Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak z ciekawości po ile teraz ebo +9 czyste ? bo chyba wracam :D

Przedmioty z is na stałe ?

100-130kk

Fryzury i kostiumy po 30dni ,pety na stałe.

Aaa co mi tam wrócę na Vesterisa.

[P] Jak tam z online?

[P] Jaki jest najlepszy zarobek na lvl'ach 0-30, 30-55 czy coś takiego.

online 700-900 spokojnie. Co do zarobków to na 30 dropienie ks klatw,metki m2,wo

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Długo się czeka na odp. z supportu? :)

Zazwyczaj nie, ale polecam też pisać do mnie na forum (Orchidea), wówczas odpowiedz jest po chwili. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zazwyczaj nie, ale polecam też pisać do mnie na forum (Orchidea), wówczas odpowiedz jest po chwili. :)

Nie kłam, bo trochę szybciej ;) polecam i zapraszam serdecznie wszystkich do gry z dnia na dzień co raz więcej osób ;)
Opublikowano

Amnestia fajny pomysł. Polecam jeszcze wykupić u YT'berów serie tak jak u Bubbex'a. Tym razem niech zrobią z PVP (Mają stare konta, np. Sh4ke) chyba, że planujecie to zrobić po update to czekam z niecierpliwością :)

Opublikowano

Amnestia fajny pomysł. Polecam jeszcze wykupić u YT'berów serie tak jak u Bubbex'a. Tym razem niech zrobią z PVP (Mają stare konta, np. Sh4ke) chyba, że planujecie to zrobić po update to czekam z niecierpliwością :)

Wielu z nich ma pozajmowane terminy, ale cały czas staram się załatwiać reklamę, przykładowo po reklamie u Bubbexa widać już efekty - jest masa nowych graczy. :D

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wielu z nich ma pozajmowane terminy, ale cały czas staram się załatwiać reklamę, przykładowo po reklamie u Bubbexa widać już efekty - jest masa nowych graczy. :D

Głownie to dzięki temu ze bardzo duzo startych graczy/gildi wraca + fakt ze serwer stoi od 26 czerwca i nie było sytuacji kryzysowej pod względem graczy :) 

Opublikowano

Głownie to dzięki temu ze bardzo duzo startych graczy/gildi wraca + fakt ze serwer stoi od 26 czerwca i nie było sytuacji kryzysowej pod względem graczy :)

Wyszczekany ban  :yay:

Opublikowano

wbije z ekipa, zobaczymy czy jest ten klimat co wakacje 

No aktualnie nie ma tego klimatu co w wakacje, bo ludzie biegają w Świątecznych kostiumach :p

Ludzi czyżby przybyło na serwer? Bo jakoś więcej shopów mi się wydaje niż 2 tyg temu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Planuje wrócić na server więc mam kilka pytań:

Jak się ceny zmieniły od października?

Dalej idzie zarobić na wieży orków?

Ludzi ciągle dużo?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Planuje wrócić na server więc mam kilka pytań:

Jak się ceny zmieniły od października?

Dalej idzie zarobić na wieży orków?

Ludzi ciągle dużo?

Na wo dalej idzie zarobić 200zmianek - 65kk a np biała perła 25 wiec 

Jeżeli chodzi o liczbę graczy poczytaj wcześniejsze posty od startu nic się nie zmieniło cały czas 800+ 

Opublikowano

Na wo dalej idzie zarobić 200zmianek - 65kk a np biała perła 25 wiec

Jeżeli chodzi o liczbę graczy poczytaj wcześniejsze posty od startu nic się nie zmieniło cały czas 800+

Jaka cena sm teraz?

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 22:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa około 1,5 godziny.

Lista zmian:

- Możliwość wsiadania na wierzchowca podczas ataku

- Nowa wersja Zaklinacza Dusz

- Limit Yang za postać u Zaklinacza Dusz zostanie podniesiona do 20.000.000.000 Yang

- Zwiększenie szansy na drop Marmurów Polimorfii

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

Zabiłem baronową do misji historyka i pisze żebym wrócił, a info u historyka wróć jak będziesz miał kompas coś źle zrobiłem czy jak? Zrobiłem kilka kolejnych baronek ale nie mam żadnego kompasu, w quescie jest że mam a historyk pisze że nie posiadam :(

@Endymion  HELP

Opublikowano

Przybyło bo X gówniane serwery padły lub własnie padają Vesteris' wyrobił sobie bardzo dobrą reputacje Oby więcej takich serwerów 

Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...