Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszaj zgłaszaj moje podkreślę!!! Wszystkie konta na waszym serwerze zostały sprzedane za plny.O banie pisałem na kolegi konto wyjasnilem że dostał je za darmo nie mam zamiaru dalej spamować i pisać ludzi nie ma 1k i nie mam zamiaru dalej każdemu z osobna o tym pisać. Dlaczego grałem na waszym serwerze jak 80% graczy z waszego serwera grałem tam poniważ jest to ulepszona kopia balmory :) Nawet baobao jest skopiowane z balmory klasy wyrównane tak że szaman healer nic nie robi :) Ciagle czytam serwer jest dla graczy i wprowadzacie to co gracze chca owszem nie powiem że tak nie jest Ankieta na forum na ktory wchodzi moze 40-50% graczy i oczywiście większość wybiera.Tak to już mój ostatni post w tym temacie bo przecież sam Endymion stwierdził ''wypier***ac do Jareczka gó*na z Balmory''

Powodzenia w dalszym rozwoju serwera Maximilians :)

"Nie przekręcaj moich słów. Powiedziałem 'Jak chcecie wpływać na decyzje administracji to idźcie na Balmorę, może Jarek sobie na to pozwala'. Zarówno z Jarkiem jak i Bambuskiem mam dobre relacje, więc czemu miałbym ich obrażać?

Poza tym, na naszym forum Pofer robił temat o graczu 'Felicity', wstawiał film Jarka o niej, a na Twoim kanale na YouTube ostatnio polubionym filmem jest właśnie ten film Jarka. Do tego na Twoim kanale na YouTube jest film pt 'Koniec Gry POFER-a aka Chuligan Nemoria.pl' oraz 'Maximilians Vs Upiorny Labirynt Terios.pl'. Dalej chcesz wmawiać nam tutaj że nie jesteś Poferem?"

~ Endymion.

Dziś w nocy odbyła się przerwa techniczna! Za utrudnienia przepraszamy.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Ciężko zacząć i dorobić się eq na 30/35?, szczerze.

2. Jest z kim brać pvp na wszystkich lvl'ach(zaczynając od nawet 15lv)?

3.Ulepki na wszystko?

1. Nie, nie jest ciężko. Fms +9 okolo 30kk ( czasem sposoruje ludzi ktorzy zaczeli gre tutaj wiec pisz do Felicity/ JarajTo)

Co do smiertelki cena okolo 100k. Jak zarobic? Zmianki, ulepszacze typu nieznany lek+ czy gornictwo (szarfy), jest wiele sposobow zarobku.

2. Jest brac z kim pvp. Glownie 100+. Nie wiem jak mniejsze lvle, bo nie mam takiego. Ale sa ludzie z 55 z eq pvp ;)

3. Nie. Na bronie 30 nie potrzeba ulepkow, ale ulepki nie są drogie.

QjprBF.png

Opublikowano

na i5 4460 gtx 970 gaming 4g ram 8 to czy jak z takimi parametrami kupie kompa to czy w m1 ch1 na pokazanych sklepach bede miec lagi?

Opublikowano

Polecam

Serwer polecam.

na i5 4460 gtx 970 gaming 4g ram 8 to czy jak z takimi parametrami kupie kompa to czy w m1 ch1 na pokazanych sklepach bede miec lagi?

nie

OQqSOv4.png

Opublikowano

Tak, po kilku minutach bedziesz mial lagi, nawet na najlepszym kompie... :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Śmieszki graczy. :v

Leże i nie wstaje :D

Ogólnie ciężko teraz zarobić :(

Zmianki tanie perly widzialem po 10kk :(

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Tak, po kilku minutach bedziesz mial lagi, nawet na najlepszym kompie... :P

ale takie mocne ze az ciezko bedzie przegladac sklepy?

Opublikowano

ale takie mocne ze az ciezko bedzie przegladac sklepy?

Takich to nawetj a nie mam na swoim lapku z drewna :-) A z tymi pytaniami to mam wrazenie jakbys trollowal, a nie serio pytal, wiec skoncz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Takich to nawetj a nie mam na swoim lapku z drewna :-) A z tymi pytaniami to mam wrazenie jakbys trollowal, a nie serio pytal, wiec skoncz.

nie troluje po prostu chce zmienic kompa po 10 latach i chcialem sie dowiedziec tyle.

Opublikowano

Jak tutaj sprawuje się WP? :D

Bardzo dobrze. Wydaje mi sie ze nawet lepiej niz bodziak

Sama posiadam wp i jestem z niego zadowolona.

QjprBF.png

Opublikowano

Dużo graczy jest?

Graczy jest duzo.

Osoby, ktore odchodza zazwyczaj sprzedaja swoje konta, a te sa kupywane bardzo chetnie, wystarczy spojrzec na czat.

Jakieś info o evencie walentynkowym?

Jasne, wszystko znajduje sie na forum tego serwera

Opublikowano

Dużo graczy jest?

Graczy jest duzo.

Osoby, ktore odchodza zazwyczaj sprzedaja swoje konta, a te sa kupywane bardzo chetnie, wystarczy spojrzec na czat.

Ciekawe gdzie, daj link bo chyba slepy jestem.

Opublikowano

Dużo graczy jest?

Graczy jest duzo.

Ciekawe gdzie, daj link bo chyba slepy jestem.

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/10182-niedziela-1402/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/9964-konkurs-1-walentynki/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/9966-konkurs-3-walentynki/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/9965-konkurs-2-walentynki/

A eventu typowo z dropem czekolad itp to nie ma ;) 

Opublikowano

Ile online?

Dokladnej liczby nie znam, ale graczy jest duzo. Biorac pod uwage spam na czacie, ilosc osob na spotach mozna powiedziec, ze graczy jest w granicach 800 do 1200 (Zaleznie od pory dnia)

Ile online?

Popatrz pare postow wyzej... naprawde wasze lenistwo jest az takie przerazajace?

Niestety.

Nawet osoby, ktore w dana gre nigdy nie graly ani nie planuja wypowiadaja sie w takich postach.

Przeciez to jest latwy sposob na dodanie +1 do licznika :)

Oczywiscie nie mowie, ze osoba wyzej tak postapila, ale nie warto brac pod uwage postow w takiej sytuacji (Na mysli mam pytanie o rzecz, ktora zostala wyjasniona post wyzej)

Opublikowano

Serwer jest boski ! Gram od 4 dni a dorobiłem się już 2 postaci 75 :D (body drop + buff) i bm 70 nie jest wcale cieżko tylko troche zaangazowania ;D

Zapraszam na serwer póki co same plusy ! 

Opublikowano

Ile online?

Dokladnej liczby nie znam, ale graczy jest duzo. Biorac pod uwage spam na czacie, ilosc osob na spotach mozna powiedziec, ze graczy jest w granicach 800 do 1200 (Zaleznie od pory dnia)

Ile online?

Popatrz pare postow wyzej... naprawde wasze lenistwo jest az takie przerazajace?
Niestety.

Nawet osoby, ktore w dana gre nigdy nie graly ani nie planuja wypowiadaja sie w takich postach.

Przeciez to jest latwy sposob na dodanie +1 do licznika :)

Oczywiscie nie mowie, ze osoba wyzej tak postapila, ale nie warto brac pod uwage postow w takiej sytuacji (Na mysli mam pytanie o rzecz, ktora zostala wyjasniona post wyzej)

Emm sugerujesz ze ja nie gralam? A szczegolnie na Vesteris?

QjprBF.png

Opublikowano

Od rana nie działa mi strona i forum tylko ja mam problem?

Od rana nie działa ;v

już o 1 rano nie działał

Opublikowano

Strona oraz forum są wyłączone z powodu problemów z serwerem ovh, staramy się, aby problem został rozwiązany jak najszybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...