie jest wina administracji że nie ma wojen tylko graczy   :)

Opublikowano

Widać że nigdy nie byleś na wróżkach/bosach 95 bo zadymy są  często  a samych wojen nie ma bo nikt na serwerze nie ma skończonego eq pvp + inne gildie się boja brać wojny bo po wojnie wiadomo kto jest Top1

i to chyba nie jest wina administracji że nie ma wojen tylko graczy   :)

Takie zadymy to wiesz co?? wysmiać mogę :) Oczywiscie wina graczy ze mozesz wyje... 100k zmianek i masz dalej bony do mixu na servie typu medium i wina graczy ze nie ma tarczy wojennej bo po co lepiej na*ebac absu i na wojnie wyjsc w tarczy na 1 klase po czy splywasz na 2 skile :) Prosze ciebie Kolego nie rozśmieszaj mnie :)) Ten serwer nie ma przyszłości i moge wstawic screena z m1 i pokazcie mi gdzie jest tych graczy 800+ bo ja tam widze pelno shopow gdzie ja sam wystawiałem po 4-5.

http://zapodaj.net/392ff5d032766.jpg.html

Opublikowano

Endymion, wiedz, że na serwerze jest bardzo nudno, jeśli nie wierzysz, to zauważ, że ludzie wymieniają ekwipunek z Twojego serwera na ekwipunek na C*rolinemt2. Wydaje mi się, że to odpowiedni moment, aby zrobić coś z serwerem (nie mam na myśli aktualizacji dodających nowe bronie i zbroje dla hi-leveli).

Opublikowano

Endymion, wiedz, że na serwerze jest bardzo nudno, jeśli nie wierzysz, to zauważ, że ludzie wymieniają ekwipunek z Twojego serwera na ekwipunek na C*rolinemt2. Wydaje mi się, że to odpowiedni moment, aby zrobić coś z serwerem (nie mam na myśli aktualizacji dodających nowe bronie i zbroje dla hi-leveli).

Spokojnie dojdzie lvl 125 + nowy set bizu zbroi i mieczy gdzie polowa serwera nie ma nawet rubinowych bizuteri+9 xD nie pisząc o wbitych w nich bonach :) 

Opublikowano

Spokojnie dojdzie lvl 125 + nowy set bizu zbroi i mieczy gdzie polowa serwera nie ma nawet rubinowych bizuteri+9 xD nie pisząc o wbitych w nich bonach :)

Połowa serwera nawet nie słyszała o czymś takim jak rubinowa biżuteria

Opublikowano

Połowa serwera nawet nie słyszała o czymś takim jak rubinowa biżuteria

Nie ma co się łudzić skończyłem tu grę i czekam na inny serwer Być może niebawem Bambusek coś wyda a do tego czasu popykam na jakims Easy gdzie mozna bedzie sie pobić i porobić jakieś wojenki Vesteris jak dla mnie już się skończy i już nie będzie tam lepiej tylko gorzej :)

Opublikowano

"";"Trojan horse ZeroAccess.YF, c:\Users\Somebody\Downloads\metin2client.exe";"Unresolved"

Dwa tego typu wirusy wykryl mi avg, a raczej kazdej osobie posiadajacej ten antyvirus.

Czy technik wytlumaczy w miare przyzwoity sposob dlaczego tak sie dzieje :)?

AVG.

(http://www.avgthreatlabs.com/ww-en/virus-and-malware-information/info/zeroaccess/?name=ZeroAccess.YF&utm_source=TDPU&utm_medium=RS&PRTYPE=AVF)

Opublikowano

A ja ten serwer polecam. Ktos kto tu nie gral lub sapie ze nic sie nie dzieje to poprpstu gowno osiagnal.

I nie chodzi mi o wbicie 75 czy 90.

Jednak nie zgodze sie co do banow osob ktore zakupily konta u zaklinacza. To nie ich wina. No ale coz moge swoim zdaniem tu uczynic.

Serwer jest przyjemny. Sa rywalizacje o bossa czy nawet durnego spota. A administracja? Przynajmniej nie olewa jak na innych serwerach.

QjprBF.png

Opublikowano

Dwa tego typu wirusy wykryl mi avg, a raczej kazdej osobie posiadajacej ten antyvirus.

Czy technik wytlumaczy w miare przyzwoity sposob dlaczego tak sie dzieje :)?

AVG.

(http://www.avgthreatlabs.com/ww-en/virus-and-malware-information/info/zeroaccess/?name=ZeroAccess.YF&utm_source=TDPU&utm_medium=RS&PRTYPE=AVF)

Prawdopodobnie komunikat jest spowodowany algorytmami zabezpieczającymi clienta przed czitami.

Strasznie dziwne, że AVG znajduje coś w tym pliku w momencie gdy na VirusTotal uznaje plik za czysty: https://www.virustotal.com/pl/file/10b71704ed76f651b10a0329760350cdd1e37cb4b90ef718c0ce480c81ee1b9c/analysis/1454317758/

Jak możesz to wrzuć screen komunikatu z wykryciem wirusa. Jednak oczywiście nie ma powodów do paniki, nikt od 8 miesięcy działania serwera nie oskarżał nas o wirusy, trojany czy inne syfy więc możesz czuć się bezpiecznie. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

A ja ten serwer polecam. Ktos kto tu nie gral lub sapie ze nic sie nie dzieje to poprpstu gowno osiagnal.

I nie chodzi mi o wbicie 75 czy 90.

Jednak nie zgodze sie co do banow osob ktore zakupily konta u zaklinacza. To nie ich wina. No ale coz moge swoim zdaniem tu uczynic.

Serwer jest przyjemny. Sa rywalizacje o bossa czy nawet durnego spota. A administracja? Przynajmniej nie olewa jak na innych serwerach.

A ty co tam osiągnąłes? Bo ja tam mialem eq pvm pvp rubinowe +9 i kilka postaci od 105 do 112 wiec moge stwierdzic ze gowno sie dzieje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...