Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agares.pl [Dedyk] [Medium]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha, jak już pisaliście że będziecie atakowali, już jesteście tak obsrani że sami nie wiecie co się dzieje.

Kiedy będzie wstęp do bety?

Co? W naszym Team jestem ja, Endymion i Exo, pokaż mi proszę, gdzie ktoś z nas napisał, że będziemy atakować?

Topic. Jak z kd? Ulepsza się? :rolleyes:

xdnXBJo.png

Opublikowano

I dlatego ves... moze atakowac. szkoda ze dzis juz nie 27 bo juz bym pogral.

Nie chce mi się produkować, więc na szybko streszczę. Jesteś pierdolnięty jeżeli myślisz, że bawimy się w takie rzeczy.

Opublikowano

Nie chce mi się produkować, więc na szybko streszczę. Jesteś pierdolnięty jeżeli myślisz, że bawimy się w takie rzeczy.

Czlowieku ja ciebie nie obrazam wiec odrobine szacunku, takie slowa to w szkole sobie mozesz do gimbazy swojej.

Te kupony sm z bosow bardzo dobra sprawa :)

Opublikowano

Gościu po co wy tutaj tak pajacujecie ?

Wasze przydupasy tutaj wchodziły i pisali, że nawet nie dopuszczą do tego aby ten "syf" wystartował... nie rozumiem jednego jeżeli uważasz / uważacie, że ten serwer nie ma przyszłości to na waszym miejscu nawet nie zwracałbym uwagi na ten temat itd.

Trzęsiecie portami a smród z gaci na całym MPC się niesie. o.O

-----

Pytanie do Agares: Jaki jest przewidywalny level do wbicia w 1 dzień ?

Pozdrawiam  B)  

zandia_sygna.png

Opublikowano

Wasza "rozmowa" przypomina scenę z dnia świra https://www.youtube.com/watch?v=jmMm2GEFx2w
Natomiast Endymion twoje wypowiedzi są okej, natomiast osoby piszące w stylu "60groszy za wpis" zniechęcają mnie do twojego serwera.
Nie wiem czy to twoi znajomi czy nie, ale robią więcej szkody Tobie niż pożytku.
Macie klasę to pokażcie ją startując równocześnie i stańcie się lepszymi a jak naprawdę są tu jakieś wałki szykowane to dowody, przecież ss'y przelewów, pm'ów łatwo zrobić, nic innego na mnie nie działa. Nie sądzę, że osoby chodzące po prezkach chodzą z poczucia obowiązku i ostrzegają przed oszustami z dobroci serca.

Pytanie co do serwera:
- kamień ze skilla m1 do p w IS będzie?
- czy będą tylko 2strony eq?
- będzie bs dostępny?

Opublikowano

Wasza "rozmowa" przypomina scenę z dnia świra https://www.youtube.com/watch?v=jmMm2GEFx2w

Natomiast Endymion twoje wypowiedzi są okej, natomiast osoby piszące w stylu "60groszy za wpis" zniechęcają mnie do twojego serwera.

Nie wiem czy to twoi znajomi czy nie, ale robią więcej szkody Tobie niż pożytku.

Macie klasę to pokażcie ją startując równocześnie i stańcie się lepszymi a jak naprawdę są tu jakieś wałki szykowane to dowody, przecież ss'y przelewów, pm'ów łatwo zrobić, nic innego na mnie nie działa. Nie sądzę, że osoby chodzące po prezkach chodzą z poczucia obowiązku i ostrzegają przed oszustami z dobroci serca.

Pytanie co do serwera:

- kamień ze skilla m1 do p w IS będzie?

- czy będą tylko 2strony eq?

- będzie bs dostępny?

1 Prawdopodobnie nie i dobrze

2 Na chwile obecna pewnie tak

3 Po co ci bs skoro zmianek nie ma w shopie?

Opublikowano

1 Prawdopodobnie nie i dobrze

2 Na chwile obecna pewnie tak

3 Po co ci bs skoro zmianek nie ma w shopie?

do 40 lvla masz z 200-300 szkat serwerowych małysz z 600 szkat dropnoł prawie 200 zmianek potem expa jest wolniejszy i będzie więcej szkat tyle zmianek się najebie że bs będzie potrzebny :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

do 40 lvla masz z 200-300 szkat serwerowych małysz z 600 szkat dropnoł prawie 200 zmianek potem expa jest wolniejszy i będzie więcej szkat tyle zmianek się najebie że bs będzie potrzebny :P

To byc moze jakis forumowy bedzie dzialal na serwerze

i jeszcze jedno odnośnie shopów offline. widzę, że to wygląda tak:

1) dajesz przedmiot z "aktywnej postaci" do sklepu ( przedmiot znika z aktywnej postaci )

2) gdy zamykasz sklep przedmiot wraca do aktywnej postaci

- co gdy sklep się zamyka a postać offline- Przedmioty trawiaja do biologa i tam je odbierasz a co do reszty to nie wiem

- co gdy postać aktywna a miejsca w eq nie ma

- czy sklep uwzględnia limit yang aktywnej postaci?

Bo rozumiem że sklep to nie jest jakas instancja statyczna klasy np. Gracz ponieważ musi mieć bieżące info o jego eq/yangach?

Czy to jest niezwiązany obiekt który jest pochodną klasy gracz i to czego nie uda się oddać graczowi, spamuje aż zwolni mu się miejsce i doda?

Najsensowniejsze to mieć dodatkowy magazyn na rzeczy które nie zeszły u dozorcy to samo z yang.

Sry za te pytania ale sam akutalnie bawię się w testy jednostkowe i robię przypadki graniczne

Opublikowano

Ogolnie ten @kierzek ma cos z serwerem czy tylko wstawil prezke?

Widze ze wgl nie odpowiada na zadne pytania.

Kierzek podobno tylko wstawił preskę a z tego co gadałem z administracją mówili że ostro im konta na mpc banują ponieważ konkurencja ma układy i że dzisiaj postarają załatwić jakieś konto gdzie na wszystkie pytania będą mogli odpowiadać.

Opublikowano

Kierzek podobno tylko wstawił preskę a z tego co gadałem z administracją mówili że ostro im konta na mpc banują ponieważ konkurencja ma układy i że dzisiaj postarają załatwić jakieś konto gdzie na wszystkie pytania będą mogli odpowiadać.

Co ty wgl mowisz ze ktos ma uklad to nie znaczy ze zaraz ban, to jest wbrew regulaminowi forum.

Widocznie nie potrafia sie ladnie odzywac.

Opublikowano

Co ty wgl mowisz ze ktos ma uklad to nie znaczy ze zaraz ban, to jest wbrew regulaminowi forum.

Widocznie nie potrafia sie ladnie odzywac.

Możliwe że i tak może być nie wnikam.

Opublikowano

Fajnie, ale nie zagram ze względu na Likana i skille dodatkowe. Polecam.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Likan ma dopasowany DMG względem innych postaci :>

?

Pisali że likan jest odbugowany i ma dmg równe innym postacią ale czy tak jest naprawdę ? Zobaczymy po starcie :P

Chciał bym wiedzieć gdzie jest administracja tego serwera... Nikt nie odpowiada na nasze pytania....

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Pisali że likan jest odbugowany i ma dmg równe innym postacią ale czy tak jest naprawdę ? Zobaczymy po starcie :P

Chciał bym wiedzieć gdzie jest administracja tego serwera... Nikt nie odpowiada na nasze pytania....

Nie odpisuje bo dostał bana na konto za spam :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie odpisuje bo dostał bana na konto za spam :D

To kto nam teraz bedzie udzielal informacji o starcie? ew o linkach do latki itd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...