Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jak tutaj z pvp i wojnami ? Dzieje się coś, bo mam zamiar zagrać/

Szczerze? Serwer bardzo polecam, ale brak pvp i wojen to  największe minusy tego serwera,

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę? Nie ma żadnych sensownych serwerów czy to hard czy to easy, więc tylko vesteris mi został.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę? Nie ma żadnych sensownych serwerów czy to hard czy to easy, więc tylko vesteris mi został.

Lepszego serwera nie ma, chcesz zagrać w metka? Wybierz versteris.

Jeśli zaczniesz grać ,wyślij wiadomość na pw. Zostało mi troche gratów , na start mogą sie przydać.

Opublikowano

jest jakiś łatwy sposób na początek zeby zarobic na podstawy pokroju fms +9 itp ?

ile osób online?

Opublikowano

jest jakiś łatwy sposób na początek zeby zarobic na podstawy pokroju fms +9 itp ?

ile osób online?

Za misje na 30 u uriela masz wybraną broń na 30 +6, a o bodzie nie aż tak ciężko na tym serwerze. A konia nie tak ciężko zrobić, wystarczy dojść na koniec lochu i bić skalistą małpę na każdym ch, po czym zapisać sobie teleport i bić metki na tym kucu co masz na start, póki nie zdobędziesz potrzebnych medali :P Kase się tam dało praktycznie na wszystim trzepać, za 200 zmianek masz luzem na rynku 37.5kk jeśli chcesz je sprzedać w miare szybko.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Zazwyczaj gram na Easy, lecz jednak spróbowałem pograć na Medium, i się naprawdę nie zawiodłem.

Serwer godny polecenia.

:-D

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Patrzac na posty wiele z was pyta czy oplaca się zaczynac, jak zarobic, ile online.

Chcesz zaczac gre tu? Warto. Naprawdę warto. Vesteris jest serwerem gdzie nie musisz wydawac na IS, bo jest dostępny w grze np poprzez łowienie, mounty i pdk są łatwo dostępne w m1. A administracja po ponad pól roku istnienia serwera nadal sie nim zajmuje.

A zarobek? Na kazdym lvl da sie zarobic.

Głownym sposobem są zmianki. Stack okolo 40kk, zalezy.

Ulepszacze np lek + okolo 15-20kk

Ja czasem pomagam innym na start. Zwykle ulepszam eq albo daję jakies drobiazgi aby wam latwiej sie gralo.

Wystarczy napisac pw do Felicity z pytaniem czy ruda gra teraz :D

Ile ludzi? Myslę 600+

Zachecam was do grania !

QjprBF.png

Opublikowano

Co jest z tymi pustynnymi zawiadakami, one chyba z wami na iemie się najebały .. stoją w miejscu i się nie ruszają xDD 

Jak kupię podnoszenie zmianek etc to dostanę to na postać czy na konto ? bo nie wiem gdzie dropka robić ;) 

Btw serwer polecam, łatwe zarobki nawet na ebanych marmurkach można się dorobić <> 

xD 

Opublikowano

Co jest z tymi pustynnymi zawiadakami, one chyba z wami na iemie się najebały .. stoją w miejscu i się nie ruszają xDD 

Jak kupię podnoszenie zmianek etc to dostanę to na postać czy na konto ? bo nie wiem gdzie dropka robić ;)

Btw serwer polecam, łatwe zarobki nawet na ebanych marmurkach można się dorobić <> 

Podczas ostatniej przerwy technicznej wkradły się błędy i dlatego zawadiaki tak robią xD

Podnoszenie jest na całe konto  

Polecam serwer :D

Bugów nie ma na serwerze :D

Ja grając znalazłem tylko jeden błąd który nic nie utrudnia a mianowicie że jesli mam zmienione moby na psy to za każdym razem po zalogowaniu sie na postać jestem zamieniony w marmur dzikiego sługi. :v

http://iv.pl/images/55034757245305094918.jpg   :)

Ten błąd powoduje pierścień antyexpa od środy tak się dzieje. Endymion wrodził z IEM wiec pewnie to naprawi 

Patrzac na posty wiele z was pyta czy oplaca się zaczynac, jak zarobic, ile online.

Chcesz zaczac gre tu? Warto. Naprawdę warto. Vesteris jest serwerem gdzie nie musisz wydawac na IS, bo jest dostępny w grze np poprzez łowienie, mounty i pdk są łatwo dostępne w m1. A administracja po ponad pól roku istnienia serwera nadal sie nim zajmuje.

Ja czasem pomagam innym na start. Zwykle ulepszam eq albo daję jakies drobiazgi aby wam latwiej sie gralo.

Ile ludzi? Myslę 600+

Zachecam was do grania !

Najpierw rozdajesz itemy a potem mi spamisz żebym ci ulepy 95 dał -,- 

Klient pobugowany w cztery dupy..

Może byś się rozpisał na ten temat  ? ;)

Opublikowano

Podczas ostatniej przerwy technicznej wkradły się błędy i dlatego zawadiaki tak robią xD

Podnoszenie jest na całe konto

Polecam serwer :D

Bugów nie ma na serwerze :D

Ja grając znalazłem tylko jeden błąd który nic nie utrudnia a mianowicie że jesli mam zmienione moby na psy to za każdym razem po zalogowaniu sie na postać jestem zamieniony w marmur dzikiego sługi. :v

http://iv.pl/images/55034757245305094918.jpg :)

Ten błąd powoduje pierścień antyexpa od środy tak się dzieje. Endymion wrodził z IEM wiec pewnie to naprawi

Ile ludzi? Myslę 600+

Zachecam was do grania !

Najpierw rozdajesz itemy a potem mi spamisz żebym ci ulepy 95 dał -,-

Klient pobugowany w cztery dupy..

Może byś się rozpisał na ten temat ? ;)

Szczekacz wiesz kiedy prosilam o ulepki?;D no wlasnie. Pomagam teraz kiedy nic nie robie

QjprBF.png

Opublikowano

Beka z tych ludzi co siedzą w jinno 24/h i zabijają 30-40 lv, pozdrawiam ich wszystkich, ale tylko kur.wicy można dostać nawet się sklepów nie da ogarnąć. 

co do serwera polecam, spoko się gra. 

xD 

Opublikowano

Beka z tych ludzi co siedzą w jinno 24/h i zabijają 30-40 lv, pozdrawiam ich wszystkich, ale tylko kur.wicy można dostać nawet się sklepów nie da ogarnąć. 

A ja mam inne zdanie, mnie osobiście właśnie zdziwiło że bez problemu mogę sobie przejrzeć całe miasto i nikt mnie nawet nie uderzy przeważnie, przegladam sklepy z dwa razy dziennie i problemu z tym nie mam. :D

Opublikowano

Dlaczego tak nagle spadla cena SM wczoraj 100 SM bylo po 200-210 dzisaj sa po 170-180?

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Dlaczego tak nagle spadla cena SM wczoraj 100 SM bylo po 200-210 dzisaj sa po 170-180?

Nikt tego nie kupuje bo się nie opłaca np

Wierzchowce można kupić za 300-400 kk a (ich cena w is)4*100 sm to +/- 700/800kk

Pety (1lvl) ok 600kk a trzeba wydac tyle samo co u góry na sm

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Ja Ciebie tez pozdrawiam.xDDD

Felka/PanX ;* chociaz daggerka nie moja ;*

QjprBF.png

Opublikowano

Mysle ze zagram, jak z expem? dropem? yangami?

dobry klimat? gra ciezka czy latwa? mozna czerpac z niej przyjemnosc na kazdym poziomie?

opiszcie serv z checia zagram!

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Mysle ze zagram, jak z expem? dropem? yangami?

dobry klimat? gra ciezka czy latwa? mozna czerpac z niej przyjemnosc na kazdym poziomie?

opiszcie serv z checia zagram!

Na każdym lvl'u jest co robić. Exp jak i drop jest bardzo przyjemny. Łatwo można się dorobić na niskim lvlu, administracja bardzo pomocna i normalna. Można z nimi porozmawiać jak człowiek z człowiekiem a nie Bóg gry z zwykłym biednym graczem. Polecam. 

Opublikowano

Są osoby na serwerze które kupują złoty pakiet ( 14k sm za 400zł ) w sporych ilościach i potem stawiają całe sklepy z sm i dlatego ceny spadają :)

Opublikowano

Czy podczas eventu dropia blaski na wo?

Dlaczego czasem mam po kilka metinow duszy w jednym respie nawo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...